pondělí 18. srpna 2014

léto 2014: Top produkty na rty

Krásné pondělí všem!
V létě se hodně přesouváme - dovolené, výlety, akce, návštěvy, ... A asi každá z nás chce mít při tom u sebe svou oblíbenou kosmetiku. A protože prostě nejde cestovat s celou výbavou, vyprofilují se za těch pár týdnů MUST HAVE kousky, které jsou nejen praktické, ale i funkční. Já jsem se do té své cestovní taštičky dnes pořádně podívala a zjistila jsem, že kdyby na to přišlo, tak vlastně už ani nic jiného nepotřebuju. Rozhodla jsem se s vámi o ty své poklady podělit a dnes vám ukážu svou TOP 4 na rty. Ještě samozřejmě používám různé  balzámy a lip smackery, ale ty jsou bezbarvé a tak jsem je do tohoto článku nezařadila.
Poznaly jste některý z produktů podle swatche na ruce? ;)
  1. Maybelline Baby lips balzám na rty - asi nejpoužívanější produkt vůbec! Rty skvěle hydratuje a mírně zabarví, takže je vhodný pro každodenní nošení. 
  2. Topshop Lip Cream Lotus flower - tenhle krasavec mi přišel zdarma k objednávce na topshop.com a jsem z něj nadšená! Má nádhernou fialovou barvu, která se dá vrstvit a tím zintenzivnit - od "pusy od borůvek" až po opravdu výraznou fialovou. Působí jako lesk na rty, ale má krémovou konzistenci, která nelepí. Vydrží opravdu dlouho a navíc mě baví i ten obal! :) Ideál na party nebo nějaké denní výraznější líčení.
  3. Lancome La Laque Fever 108 - to je má barva na večer! Ve skutečnosti je o něco temnější než na ruce. Taky se dá vrstvit a tím zvýraznit. Narozdíl od lip creamu mi ale trošku lepí. Na druhou stranu se do rtů vpije a vydrží opravdu dlouho a vymývá se postupně, takže nedělá žádné mapy na rtech.
  4. Urban Decay Super-saturated high lip color Glinda - tahle "tužka na rty" je z limitky Oz the Great and Powerful. Krásný nude odstín, který rtům dodá lesk. Působí přirozeně a přitom s ní vypadají rty 1000x líp. Nosím jí ve dne v noci, pokud nemám náladu na divočinu, což je poměrně často a tak mi už pomalu ale jistě dochází... UD má skvělé nejen stíny a tužky na oči, ale i barvy na rty! Budu se asi muset časem poohlédnout po nějaké nové...
Tak tohle jsou moji letní pomocníci. Tenhle systém má pro mě i další výhodu - když se zaměřím na pár produktů, lépe se soustředím na to, jak moc mi opravdu vyhovují. Zároveň mám šanci některé vypotřebovat a tak se mi nebudou hromadit a zbytečně stárnout někde po šuplíkách mezi haldou dalších. A tak Glindu asi opět brzy nahradí má oblíbená nude rtěnka od Rimmelu atd. 
Jak řešíte letní přesuny vy? Máte nějaký systém ve výběru kosmetiky?

3 komentáře:

  1. Já používám v létě nejvíce bezbarvý balzám s ochranným faktorem. S barvami si vyhraju spíše na podzim. Z Tvého výběru mě nejvíce zaujala Lancome La Laque Fever 108 :-)

    Hezký den,
    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  2. Ta barva Lip Cream od Topshop je úžasná. Fialovou mám ovšem ráda spíše na podzim, v létě u mě vedou zářivé a šťavnaté barvy.

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  3. super článok! u mňa články o Londýne :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥