středa 30. března 2011

*****

Dovoluji si vám představit řasenku ze všech řasenek tu nejřasenkovatější a lesk ze všech lesků ten nejvoňavější a nejchutnější! :-) (upozorňuji, že jde pouze o můj subjektivní názor!)

Věc se má tak, že jsem už strááášně dlouho hledala řasenku, která by mi opravdu vyhovovala. Vyzkoušela jsem spousty značek - počínaje řasenkama za pár korun a těma za několik (hodně) set konče... Opravdu nedokážu říct čím to bylo, ale nikdy jsem nebyla úplně spokojená.
Někdy začátkem roku jsem jednu zajímavou řasenku vyhrála. Radovala jsem se ovšem marně, protože to byla stejná čůza jako ty před tím! :-( Takže jsem si musela vystačit s tím, co jsem měla... (nemaluji se denně, takže to nebyl až takový problém)
Až jsem se jednoho krásného dne nachomejtla v Yves Rocher. Tuhle značku jsem si oblíbila především proto, že všechno tak krááásně voní, vždycky se mě tam někdo ujme a pomůže mi najít to, co hledám nebo mi poradí, co použít! Kde se vzala tu se vzala jedna slečna v bílém a do ruky mi strčila nějaký letáček. Měla jsem v plánu tam utratit jen pár korun a získat zdarma kosmetickou taštičku. :-D Na letáčku však inzerovali řasenku ve slevě. Co jsem mohla ztratit? Akorát zbytečně utratit asi 250,- za stejnej šmejd, jakých už mám doma tuny. (už jsem je vyházela :-D)
A je to "ONA"! ♥ Zatím snad nejlepší řasenka, kterou jsem kdy měla... Stejně jako nedokážu vysvětlit, proč mi jiné nevyhovují, nedokážu moc dobře říct, proč tahle ano. Myslím, že celé kouzlo tkví v její konzistenci a "štětečku"! Takže pokud jste na tom jako já a ještě jste neobjevily tu nej... zkuste tuhle, třeba vám taky bude vyhovovat! :-)
K nákupu jsem jako dárek dostala minilesk, který naprosto neuvěřitelně voní - jako čerstvé jahody - je dobrý i na chuť :-D (no nevím jak vy, ale já mám takovou zkušenost, že buď lesk voní, ale když si olíznete pusu, tak je to děs a nebo naopak...pochválil mi ho i přítel!) a je extra příjemný. Mám pocit sametových rtů! :-) Vřele doporučuji!!!
Yves Rocher - 360° LENGHT MASCARA (O1 -NOIR)
Yves Rocher - Plumping sheer gloss (couleurs nature - 06 FRAISE)
Výrobky používám už 3týdny! (lesk téměř denně, řasenku tak 3x týdně)

8 komentářů:

  1. Já nejsem naštěstí na řasenky moc náročná, používám nejčastěji Rimmel nebo Astor:) Ale Yves Rocher mám ráda, hlavně jejich sprchové gely:)

    OdpovědětVymazat
  2. Yves Rocher je skvělá kosmetika ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Já si vždycky koupím nějakou řasenku, která se mi líbí vzhledově, taky nejsem náročná :) od YR jsem ještě nic neměla, možná si něco objednám :)

    OdpovědětVymazat
  4. ja nedam dopustit na lesk Dior Addict a rasenka kedze sa nemalujem moc takze hocijaka, najlepsie max factor

    OdpovědětVymazat
  5. ano souhlas moje totálně TOP řasenka je taky z Yves Rocher, ale taková ta v růžovém balení :) tu zbožňuji ... žádná jiná se jí nevyrovná :) takže věřím, že takhle je skvělá i když jsem jí sice nezkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  6. Řekla bych, že je to vážně kartáčkem. Já si oblíbila řasenku Rimmel Glam eyes a ten kartáček je podobný. Myslím, že mám docela husté řasy a tak mi jakákoli jiná řasenka řasy slepí, sežmolkuje a hlavně, když je nová, nanese tunu barvy. Chci od řasenky, aby hlavně řasy kvalitně oddělila a obarvila každou řasu zvlášť. Pak to vypadá dobře. Zase, kdo má krátké a řídké řasy, tak holt sebelepší řasenka pracuje s tím, co máte a řasy jak z reklamy nikdy nebudou.

    OdpovědětVymazat
  7. Tobě fakt seknou, jen problem , že je má každý:DD

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥