sobota 23. června 2012

Keds

Ti, kdo mě sledují na FB už měli tu čest. :-)  V pondělí jsem je objednala a ve čtvrtek už jsem hrdě kráčela z pošty s obří krabicí v náručí. To je servis,co? A nejlepší na tom je, že mě to nestálo ani korunu. Usmálo se na mě štěstí a Kedsky jsem vyhrála díky časopisu InStyle a e-shopu urbanlux.cz. :-)

If you follow my blog´s FB you already saw my new Keds shoes. :-) I have placed an order on Monday and on Thursday I was leaving our post office with a big parcel in my arms. And the best thing about it is a fact that I did´t pay anything. I was just lucky because I won it thank InStyle magazine and urbanlux.cz. :-)
a teď pár informací pro ty z vás, které o koupi třeba uvažujete. ničeho se nebojte! pokud jsi nejste nečím jisté určitě neváhejte a zeptejte se - e-mail je uvedený na webu. komunikace je skvělá, většinou vám odpoví ještě ten den. vyřízení objednávky bylo extrarychlé, jak jsem psala. boty přišly naprosto v pořádku. krabice s botami byla zabalená ještě v jedné větší krabici, takže absolutně nehrozí žádné poškození. já jsem si díky voucheru mohla vybrat jakékoliv Keds Champions v hodnotě 1290,-. Champion Dolce Vita Solid CVO quail mě zaujaly na první pohled, trošku strach jsem měla z velikosti. byla jsem ale ujištěná, že velikost odpovídá klasickému číslování, tak jsem si objednala 40. padnou jako ulité! navíc boty nejsou žádné obyčejné plátěnky, jak by se mohlo zdát, ale materiál je opravdu kvalitní! překvapilo mě, že mají tvarovanou vložku, což je příjemné, nemám moc ráda placaté boty a ani pro nohy to není nejlepší. celkově je tvar bot takový sympatický, noze dost lichotí. no snad to budete moc brzo posoudit samy v nějaké outfit postu ;-)
před touhle zkušeností mi přišlo 1300,- za takové boty dost, navíc když si člověk není jistý, jestli mu budou atd. teď už bych neváhala a časem si možná pořídím ještě nějaké...

Co vy a Kedsky? Líbí, nelíbí?

And what about you and Keds? Do you like this type of shoes?

12 komentářů:

  1. Jsou vážně krásné, plánuju si nějaké kecky pořídit, ale asi si koupím jen nějaké šlupky za pár korun, protože je vytáhnu stejně jen párkrát za léto na nějaký fesťák nebo tak :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jsou moc krásné :)) :)) Ale podobný styl jsem si koupila u Vietnamců a na takový občasný lítaní mi to stač ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Tyjo, tak to se máš, jsou krásné!:)

    OdpovědětVymazat
  4. Jé a ty musejí být strašně na pohodlý vid ?)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to opravdu jsou, až mě to právě překvapilo!!! :-))

      Vymazat
  5. Jsou krásné, ty máš fakt štěstí! :)

    OdpovědětVymazat
  6. jsem moc ráda, že se vám můj výběr líbí! já jsem z nich nadšená :-))

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥