neděle 12. května 2013

MIXit

Na střední jsem nesnídala, protože jsem nestíhala a odneslo to moje zdraví. Teď prožívám druhý extrém - jsem bez snídaně naprosto nepoužitelná. Nejčastěji snídám bílý jogurt s müsli. A proto mě opravdu potěšilo, když si mě pánové z mixit vybrali jako testerku jejich "snídaňových" dobrot. (uvozovky proto, že müsli už teď i obědvám a večeřím!!!) YUMMY!
Vybrala jsem si mix s názvem Nahoď baťoh! Původní záměr byl poskládat si vlastní, ale byla jsem tak nadšená ze všech těch lupínků, ovoce a ořechů, že se mi to do té pixly nevešlo :-D Naštěstí na mixit.cz nabízejí už hotové mixy ;-)
Už jen ten tubus mě dostal do kolen! O obsahu zatím ani nemluvím... Přišel zabalený ještě v krabici z tvrdého papíru. (možno vidět ZDE)
obsah
A proč jsem si vybrala právě mix "Nahoď baťoh!"? Lákaly mě makadamové a pekanové ořechy v kombinaci s konopnými a dýňovými semínky a účinky, které mix slibuje: "necítit bolest, neznat únavu, potřebovat adrenalin, lámat rekordy.. to je oč tu běží!" Vedu nekonečný boj s únavou a cokoliv, co slibuje její přemožení je u mě vítáno! :-)
mix je v tubusu chráněn ještě igelitovým obalem
.... prostě mi došly slova. Tubus je nadupaný OBROVSKÝMI kusy ovoce, ořechů a směsí lupínků a semínek. A to nejen nahoře! (určitě jste se s tím už taky setkali, něco zkrátka vypadá strašně dobře a když to pak otevřete/vysypete, zjistíte, že to bylo jen narafičené - takové Potěmkinovy vesnice :-)) - tak to u mixit opravdu nehrozí!)

Müsli jím s mlékem i bez, s jogurtem, ráno, k svačině, jako dezert, před sportem, po škole, v kuchyni, na zahradě, z misky nebo z dlaně... Taky do mě první den zahučela skoro čtvrtka tubusu :-D Je opravdu moc dobré, chutné, poctivé a plné energie, jupííí! Jediná nevýhoda je, že mix nemůžete nechat bez dozoru - pořád se ho snaží někdo nepozorovaně ujíst :-))
Pokud by se vám nelíbil žádný z již připravených mixů, můžete si namixovat svůj vlastní. Jako inspiraci jsem si pro vás připravila náhled mixu, který jsem vytvořila a brzy si ho i objednám, protože Nahoď baťoh! už je téměř dojedený ;-) Výroba vlastního mixu spočívá ve čtyřech krocích - 1. Cereální základ, 2. Sušené ovoce, 3. Ořechy + 4. Něco navíc. Vpravo se vám pak objevuje, co jste do mixu přidali, pod tím vidíte cenu mixu, podíl přísad a dokonce i jeho nutriční hodnoty. Mix si navíc můžete pojmenovat! 
Ano, cena je trošku vyšší oproti běžně dostupnému supermarketovému "müsli", ale s tím se taky absolutně nedá srovnávat! Tubus má navíc obsah 700g, což je zhruba 2x tolik jak v běžné krabici v obchodě (Morning müsli z Lidlu 350g; Emco müsli 375g cca 60,-).
No a pokud zrovna nejste příznivci müsli, můžete zkusit třeba kaši, křupavé ovoce nebo čokoládu ;-)
Děkuji moc Mixit(ákům) za možnost ochutnávat a objevovat! ;-)

19 komentářů:

  1. já husička měla tu možnost, testovat, ale dala jsem to radši do soutěže! :) vypadá skvěle
    taky jsem bez snídaní nepoužitelná <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je od tebe ale moc hezké! :-) já bych dala cokoliv, snad kromě jídla :-D

      Vymazat
  2. Mixit je nejlepší vynález 21.století !!! :D :D taky jsem jim psala, doufám, že si mě vyberou :) chtěla bych ho vyzkoušet, vypadá vážně lahodně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. naprosto souhlasím! je to má nová droga - místo televize hypnotizuju tubus :-D

      Vymazat
  3. vyzerá to dobre :)

    http://sandra-wardrobe.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. mnami, vypadá to skvěle, mixit už chci hrozně dlouho zkusit, ale nějak se k tomu nemůžu dokopat...

    OdpovědětVymazat
  5. vyzerá to ako krmivo pre vtáky na pohľad ale tiež mam rada tieto veci a vyskušala by som :)) Romy

    OdpovědětVymazat
  6. Mňam, to musí být dobré..:)) Musím ho už konečně objednat a vyzkoušet !!!

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadá to skvěle, už dlouho se na mixit chystám!

    OdpovědětVymazat
  8. Zajímavé, určitě stojí za vyzkoušení :)
    http://mylifebymari.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Na Mixit slyším všude jen chválu. To kiwi tam <3 ! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Už chvíli chci Mixit vyzkoušet, slyšela jsem jen samé dobré recenze:) Naděje na vyřešení věčného problému "co na snídani" :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥