úterý 17. února 2015

recenze: LUSH Christmas Penguin

Počasí venku je spíš aprílové než únorové, co říkáte?
Nejradši teď doma trávím čas zachumlaná ve svém plyšovém medvědím županu. Vrchol blaha je ale teplá vana plná bublin. Relax, při kterém se uvolní ztuhlé svaly a napnutá kůže na bříšku, odpočinou si uťapané nožky a bolest v kříži zmizí jako mávnutím kouzelného proutku. Jo, musím se teď o sebe hezky starat a rozmazlovat se!

LUSH - Christmas Peguin / Vánoční tučňák pěna do koupele
Tuhle roztomilost jsem pořídila asi před měsícem v povánočních slevách. Chtěla jsem něco příjemně voňavého a pěnivého a Lush nezklamal. Použila jsem jen půlku, ale i tak jsem měla pěny spoustu, voda dostala takový příjemný namodralý nádech a vůně bergamotu a hřebíčku mi prostě sedla.
Vodu máme trošku tvrdší, takže mě moc potěšilo, jak si s ní tučňák poradil a pokožku jsem pak měla krásně vláčnou. Prostě v LUSH věcičky do vany umí! Už se těším na druhou půlku a po porodu a šestinedělí si určitě pořídím nějakou další lahůdku.

2 komentáře:

  1. Věci od LUSH do vany mám ráda a používám je taky na několikrát, to už ta cena potom není tak hororová. Naposledy jsem měla vanu s Melting snowman a mým oblíbeným Comforterem (který mám tak na 4-5x) :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně! A Comforter je taky můj velký oblíbenec ;)

      Vymazat

Děkuji ♥