pátek 13. února 2015

beauty: Na malinové vlně

Krásný pátek všem!
Dneska tu pro vás mám tip na úžasně voňavé produkty, které jsem si v poslední době opravdu oblíbila. Miluju maliny! A miluju vše s malinami a malinovou příchutí! 
Nejradši svou malinovou obsesi uspokojuji v Yves Rocher

Maminka mi odmalička oplachovala vlasy po mytí octovou vodou. Ráda jsem se vrátila k tomuhle zvyku, který zajistí vašim vlasům hebkost, lesk a zároveň je posílí. Malinový ocet v krásném flakonku, který vypadá jako skleněný, navíc o moc lépe voní!
YR u mě na celé čáře zabodovalo i s novinkou Balzám na rty Malina. Zajděte si ho očuchat, protože to je něco neskutečného a neustále bojuju s pokušením se do něj zakousnout! Znáte malinový hroznový cukr? Víte jak voní a chutná? Tak tohle je přesně ono. Mažu si ho na rty neustále už jen kvůli té vůni. Navíc je tedy opravdu příjemný, ale řekla bych, že ne tak hydratační jako klasika s karité. Je červený, ale já mám dost tmavé rty, tak mi ani nepřijde, že by nějak extra barvil.
A úplně stejně nádherně voní i jejich Toaletní voda s malinou, kterou mám ale u rodičů, takže na fotce bohužel chybí.
Poslední malinový produkt je Balea Mycí peeling malina. Potřebovala jsem akutně nějaký pleťový peeling a musím přiznat, že rozhodlo hodně balení a právě vůně malin. Ta sice není tak intenzivní jako u YR produktů, ale stále moc příjemná. Peeling jsem zatím použila asi 3x, takže nemůžu moc soudit, ale přijde mi příjemný, svěží, tak akorát hrubý, nedráždí mi pleť.
Máte rádi maliny a malinové produkty? 
Budu se těšit na vaše tipy ;)

3 komentáře:

  1. Malinovou a obecně všechny ovocné příchutě a vůně kosmetiky mám nejradši. :) Ten balzám na rty nevypadá vůbec špatně! Na mém blogu probíhá do 2.3. giveaway o chytrý telefon, budu ráda, když se zúčastníš: give away! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Maliny mám ráda (mám např. malinový lesk na rty), ale nejradši mám poslední dobou meruňku :) Takže já zas hledám věci s vůní meruněk.
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥