čtvrtek 30. října 2014

SWAP!?

Znáte swaplace.com? Ne? Tak ho běžte honem omrknout! :)
Jedná se totiž o web, který zprostředkovává swapy - výměny balíčků s dárky mezi uživateli z ČR i zahraničí. Fór je v tom, že přesně nevíte, co vám přijde, daná je pouze hodnota swapu a přibližné indicie, co by (ne)měl obsahovat.
Web mě zaujal a tak jsem se rozhodla vytvořit si profil, vymyslet svůj vlastní swap a vyzkoušet, jestli to funguje opravdu podle mých představ.. 
Můj swap se jmenuje JEN TO NEJ! a má hodnotu 500,- včetně pošty. Moc ráda bych s někým vyměnila balíček s oblíbenci, tedy produkty a výrobky z kategorií kosmetika, jídlo, doplňky a domácnost, které jsou ozkoušené, opakovaně koupené, bez kterých už by to zkrátka nebylo ono nebo čas od času udělají opravdu radost! Produkty by samozřejmě měly být nové, nepoužité. Moc by se mi líbilo, kdyby byl balíček navíc i trochu tématický, uzpůsobený aktuálnímu ročnímu období, tomu, že se blíží zima a Vánoce..
Pokud vás můj swap zaujal, budu moc ráda, když se zaregistrujete a napíšete mi, že byste se mnou chtěli balíček vyměnit. Moc si přeju najít někoho, kdo se pro věc nadchne tak jako já a balíčky budou krásné, vymazlené a obě strany spokojené!
Tak co, jdete do toho?

1 komentář:

  1. Urcite mrknu :-) jednou jsem se domlouvala s jednou holcinou na votocvohoz ba swapu ale nakonec to nevyslo :-/

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥