středa 8. května 2013

spotřebováno: Na dně I.

Jsem na dně a to hned několika produktů. 
Tímto tedy na blogu vzniká i nová příležitostná a tím pádem těžce nepravidelná - v blogosvětě však velmi oblíbená - rubrika, která zpětně, stručně a  těsně před vyhazovem hodnotí spotřebované produkty. Jsem proslulá tím, jak si své oblíbence šetřím, proto by to měsíčně bylo pravděpodobně o ničem a to doslova. Zkrátka, další  článek bude, až bude o čem ho psát  :-) Ale teď už o tom, co se mi tu za poslední dobu nakupilo.
1. adidas Natural Vitality tělový deodorant - druhé balení, to hovoří za vše. Ale tak stručně: nádherně svěže voní po celý den - kam se hrabe ten od Biodermy ;-)
2. essence Kiss care love lipbalm - první balení, ale druhý už je taky skoro vymazaný. Na blogu to není žádný nováček, psala jsem o něm v oblíbencích. Moc příjemný, hydratační balzám, který nádherně voní a zabarví vám rty dostříbrna. Paráda!
3. Bourjois Odličovací micelární voda na obličej a oči - taktéž dodělávám druhé balení. Za mě královna všech micelárek!
4. Yves Rocher hydra vegétal Hydratační tonikum - vzorek. Moc příjemně vonící vodička, která pleť rozhodně nevysušovala, ale bohužel mi tyhle vodičky přijdou tak trochu na jedno brdo, zkrátka jsem se z ní na zadek neposadila, takže plné balení pořizovat nebudu.
5. Yves Rocher hydra vegétal Hydratační gel krém - vzorek. Tak z toho jsem si zas na zadek sedla hned a už mám i plné balení! Samostatná recenze určitě bude, takže vám teď prozradím jen to, že lepší krém jsem nikdy neměla. Krásně voní po okurkách a skvěle hydratuje! :-)
6. Yves Rocher Opravné tělové mléko pro velmi suchou pokožku - první a poslední. Bylo mi nabídnuto v rámci věrnostního programu se slevou, jinak bych si ho asi ani nekoupila. Voní moc příjemně po bambuckém másle, které obsahuje. Příjemné, opravdu vyživující, ale zas nic, co by mě posadilo na zadek. Za plnou cenu bych si ho znovu nepořídila.

Jak se vám nová rubrika líbí? A máte s některým z produktů zkušenost?
Užívejte volno!

14 komentářů:

  1. Tuhle micerálku také zkouším a zatím jsem nijak neodhalila její božství :) Ale Essence balzám mám v růžové a je super :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja si plánujem to telové mlieko od YR kúpiť. Tá vona ma totiž dostala a pokial splna hydratáciu, nevadí mi, že nie je žiadnym zázrakom.

    OdpovědětVymazat
  3. :) Určitě se těším na recenzi. Jinak sem měla dvoufázový odličovač od Bourjious, ale ten mě moc nenadchl Ryor má lepší. :) Sem věrná Biodermě. :) Tahle rubrika je super a také se na ní chystám. Ale je fakt,že si své oblíbenkyně taky šetřím. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. odličovač jsem neměla, nemůžu posoudit :-))

      Vymazat
    2. a bioderma je podle mě prostě zbytečně drahá...

      Vymazat
  4. Myslíš že ta micerálka je lepší než od Biodermi ? :)
    http://mylifebymari.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pro mě určitě ano, ale je to dost individuální. určitě doporučuji vyzkoušet!

      Vymazat
  5. tu micelárku bych chtěla zkusit a deodoranty od Adidas mám taky moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
  6. Super rubrika, ale ja by som ju robiť nemohla, pretože všetko míňam strašne pomaly :D A chválim nové záhlavie blogu! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Moc mě zaujala ta micelárka, takže dík za tip, určo vyzkouším:)

    OdpovědětVymazat
  8. Já jsem tenhle měsíc spotřebovala 2 šampóny a kondicionér, všechno jsou moje stálice, takže si je do budoucna zase pořídím:) Z těch tvých bohužel s ničím zkušenost nemám, ale zaujal mě ten gel krém od YR:)

    OdpovědětVymazat
  9. This paragraph is truly a pleasant one it assists new the web viewers, who are wishing
    for blogging.

    My webpage ... Tao Of Badass

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥