sobota 4. května 2013

recenze: benefit ultra shines lip gloss

Krásnou sobotu!
Musím se přiznat, že mi ten svátek v polovině týdne dal docela zabrat, žiju neustále v domnění, že ve středu byla sobota, takže jsem teď musela dost přemýšlet :-))
Ráda bych vám dnes představila svůj momentálně nejoblíbenější lesk na rty - jiný teď vlastně ani nepoužívám. :-) Jedná se o Ultra Shines Lip Shine v odstínu life on the A list od benefitu. A jak už to tak u benefitu bývá, nejde začít ničím jiným než obalem! V benefitu prostě ví, že i obal prodává. Krabička z tvrdého papíru je zepředu zdobená motivem, který má na sobě i samotný lesk. Díky okénku hned vidíte, jaký odstín se v krabičce schovává. Navíc i dno a zavírání krabičky má barvu odstínu lesku, což dost usnadňuje orientaci, pokud máte rtěnky/lesky uskladněné nastojato v šuplíku. Zkrátka promyšlené do posledního detailu!
Boky krabičky jsou zdobeny o něco složitějším ornamentem.
Lahvička lesku je bytelná a efekt dvojitého skla působí luxusním dojmem. Ale teď už k tomu, co vás asi zajímá nejvíc.
life on the A list je krásná, jemná žvýkačkově růžová barva. Jedná se o dost neutrální odstín - takový ten, co sluší všem! Lesk se přirozeně třpytí, krásně odráží světlo. A božsky voní!!! (no a chuť taky není k zahození :-))
Malinkatý štěteček mě napoprvé dost vyděsil. A i na fotce vedle bytelného obalu vypadá srandovně a tak trochu nepatřičně. Nicméně jsem hned při prvním použití pochopila, že na velikosti opravdu záleží a že právě jedině takhle maličký štěteček dokáže zajistit precizní aplikaci lesku.
Lahvička má úzké, dlouhé hrdlo, které chrání okolí před upatláním. Lesk má takovou zvláštní krémovou konzistenci, takže vás při prvním nanášení může trošku vyděsit, ale stačí ho do rtů jemně zapracovat a vytvoří příjemnou vrstvu, která mi připomíná spíš hutnější balzám než klasický lesk. No a co je nejdůležitější, - se podržte - lesk nelepí, ale VŮBEC! A navíc vydrží dost dlouho a přežije i nějakou tu svačinu!
Na rtech je opravdu moc příjemný. Mám pocit, že tím, jak je krémový, rty vyživuje a hydratuje, ale to už je možná jen moje představa. Rozhodně je ale nevysušuje!
No ano, už je to tak, nemám absolutně co vytknout! K dostání je navíc v neuvěřitelných 12 odstínech, prohlédnout si je můžete ZDE. Pokud budete mít možnost, určitě lesk vyzkoušejte, je skvělý! Já tomu svému asi pořídím brášku. :-)

8 komentářů:

  1. Uz se v Sephore doprodavaji, bohuzel. Ale zas ta cena, 280 Kc :).

    OdpovědětVymazat
  2. kraasna farba lesku užasny .. Romy

    sledujem ťa a zaroveň pozvam na naš blog http://aj-ro-na.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Super blog :-)

    > Na mém blogu probíhá giveaway, budu ráda, když se zapojíš!

    http://chi-c-oco.blogspot.cz/2013/04/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  4. ten je krasny, barva se mi moc libi, nosim takove odstiny
    probiha u me take giveaway:)
    http://sienastyle.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
  5. od benefit ještě nic nemám, ale ten lesk je fakt moc pěkný :)))
    Dobrý článek :)
    http://exceedyourshadow.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. lesky moc nemusím, ale tahle barvička a i ten obal mě moc zaujala :)

    OdpovědětVymazat
  7. Veľmi pekná farba, no a o bale ani nevravím, to Benefit proste vie :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥