čtvrtek 14. června 2012

H&M slevy & -30 % Lancôme

Ahoj! Moc mě těší, že na blog chodíte, i když se tu zrovna nic moc neděje. :-) Dnes mám pro vás jen pár důležitých informací.
Zaprvé: ošklivá zkouška je za mnou - bohužel nejspíš neúspěšně, ale naděje umírá poslední... :-)
Zadruhé: porouchaná foťáková paměťová karta byla dnes velmi ochotným pánem vyměněna za novou a zachránil mi i fotky! Sice prý nejsou všechny úplně celé :-D, ale teď nemám moc náladu to zjišťovat, každopádně už jsem zas o chlup chytřejší, vím, že mám formátovat, formátovat a formátovat. :-)
Zatřetí: v H&M propukly letní slevy! Tohle pro vás asi není žádná novinka, ale nemůžu se o tom nezmínit. Z oblečení jsem si nevybrala nic, když už se mi opravdu něco líbilo nesedlo mi to, zato náramků a korálků bych si domů odnesla celý pytel! Byla jsem na Václaváku, na Příkopech a na Andělu. Ne že bych byla takový maniak, ale když už jsem se tam pohybovala... Na Příkopy nechoďte, tam mi přišel nejhorší výběr co se oblečení týče, ale spousta právě těch náramků. Moc hezký výběr oblečení byl na Václaváku a docela i v hodně velikostech a na Andělu bylo zas vše krásně srovnané. :-)
Začtvrté: V Sephoře v OC Nový Smíchov probíhá dnes a ještě zítra (14. a 15. 6.) akce s Lancome: " Po celou dobu platí exkluzivní sleva na všechny produkty Lancome 30%! K dispozici budou profesionální Make Up Artisti Lancome, kteří Vám bezplatně poskytnou poradenství v péči o pleť a dekorativní kosmetiky. Příjemné prostředí a luxusní dárky k nákupu pro Vás budou samozřejmostí. Těšíme se na Vás v Sephora." - z fb Sephora Česká republika. Myslím si, že je to opravdu skvělá akce 30 % už je opravdu znát! Já jsem si koupila jen jeden produkt a teď lituju, že jsem ještě něco nepřibrala, ale tak zase příště. Na druhou stranu mě zklamalo, že jsem nákup dostala s účtenkou jentak do ruky a nazdar - žádná taštička, žádné vzorečky, ale je pravda, že jsem se s tím v Sephoře setkala poprvé, takže to snad bylo vyjímečné! :-)
No a to NEJDŮLEŽITĚJŠÍ nakonec!
Zapáté: Máte poslední den na to, zúčastnit se giveaway! Končí zítra (15. 6.) ve 23:59! ;-)

Zúčastnili už jste se slevového lovu nebo se teprve chystáte? A nebo to snad jde úplně mimo vás? :-o :-)

5 komentářů:

  1. Já se chystám aspoň podívat, ale jestli něco vyberu, to už je ve hvězdách. :)

    OdpovědětVymazat
  2. hííí to mi ani nehovor hneď mám chuť ísť nakupovať :D Ale musím ešte chvíľu šetriť a hlavne neviem čo s tými plnými skriňami :/ :D

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem si řekla, že sakra musím aspoň na chvíli přestat nakupovat! Ale copak se to dá vydržet? :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Dnes jdu na lov:D Rozbila jsem prasátko, vybrala všechny účty a hodlám domů přinýst pořádný nákup!!:D:D

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem teď v H&M zatím koupila jen dvě trička, ale ještě samozřejmě vyrazím :)))))
    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥