středa 22. června 2011

My favorite blogs - part I.

 one of a kind
Soňa Skoncová

http://sonaskoncova.blogspot.com/
Soňa je krásná, mladá modelka ze Slovenska, která si užívá života.

Soňa is beautiful, young model from Slovakia who is enjoying her life.
Bohužel má hodně práce a nemá čas na rozhovor, ale dovolila mi půjčit si pár fotek z jejího blogu a v krátkosti vám ji představit! :-)

Unfortunately she has a lot of work, so she has no time to interview, but she agreed that I can copy some of her photos from her blog and introduce her to you! :-)
 V roce 2009 se zúčastnila soutěže Miss Slovensko a dostala se až do finále. Odnesla si titul Miss Press a První vicemiss Slovenska.

In 2009 she participated in the competition Miss Slovensko and she was awarded the title Miss Press and First vicemiss of Slovakia.
 Její blog sleduji už pár měsíců a musím přiznat, že jsem ze začátku ani netušila, že je slavná. :-) Je jednou z těch, kteří své úspěchy rádi sdílí, přesto se jimi nechlubí. Není ani nafoukaná ani pyšná. Právě naopak! Její blog je nabitý příspěvky, z který pozitivní energie a inspirace přímo sálá.

I follow her blog for several months. At the beginning I didn´t know that she is famous. :-) She is one of those who share their successes, but she isn´t cocky. Just the opposite! Her blog is full of positive energy and inspiration.

Mám ráda její oufitové články, články o zdravém životním stylu a každodenní citáty, ale úplně nejlepší jsou články z kategorie TRENDS, kde představuje a rozebírá určitý módní trend a jako inspiraci přidává pár fotek celebrit a pak svou vlastní verzi.

I like categories - outfit, healthy lifestyle and daily quotations, but the best posts are from category TRENDS. There are posts about some of fashion trends and how to wear it - celebrity style and Soňa´s style. 
 Soňa je velice přátelská a sympatická!

Soňa is very friendly and nice!

Znáte její blog? - Zajímá mě váš názor na Soňu. :-)
Líbí se vám tenhle typ článků?


Do you know her blog?
Do you like this type of post? 

3 komentáře:

  1. znám. je šíleně krásná a její blog je velká inspirace :)

    OdpovědětVymazat
  2. she looks really nice! but i find it a bit sad/strange that she didnt have time for an interview... anyways moc dobry post! :)
    xoxo, saskia

    OdpovědětVymazat
  3. skvele :)

    http://thuy-onlineshop.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥