neděle 27. února 2011

Oscar

Dnes zhruba o půlnoci propukne další Oscarové klání! Kdo si odnese zlatého rytíře sympaťáka domů letos? Nevím, jak vám, ale mně tato událost rozhodně pomůže s výběrem filmu, jehož promítání zanedlouho poctím svou přítomností :-D Nejvíc mě mrzí, že předávání cen prospím (ráno vstávám do školy), ale vy ho můžete sledovat ZDE (pokud nemáte stejný problém jako já) :-) No a snad se dočkáme i nějaké té módní inspirace... ENJOY! :-*

6 komentářů:

  1. tak co, prespala si, alebo nie? :D

    OdpovědětVymazat
  2. nakonec mě skolila chřipka, takže jsem bohužel usnula...

    OdpovědětVymazat
  3. Oscaři teda žádná sláva, stalo se to čeho jsem se obával. King's speech je podle mě film, který je jistě velmi inspirativní, ale na Oscara za nejlepší snímek se mi prostě nezdá.

    Jinak děkuju za following :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ano, žádná sláva ani co se módy týče... Jsem docela zklamaná! King´s speech jsem ještě neviděla, ale chystám se a jelikož je drama můj oblíbený žánr, snad nebudu zklamaná :-) Kdo je tedy pro Tebe vítěz?

    Není vůbec zač, Tvá práce je úchvatná a mám radši takové ty netradiční blogy :-)
    To já děkuji za following!

    OdpovědětVymazat
  5. Pro mě by to vyhrál asi Inception, ale určitě se nenechávám ovlivnit tím, že to je teď (alespoň u nás v Liberci) trend se na to koukat a obdivovat ten film. Já netajím svou vášeň pro filmy a Inception je spojení skvělé režie (Christopher Nolan), Hudby (Hanz Zimmer) a hereckých výkonů. Přitom King's Speech si myslím, že vyhrál hlavně kuli hercům. No ale samozřejmě je to oscarový snímek, takže je to i velmi kvalitní film.
    Jinak bych jěště zmínil 127 hours, nebo True Grit.

    OdpovědětVymazat
  6. Koukám, že se vyznáš! Tak děkuju za typy, mám co dohánět :-D

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥