pátek 31. května 2013

movie: SAVAGES

Ahoj!
Dneska jsem tu po dlouhé době s jedním filmovým tipem. A jestli se počasí neumoudří, určitě přibudou brzo další... Protože co jiného máte v tomhle nečase dělat, když máte uklizeno, napečeno a učit se vám prostě nechce? :-))
Savages neboli Divoši jsou hlavními aktéry filmu o lásce a přátelství, kšeftování s drogami a problémech, které z toho můžou vyvstat... Hlavní hrdinkou je Ophelia (Blake Lively), o jejíž přízeň a lásku se dělí dva přátelé Chon (Taylor Kitsch) a Ben (Aaron Taylor-Johnson). Ti jsou navíc - jak to tak bývá - jako oheň a voda. A tak dohromady tvoří jednoho dokonalého muže, no co víc si přát... Navíc se živí pěstováním té nejlepší marihuany na světě... Ano, je to trošku přitažené za vlasy, ale sežerete to i s navijákem!!! ;-)
Idylka však netrvá dlouho, i když láska (ta až za hrob) hory přenáší... Nerada bych vám prozradila hlavní zápletku, ať máte nějaké překvapení! :-)
Zbývá už jen dodat, že je opravdu na co se dívat! Skvělé obsazení (John Travolta, Salma Hayek, ...), slunná Kalifornie, trocha napětí. Když drogy, tak nesmí chybět ani sex a špinavé podsvětí plné násilí a to všechno protkané pavučinkou mexického temperamentu a sexy španělštinou. 
Film se mi moc líbil, takže vřele doporučuji! A pro ty, co na to dají, má docela dobré hodnocení i na ČSFD. :-)

Viděli jste? Líbilo? A jestli neviděli, nalákala jsem vás?


4 komentáře:

  1. to musím zkouknout, hlavně kvůli Blake :)

    OdpovědětVymazat
  2. Na ten film se už dlouho chystám, ale vždycky když se rozhoduju, co si pustím, na něj zapomenu! Tak díky, rozhodně jsi mě znovu nalákala :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥