pátek 25. září 2015

testujeme: tommee tippee / Sada explora pro první příkrmy

V rámci Týdnů kojeneckých potřeb, které právě na Feedu vrcholí, jsem si na testování vybrala Sadu explora od tommee tippee. Začali jsme totiž s příkrmy a skloubit kašičky s cestováním, které tak milujeme, už není tak jednoduché, jako když je miminko plně kojené. 
Sada Explora je vhodná pro miminka od čtyř měsíců věku a obsahuje misku s víčkem a lžičkou, hrneček, dvě dózy s měkkým dnem na uchování příkrmů a dvě lžičky.
Příjemně mě překvapil jak vzhled produktů tak materiál, ze kterého jsou vyrobené. Skvěle řešené jsou především lžičky, které jsou měkké a ohebné, pouze barevná rukojeť je pevná. Nemůžete s nimi tak miminko nechtěně šťouchnout do bolavých - od klubajících se zoubků nateklých - dásní jako s obyčejnou plastovou lžičkou. A Tobíkovi se z nich jí opravdu lépe, je to znát.
Velkou radost mám i z hrnečku, protože jsem si moc nedokázala představit, jestli a jak z něho bude Tobík pít. Jde ale o opravdu důmyslný systém, takže miminko z něj saje stejným způsobem jako z prsu. A dokonce si ho, díky skvěle navrženým ouškům, dokáže i sám držet. A když se zrovna náhodou netrefí nebo se mu prostě jen zachce s hrnkem zamáchat, nic z něj nevyteče.
Miska se lžičkou je na cesty jak dělaná, opravdu se nám osvědčila. A mističky jsou vhodné i do mrazáku, což taky velice oceňuji. Snažím se dělat kašičky čerstvé, ale často něco zbyde nebo třeba vím, že máme další dny nabitý program a tak je lepší mít něco v záloze. 
Tuhle sadu na Feedu seženete ve dvou variantách - v modro-zelené a oranžovo-růžové. Většinu produktů seženete i samostatně např. hrneček, mističky. Pro děti od sedmi měsíců je pak speciálně navržená Sada pro samostatné pití a krmení.
Značka tommee tippee má spoustu skvělých produktů, zajímavých vychytávek a pomůcek, určitě se na jejich nabídku podívejte. Já později určitě pořídím nevysypatelnou mističku. Ta je pro děti zhruba od jednoho roku věku a je to naprostá paráda. Viděla už jsem ji u dcery naší známé asi před rokem a nadchla mě tak, že jsem si ji chtěla pořídit na cesty pro sebe. :)
Za nás můžu tedy Sadu i značku tommee a tippee jen doporučit! 

1 komentář:

Děkuji ♥