pátek 1. března 2013

essence hugs & kisses lip tint

Zakázala jsem si kupovat "zbytečnosti". A tím pádem jsem tuhle značku začala ignorovat. Stejně mým oblíbeným lakům dali nový kabát, který se mi nelíbí a dokonce se to snad podepsalo i na kvalitě. Stíny a řasenky mám opravdu jen do počtu, žádná sláva. Jediné, pro co si chodím pravidelně, je ten fialový balzám. Ale teď se essence v nové kolekci vytasila s lip tintem a pro ty já mám slabost (navíc ho chválila Péťa v jednom videu), takže jsem neodolala...
"Barva na rty lip tint pro dlouhotrvající a intenzivní barevný efekt. Barví kůži."
V nabídce byly dva odstíny růžový 01 Sugar Baby Love a červený 02 Save Your Kisses For Me. Svedla jsem svůj vnitřní boj: Kupovat oba je zbytečné!!! Volba pak byla jasná, červená ke mně jde líp :-)
Paráda! Paráda! Paráda! Radši nechci vědět, co je to za svinstvo, ale rty nádherně zabarví, drží opravdu dlouho a fest (přežije i malou sváču) a ještě ke všemu nádherně voní! Chválím i aplikátor, naprosto mi vyhovuje, skvěle se doplňují s tintem, který není ani moc hutný, ani nijak extra tekutý. Rozhodně doporučuji! (jen nevím, jestli na kolekci hugs & kisses ještě někde narazíte...)

19 komentářů:

  1. wow vyzera uzasne!

    Inak pozyvam ta na TOP giveaway o balicek vyrobkov Macadamia hair! Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/03/top-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  2. Také sem na něj koukala a chtěla si ho koupit,ale mám doma tekutou rtěnku od YSL takže tahle by byla už zbytečnost,ale vypadá skvěle.:)

    OdpovědětVymazat
  3. Jak koukám, tak tady v Brně je snad hugs and kisses už všude vyprodaná... vypadá hezky :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ten je krásnej..!! Já mám růžovej a je opravdu super:) U nás tu kkolekci dostaly až teď... V DMku byla dřív, teď je zase k mání v Rossmannovi, ale už maj všechny lip tinty vyprodaný :(:D Chtěla jsem si koupit do zásoby...:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no taky jsem přemýšlela, že si jich koupím víc :-D

      Vymazat
  5. Wow, vypadá to opravdu skvěle! Věci od essence vůbec nekupuji, až na průhledný fixátor obočí, se kterým jsem velmi spokojená, ale tento lip tint se mi tak zalíbil, že možná neodolám. Teda pokud ho ještě seženu, vůbec nemám přehled o tom, co je teď v drogeriích, nebyla jsem tam věky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já už essence kupuji taky jen vyjímečně :-) určitě ho okoukni :-)

      Vymazat
  6. Wow, vypadá to opravdu skvěle! Věci od essence vůbec nekupuji, až na průhledný fixátor obočí, se kterým jsem velmi spokojená, ale tento lip tint se mi tak zalíbil, že možná neodolám. Teda pokud ho ještě seženu, vůbec nemám přehled o tom, co je teď v drogeriích, nebyla jsem tam věky.

    OdpovědětVymazat
  7. Jéé ta vypadá vážně skvěle, hned se po ní v obchodě podívám :)
    Jinak tě zvu na svůj blog a na giveaway o psaníčko :)
    http://newayofashion.blogspot.cz/2013/03/giveaway-o-psanicko.html

    OdpovědětVymazat
  8. Tak ten vypadá parádně, nádherný odstín :)

    www.christinewait.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. krásny, práve ho mám aj na perách a na to, že je to Essence, tak som fakt milo prekvapená!
    alliknowaboutcosmetics.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  10. Dneska jsem ho sehnala ve výprodeji za 30,- :D Ale nejsem si jistá s tím aplikátorem, každopádně barví parádně!

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥