sobota 2. července 2011

Avon

Jak jsem psala na FACEBOOKu přišly mi tento týden věci z Avonu. Objednala jsem si růžovou rtěnku a kulatý kartáč na vlasy se štětinami a tady je můj názor na tyto výrobky.
HŘEBEN
 Větší kulatý kartáč jsem potřebovala hlavně kvůli fénování vlasů, které už jsou teď opravdu dlouhé a těžké a vyfoukat v předklonu je nestačí. V Avon katalogu tenhle kartáč tak vychválili a navíc byl ve slevě, tak jsem neváhala a objednala si ho. Řeknu vám, že žádná sláva teda... Jediné co s ním můžu dělat je opravdu to podtáčení při sušení vlasů, protože ty moje není absolutně schopný nějak pročesat a navíc i trochu elektrizuje. :-/ (v katalogu psali, že ne samozřejmě!) Navíc z něj štětiny docela hojně vypadávají. :-(
Rozhodně ho tedy nemůžu doporučit! Bohužel...
RTĚNKA
 Chtěla jsem zkusit, co udělá intenzivně světle růžová na mých rtech. 
Popravdě i rtěnka mě ze začátku hodně zklamala. :-( Když jí nanesete bez jakýchkoliv úprav rovnou na suché rty, dělá takové divné, nerovnoměrné vrstvy a zalézá do vrásek na rtech. Vůbec to nevypadá pěkně natož přirozeně. Je tedy potřeba si rty nejdřív "vyplnit" bezbarvím balzámem nebo jelením lojem, pak rtěnka funguje dobře a taky moc dobře vypadá. ;-)
Stejně si ale myslím, že existuje spousta rtěnek, s kterými se dá pracovat líp.
:-D
 Máte nějaké zkušenosti s produkty z Avonu? Hodnotily byste jejich výrobky spíše kladně nebo záporně?

3 komentáře:

  1. Pokud ti věci z Avonu nesedí, tak to se to dá vždycky vrátit, ale ta rtěnka nesmí být do jedné třetiny vypotřebovaná. Myslím, že mají měsíc na vyřízení a potom ti tvoje Avon Lady v pohodě vrátí peníze ;).

    OdpovědětVymazat
  2. Juuj..zatial som nebola nejako spokojna asi so ziadnym ruzom od Avonu.. nasla som si u nich par produktov ktore by som si kupila znovu..napriklad gelova ceruzka supershock je uzasna! a spirala superschock je tiez fajn.. robila som na ne aj recenzie..
    http://cajova.blogspot.com/2011/03/prvy-balicek-avonu.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥