středa 28. února 2018

beauty & fashion: Jaro / Léto 2018

Dnešní článek je možná poněkud neobvyklý, víte moc dobře, že se poslední tři roky věnuji především dětem a všemu, co se jich týká. Když jsme ale se Stellinkou ve zdraví pokořily tu magickou šestiměsíční hranici - pro mě období, kdy je miminko k mamince stále připoutané takovou neviditelnou pupeční šňůrou, je malé, křehké, zranitelné a pokud ještě máte tu příjemnou povinnost a plně po tuto dobu kojíte.. - začala jsem si zase všímat více i sebe, toho, jak vypadám, co nosím a hlavně, co je vůbec trendy. Zjistila jsem, že jsem poměrně zaspala, ale nikdy jsem nebyla žádný lovec senzací. Nosím, co se mi líbí, co mi sedne. Módní výstřelky jsem vždycky spíš přecházela, protože když je něco moc kontroverzní, výrazné, dlouho to nikdy "in" nezůstane. Zkrátka jsem vylezla z té své ulity a začala jsem se rozhlížet a definitivně jsem roztála jako poslední zimní sníh v okamžik, kdy začaly módní a kosmetické značky uvádět své kolekce na jaro/léto 2018
zdroj: https://www.promod.cz/
Promod je značka, která mě poslední dobou opravdu baví! Párkrát jsem v poslední době měla možnost nakouknout v Praze do obchodních center a ze všech obchodů jsem zděšeně vycouvala. Moc barev, moc oblečení, moc hluku! V Promod se mi většina oblečení opravdu líbí, nepřijdu si tam přehlcená a ještě vám dám tajný tip.
zdroj: https://www.promod.cz/
Mají tam teď parádní kolekci skinny džínů GASPARD, které nejen že skvěle padnou, ale navíc stojí jen 549,-. To byl objev roku a tak jsem si vzala hned troje. Navíc můžete aktuálně využít akci a mít druhé džíny za půlku!
edit: jsem marná, než jsem článek dopsala, akce skončila, ale i tak je to skvělá cena za super džíny!
zdroj: https://www.promod.cz/
Méně je zkrátka více. Je fajn mít v šatníku dostatek basic kousků, které můžete kombinovat v podstatě donekonečna. V Lindexu letos vsadili právě na jednoduché outfity, rafinované střihy, pruhy a denim!
zdroj: https://www.lindex.com/cz/
Matku v sobě ale nezapřu! Tak teď něco sice méně trendy ale o to praktičtějšího. Díky Kamilovi a hledání kvalitního pracovního oděvu jsem narazila na tyhle voděodolné kalhoty do deště Engelbert Strauss. Schválně mi napište, co na ně říkáte. Já třeba neustále řeším, co si vzít na sebe, když jdeme ven a počasí stojí za starou bačkoru, člověk je mokrý a okopaný od dětí. Tohle mě docela nadchlo, ale třeba víte o lepších.
zdroj: http://bit.ly/2BUR3mg
Městské batůžky Kipling mě chytly za srdce a konečně jsem se rozhodla jeden si pořídit. Často řeším, kam si dát věci, když nosím Stellu v nosítku a čím je Stella větší tím je kabelka přes rameno nepraktičtější. Dost mi hraje do noty, že jsou batůžky zrovna tak "in", v kolekci jaro/léto 2018 jich je opravdu celá řada.
zdroj: https://www.kipling.cz/ a https://www.instagram.com/kipling_czech_republic/
Z kosmetických novinek si za poslední dobu mou pozornost získala nová řasenka značky Benefit Badgal BANG. Benefití řasenky mám totiž moc ráda, takže věřím, že i tahle bude skvělá, a těším se, až ji budu moci okouknout.
zdroj: http://bit.ly/2BVPzIq
No a taky jsem se díky Rendy dozvěděla, že dmdrogerie má e-shop! Jako asi jsem sto let za opicemi, ale pro mě je to hit, o kterém jsem se snad ani neměla dozvědět! Najednou jsou pro mě ale dostupnější nejen všechny dmkové značky, ale spousta věcí pro děti, které jinde neseženete. Já to jdu teď pořádně prozkoumat a když budete chtít, příště vám můžu ukázat, co mě tam zaujalo.
https://www.dm.cz/
Mějte krásný den!

1 komentář:

  1. Batohy jsou super, ja si nechala poridit jeden k Vanocum a uz premyslim o dalsim, mam takovy, ze ktereho lze udelat kabelku, ci jej pridelat na kocarek, to me totiz ohromilo. Ja mam tento http://m.fler.cz/zbozi/batoh-transformer-regaliz-8550738 a uvazuji i o tomto http://m.fler.cz/zbozi/pentabackpack-batoh-a-taska-v-jednom-9305340.

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥