pátek 24. června 2011

Good night!

 Dnes jsem byla v Praze v půjčovně kostýmů. Příští pátek máme premiéru. Jak ten čas letí! Doufám, že se na nás přijedete podívat. ;-)
Jak už jsem psala na FACEBOOKu, měla jsem v plánu sehnat pár veledůležitých kousků na tohle léto, které mi (nevimjakjsemtomohladopustit) chybí v šatníku. (to už se půjčovny kostýmů netýká!!!) Všude slevy a já si odnesla jen jedno oversized bílé tílko z H&M (také dost univerzální kousek ;-)) z neskutečně příjemného materiálu a má úžasný a zajímavý střih - vzadu delší.
Šatník se tedy zatím nemusí bát, že se do něj budu snažit rvát další "úlovky". Zato knihovna se třese... Ale o tom jindy. ;-)
Taky jsem se s vámi chtěla podělit o novinku, které nemůžu sama uvěřit! (ne, nejsem těhotná - SNAD! :-D) Jsem přijatá na 3 vysoké školy! A teď babo raď!
Teď jsem asi ztratila tak polovinu čtenářů, kterým jsem vyfoukla, na některé z těch škol místo... Velice se omlouvám! Prostě při mně stálo štěstí. ;-) (i když...na jeden z těch oborů berou jen 40lidí na druhý 80...) Sakra teď zas vypadám jak šprtka! :-D A to už tuplem nejsem vzhledem k tomu, že zrovna dneska jsem se probudila celá zpocená z noční můry, kdy mi kvůli mé "docházce" hrozilo, že neukončím ani střední...

A jak "válčíte" vy? :-)

2 komentáře:

  1. na oversized nákup se chystám v úterý. hlavně bílá, černá a proužky.. to mi chybí :)
    přeju hezký pátek!

    OdpovědětVymazat
  2. Bože vy ma tými zlavami zabijete ! :D Potom mám chuť utekať a kúpiť všetko :O

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥