sobota 15. prosince 2018

16. den / Gmini fusak, rukávník a Bright Starts kytara od Kašpárka

Sponzorem šestnáctého dne Adventního kalendáře je Kašpárek baby.
Věřili byste, že Kašpárek baby působí na trhu už více jak 20 let? Z malého, skromného a nezkušeného se za ta léta stal ostřílený profesionál a specialista na dětský sortiment, ke kterému se maminky a tatínkové stále vracejí, ať už online nebo do jedné z pražských kamenných prodejen (jednu najdete na Zličíně vedle Ikei a druhou v OC Černý Most). Ani my na Kašpárka nedáme dopustit! Svému prvorozenému jsme tam koupili například rychlozavinovačku, podle které jsem pak pro Stellu ušila vlastní, a spoustu dalších věcí do výbavičky. Velmi rádi máme i značku Gmini, za kterou stojí české maminky a od které tu pro vás mám hned dva dárky! Původně jsem chtěla losovat tři výherce, ale nakonec jsem se rozhodla pro dvě výhry - jedna bude fusak a druhá rukávník s hračkou.


Máme ho taky a je naprosto dokonalej! Já tedy zvolila šedou barvu v kombinaci se světle růžovým drobným vzorem, chtěla jsem aspoň trošku neutrální, ale teď si říkám, jestli jsem neměla dát průchod té holčičí a zvolit tenhle, protože ten je taky naprosto boží! Každopádně jsem v životě neviděla jemnější fusak. Je jak plyšáček,fakt! Zadní strana je protiskluzová. Má i odepínatelný spodek. Úplně malým miminkům můžete fusak zkrátit a nezabírá pak tolik místa v korbě kočárku, i když mi ho máme celý a Stella v něm v kočárku Gmini Grand stále v pohodě a ráda každé odpoledne spí. Fusak je vhodný od narození do 3let dítěte (závisí na jeho výšce) a je teda neuvěřitelně teplý! Má dokonce 1000 vodní sloupec / 1000 prodyšnost. 
Pokud máte miminko a nemáte rukávník, tak vám garantuji, že vás tenhle dárek nadchne. Sama jsem nevěřila, jak komfortní to může být, dokud jsem první zimu s miminkem jeden nedostala. Najednou máte ruce v teple celou dobu, co jste venku, paráda! Když přijdou mrazy, je to opravdu neocenitelný pomocník.
Bright Starts Rockstar kytara je vhodná pro děti od tří měsíců. Kytara bliká a hraje. Velká tlačítka se dětem dobře mačkají a zároveň rozvíjí jejich motoriku, kytara hraje šest melodií a učit se na ní můžete třeba i barvy! Líbí se mi, že kytara má možnost regulování hlasitosti. 
Výherci se stávají:
FUSAK
RUKÁVNÍK A KYTARA
GRATULUJI!

!POJĎ SI ZASOUTĚŽIT!
Prosím, přečti si následující text pozorně, i když přicházíš soutěžit třeba už poněkolikáté, v průběhu soutěže se může sem tam něco málo změnit a byla by škoda o výhru přijít!
  • Dej "To se mi líbí" stránce Můj fialový svět BLOG, ať Ti neutečou další soutěže a novinky z našeho světa
  • Dej "To se mi líbí" stránce Kašpárek baby jako poděkování za dárek do soutěže
  • Do komentářů pod příspěvek zde na blogu napiš svůj mail a připiš, jaká výhra by Tě potěšila víc a proč?
    Komentáře, které nebudou obsahovat e-mailovou adresu do slosování zahrnu, výherce pak bude mít tři dny na to, aby se mi ozval sám, pokud tak neučiní, vylosuji výherce nového. Stejně tak pokud výherce nebude na můj e-mail s výzvou k zaslání svých údajů reagovat (viz pravidla níže).
  • Soutěž je pro čtenáře s doručovací adresou v ČR i SK! Nezapomeňte se zítra přijít podívat, zda jste měli štěstí nebo si zasoutěžit o další krásné výhry. ;)
  • Zapojit se můžete pouze dnes 15.12.2018 od 00:01 do 23:59, komentáře přidané později budou smazány a nebudou zařazeny do slosování!
  • Sdílej soutěž veřejně na facebooku a zvyš svou šanci na výhru! Do druhého komentáře však musíš přidat přímo odkaz na sdílený příspěvek nebo alespoň na svůj facebookový profil, kde půjde soutěž dohledat, ideálně v popisku označte i stránku mého blogu, aby se mi sdílený příspěvek lépe dohledával. Nezapomeň i zde připsat svůj email! Sdílení mi musíte napsat do dalšího (druhého) komentáře, jinak není v mých silách to započítávat.
  • A uděláte mi radost, když nás budete sledovat i na Instagramu, to není povinné, ale budete mít malé plus, prostřednictvím instastories s námi navíc můžete být v každodenním kontaktu ;)

!SOUTĚŽ O HLAVNÍ VÝHRU!
Chceš se zapojit i do soutěže o hlavní výhru - týdenní pobyt v Chorvatsku v Apartmánech Galeb pro celou rodinu? 
  • Splň vše uvedené výše u denní výhry 
  • Dej "To se mi líbí" stránce Apartmány Galeb
  • A přijď soutěžit zase zítra! Čím častěji se zúčastníš, tím větší šanci na výhru máš!
!HLAVNÍ VÝHRA
TÝDENNÍ POBYT v Chorvatsku v Apartmánech Galeb, apartmán č. 6  (2+1 dospělé osoby nebo max. 2+1+1 dítě do dvou let věku bez nároku na lůžko) v termínu dle výběru výherce a volných ubytovacích kapacit v období květen/červen 2019
Apartmánový dům se nachází v malém, klidném rybářském městečku Živogošće přímo u pláže. Všechny apartmány mají balkón/terasu s výhledem na moře, vlastní koupelnu a kuchyňský kout. U apartmánů je parkoviště s dostatečnou kapacitou pro všechny hosty. Hned pod domem je krásná široká oblázkovo-písčitá pláž. Termín v tomto období jsme vybrali záměrně. V květnu a červnu už bývá v této oblasti krásné slunné počasí a teplé moře, pro dovolenou s dětmi je to ideální období. A možná se tam i potkáme! 

Pokud jste tu prvně, pročtěte si pozorně princip soutěže a její pravidla!↓
 
Pravidla a princip soutěže:
Soutěž probíhá na blogu mujfialovysvet.cz. Každý den od 30.11. do 24.12.2018 se na blogu v 00:01 otevře okénko/publikuje článek s výhrou/ami pro daný den.  Jednotlivé výhry budou v článku představeny a popsány (fotografie v článcích i ve videu mohou být pouze ilustrační, řiďte se textem v článku se soutěží!). O každou z výher budete moci soutěžit pouze v ten daný den. Soutěžit můžete každý den! Je jen na vás a na štěstěně, kolik dárečků letos vyhrajete. Každodenním soutěžením navíc zvýšíte i pravděpodobnost výhry hlavní ceny - týdenního pobytu v Chorvatsku v Apartmánech Galeb (apt.6). Výherce denní výhry budu losovat vždy co nejdříve po skončení soutěže a to náhodně ze všech platných komentářů (max. dva na osobu v případě veřejného sdílení soutěže na facebooku) prostřednictvím random.org. Jména výherců posléze doplním do článku s danou soutěží a výherce samotné neprodleně kontaktuji na uvedené mailové adresy. Pokud výherce mailovou adresu v komentáři neuvede, bude mít tři dny od vyhlášení na to se mi ozvat sám. V případě, že se výherce v daném čase o výhru nepřihlásí, budu losovat výherce nového. Stejně tak pokud mi výherce do tří dnů neodpoví na můj email a nepošle mi svou adresu, vylosuji po výzvě, kterou zveřejním na facebooku, náhradníka.  
Výherce hlavní výhry budu losovat tak, že 25.12.2018 nejdříve náhodně přes random.org vylosuji jeden ze soutěžních dní a následně pak z komentářů v daném dni i výherce hlavní výhry. Výhry se vám společně se sponzory budeme snažit odesílat co nejdříve, nicméně bohužel nemůžeme garantovat doručení všech výher do Štědrého dne. 
!HODNĚ ŠTĚSTÍ!

118 komentářů:

  1. Fusak! Dcerku jsem od začátku hlavně nosila, fusak nebyl potřeba, ale teď čekám druhé a na dlouhé nošení už je těžká, tak konečně využíváme kočárek a fusak nám chybí ;) ladyhawke@email.cz

    OdpovědětVymazat
  2. taky by mě potěšil fusak, ten co mám klouže z golfek ven a malá na něm jede, navíc když tam prostrčím popruhy tak už nejde zapnout....nový by se hodil a i proto, že chceme jet na hory
    kamilamakovcova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Všechny darky jsou skvele, ale pokud by to šlo, tak by se mk líbila kytara. Snažím se syna zasobovat hudebnima hrackama, myslím ze je důležité rozvijet hudební sluch :) nicifi@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Pro vnoučka by se mi líbila kytarka. m.lysikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Mě by se pro dcerku více líbil fusak, má kouzelnou barvu, je veliký a nebylo by jí v něm těsno, jak v tom současném. A musí být krásně teploučký! ;-)
    Verca91@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Sdíleno: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10210264052157968&id=1840612529
    Verca91@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Všechny ceny jsou pekne,ale nejvíc by potěšila kytara.sdagmar@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Jelikož fusakům už dcerka odrostla, hodila by se nám kytara. liskahana@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Nam by se libila kytara, vse co hraje a sviti je pro dcerku celmi atraktivni :-D Andrea.Kabelkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Pro naši skvělou i když dnes uplakanou dcerku, fusak. Děkujeme za skvělý blog a soutěž. Lukopeckova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  11. Všechny ceny jsou zas krásne! Největší radost by nám udělala kytara.
    K.bedravova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Fusak, z miminkovského už dcera vyrostla. witlucie@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  13. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10212996159113822&id=1087224185&_rdr sdíleno Lucie Chmielová witlucie@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  14. Nejvíc by se nam v rámci vybavicky hodil nový fusak, rukavnik uz mame a hraček plny pokojik, i když ta kytarka by taky udělala radost ��
    klarakocova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. kytarka, fusak i rukávník už máme, nenulda@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Moc by mě potěšil fusak, potřebuji nějaký kvalitní pro druhého prcka a tento je úžasný ❤️ jurenova.pavla@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Sdílení na profilu https://m.facebook.com/pavla.jurenova.5
    Moc by mě potěšil fusak, potřebuji nějaký kvalitní pro druhého prcka a tento je úžasný ❤️

    OdpovědětVymazat
  18. Potešil by fusak pre mladšiu dcérku. havranocka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  19. Potěšila by nás jakákoliv výhra, ale nejvíc bychom využili rukávník nebo Bright Starts hudební hračka kytara Rockstar, protože v kočárku občas vozime, ale ne zase tak často a fusak doma už máme jeden, a kytarku by využily obě moje dcery Sabinka i Verunka.
    Silvous96@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Fusak máme tyrkysovy, ale pze za pár dní se nám narodí holčička, tento růžový by byl parádní ❤ anebo 🎸 :)
    lenule683@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Me by potěšil fusak. Pdotoze čekáme miminko do té největší zimy tak aby mu bylo dobré. Zdevalentova@gmail.com.. Sdílím na fb

    OdpovědětVymazat
  22. Cenkovakaterina@seznam.cz , radost by nám udělal fusak :-) zatím máme jenom podzimní, který je bohužel promokavy a začíná venku prituhovat

    OdpovědětVymazat
  23. Asi nejvice bych ocenila rukavnik, protoze ted sice mam dva po nekom, ale musi byt pres sebe, aby alespon trochu hrali a podle vseho stejne moc nefunguji a zima mi je stejne. Ale libil by se mi i fusak.
    anez.vesel@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  24. Nejvíc by nás potěšila hračka, protože fusak i rukávník máme :) a hraček není nikdy dost ;)

    Katkasustrova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10205231481783749&id=1747460817

    Katkasustrova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Moc by mě potěšil fusak. Mám malé miminko, tak aby mu venku v kočárku bylo teploučko a my mohli jít se starším bráškou ven 🙂
    kam.bob@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  27. už máme fusák, takže by mě potěšil rukávník nebo Bright Starts hudební hračka kytara Rockstar. atej@seznam.cz sdílím na FB https://www.facebook.com/alena.hajkova.9

    OdpovědětVymazat
  28. Potesila by jakakoliv vyhra.nejvic ale asi fusak.byl by pro kamaradku co teprve mimi ceka,tal by to byl krasby darek.
    Anna.starkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Potěšil by nás fusák, protože v těchto mrazech nechci aby můj syn prochladl, takže čím teplejší fusák tím víc nás bude hřát u srdíčka.

    OdpovědětVymazat
  30. sdílím přes facebook - Denys Kurničov

    OdpovědětVymazat
  31. Krásné je vše, nejvíc by se mi ale líbil rukavnik, protože ho ještě nemáme a teď v zimě by se hodil. Jana.koloma@email.cz

    OdpovědětVymazat
  32. Potěšil by me fusak protože ještě žádný nemáme a příští rok nás čeká nový přírůstek, takže by se nám moc hodil do takové zimy .
    E-mail karolinabruzkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  33. Sdíleny příspěvek na FB
    https://www.facebook.com/1414156824/posts/10213987841796167/

    OdpovědětVymazat
  34. Moc se mi líbí rukávník, když jsem měla děti, tahle vymoženost ještě neexistovala ... ale určitě bych s ní udělala radost nějaké své těhotné kamarádce.
    katerina.mejstrikova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  35. No jasně, že nejvíc fusak, je parádní. Ale ani kytarkou bychom nepohrdli, malý Tom je velký muzikant :)

    diby@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Iwaneta@seznam.cz pro nadcházející zimu bychom určitě využili fusak

    OdpovědětVymazat
  37. Potěšila by nás kytara. Hezkou sobotu. J.a.j.i.n.k.a@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Fusak je opravdu nádherný, ale ten máme.takze by se hodila kytara jak pro dceru tak i pro syna :)
    mk.michaela@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  39. hezký den, mě by potěšil fusak, máme sice jeden retro ovečkový na zimu, ale nedoléhá úplně na hlavičku no a do rodiny přibudou další děti, takže více fusaků se hodí, ať si vše popujčujeme :) likuji na fb jako Barbora francová. cervenkova.barbora@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  40. Nás by víc potěšil fusák, používáme fusák ještě po mě a už to není ono. Kytara je, ale taky fajn. Takovou hračku ještě nemáme. misu.mikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  41. Zdenka Jureckova:electromike@seznam.cz dcera i snachy fusak a rukavniky maji ale kytarku ne ,vypada zabavne, dala bych nejmladsi vnucce at si uzije zabavy.sdilim a like strance kasparek baby

    OdpovědětVymazat
  42. Děti už mám větší, tak by se hodila kytara. Nezna.motorkarka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  43. Kytárku jako dárek pro našeho nejmenšího. charlotte.e@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  44. Líbil by se mi rukávník na kočárek, protože zatím ještě žádný nemáme, tak musím používat rukavice 😁 Alena.Pelouchova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  45. Karel Krömer email karelkromer@seznam.cz kytara vnucce

    OdpovědětVymazat
  46. potěšil by mne fusak pro našeho malého vnoučka, co se narodil, já sama mám 4 děti,a musím říct, že ta babičkovská láska je úplně jiná, oprostíte se od povinností výchovy a jen milujkete z celého srdce :-) jajda69@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  47. Jakakoliv vyhra by udelala radost, jak rukavnik tak i fusak nemame az tolik teply a i kytara by byla skvela, malej miluje hraci a svitici hracky 🙂 nejvic by me potesil fusak, protoze si ja muzu vzit rukavice kdyz by byla velka zima a hraci hracku uz mame, a spokojene dite v teple je to nejlepsi 🙂 antaloval@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  48. Nás by asi potěšil více fusak. Hodil by se nový pro druhou holčičku, která se nám má narodit za 3 měsíce :) Maskova.D@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  49. Nejvetsi radost by nam udelal fusak. Ten co mame nam zachvilku nebude :) kobalka@email.cz

    OdpovědětVymazat
  50. Nejvíce by malému udělala radost kytara :) určitě by si sní rád hrál ale možná mamince by ta hudba lezla na nervy 🤷🏽‍♀️😂 vendulkabv@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  51. Více by se nám hodil šedorůžový fusak, protože se nám brzy narodí holčička, ale ani 2. cena není špatná :) a.taborik@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  52. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  53. Ač fusak mame, urcite se nevyrovna Gmini znacce..takze soutezim o fusak .Email zanetss@seznam.cz profil facebook Žaneta Jurečková

    OdpovědětVymazat
  54. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  55. bajaik@seznam.cz nejvíce by nás potěšil fusak, protože teplo děti je důležité!!!

    OdpovědětVymazat
  56. Nejvíce bychom ocenili fusáček, čekáme miminko a zatím jsme ještě žádný nepořídili. A vypadá skvěle! Martaa.K@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  57. Nejlepší by byl fusak, ať je dcerka pěkně v teplicku.
    gabrisova.maria@gmail

    OdpovědětVymazat
  58. nikyta159@seznam.cz
    Nejvíc by mě potěšil fusak, protože nás fusak je už tak z třetí ruky a už nevypadá moc pěkně. Nový by se opravdu hodil.

    OdpovědětVymazat
  59. Vice by me potesil fusak pro nasi malou vnucku. (ten by aktualne asi vyuzila nejvice) jirina.ptackova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  60. sdilim pod facebookovym profilem : https://www.facebook.com/jirina.ptackova
    jirina.ptackova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  61. radost bych mel z obouch vyher. kytaru by zrejme vyuzil starsi vnoucek a fusak by byl pro jeste nenarozenou vnucku. Sach@cmail.cz

    OdpovědětVymazat
  62. sach@cmail.cz
    taktez sdilim na tomto uctu https://www.facebook.com/profile.php?id=100012796756866

    OdpovědětVymazat
  63. Šárka Korousová15. prosince 2018 v 14:30

    Rukávník, protože ten mi jako jediný chybí ke kočárku a teď na zimu by se hodil a kytara by zas udělala radost oboum dětem. ��
    E-mail: korousovasarka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  64. Největší radost by nám udělal určitě fusak, protože žádný nemáme. Prckovi jsem pořídila zatím jen teplou kombinézu.
    Krisstynkac@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  65. Nejvíc by se nám hodil fusak ☺️
    kbergmanova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  66. Rukavnik pro me :D a kytara pro syna a nase sousedy at vidi tedy vlastne slysi jak mam talentovaneho syna :D

    Schejbalova12@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  67. Mně by se líbil rukavnik :-) avosicka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  68. Určitě bychom měli obrovskou radost z fusáku, protože je nádherný a v zimě potěší velmi naše miminko.

    teodor.hardee@seznam.cz

    fb:Leonidas Leonidas

    OdpovědětVymazat
  69. Určitě dětská kytara, máme doma malého hudebníka, takže by to moc potěšilo. :) Sdílím pod svým jménem. redeba@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  70. Radost by udělal fusak, je moc hezký, a pokud už bychom ho neužili letos my, tak v příštím roce v rodině očekáváme další přírůstky, tak by mohl dělat radost i jiným. tereza.binkova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  71. nam by udelal radost rukavnik a hracka kosovamarketa01@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  72. Líbil by se mi fusak do kočárku nebo hračka :) Veronika Šulcová, skyv@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  73. Rukávník, nemáme ho a hodil by se.
    sarka.jerabkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  74. Nejvíce by potěšila kytara protože naše malá Anička ráda objevuje nové hračky a tato by se jí určitě moc líbila :) kutrovavendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  75. Darek c.2 je uzasny, protoze hracek pro ty prdolky neni nikdy dost :-) hm153@email.cz

    OdpovědětVymazat
  76. Nejvíce by nás potěši fusak, protože máme s rozepínáním na bocích a malá se mi z něj špatně vyndává. :-)
    kubelkova.eliska@gmail.com
    https://www.facebook.com/eliska.svobodova.9

    OdpovědětVymazat
  77. Moc by se nám hodil fusak! ☺ U našeho se nám rozbil zip a zapínání je o nervy a tento je navíc nádherný!��
    jarcca056@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  78. Najviac by nás potešila gitara
    d.ludrovcova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  79. https://m.facebook.com/profile.php?fref=nf
    jarcca056@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  80. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10217813799474545&id=1168974438
    Ladyhawke@email.cz

    OdpovědětVymazat
  81. Bright Starts Hračka hudební Rockstar Guitar a proč? Protože výhry pro děti jsou ty nejlepší, rozzáří dětem očka...
    luciewojkowska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  82. Největší radost by mi udělal fusak.
    lenka.cervenova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  83. Sdilim na FC jako LUCIE WOJKOWSKA ��
    luciewojkowska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  84. Rukávník by mě moc potěšil, je to ohromně praktická záležitost. ssimka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  85. Nejvíce by nás potěšila kytara :) anymika@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  86. Fusak je fakt boží, máte pravdu!a navíc by nám ladil ke kočárku!:-) Kača M. horakol_volny.cz

    OdpovědětVymazat
  87. Potěšilo by mě cokoli, nejvíc ale fusak. Vypadá úžasně, navíc ten náš už začíná být těsný a druhé dítě je nějak víc zimomřivé než to první, takže bych potřebovala i teplejší... Jana S. meskjana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  88. Sdílím na FB https://www.facebook.com/boruvka18 Jana S. meskjana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  89. 😍😍 to jsou výhry snů ☺️
    Každopádně nás by potěšil nejvíce fusák, malá už ten náš má fakt naknap a bez fusaku být zatím nemůže 😒
    zidkova.b1994@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  90. Sdíleno.
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2329723333923239&id=100006567858841

    OdpovědětVymazat
  91. Mě by moc potěšil rukávník a kytara :-) janaanna18@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  92. Sdíleno: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=214712329433957&id=100026855749392 janaanna18@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  93. Perfektní by byl fusak pro dcerku ;-)
    Lukis2s@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  94. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=398551380881336&id=100021794328886 sdíleno
    Lukis2s@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  95. Větší radost by mi udelal fusak. Rukávník jsme ted zrovna kupovaly nový, ale fusak máme poděděný.
    ChudobovaPeta@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. https://m.facebook.com/Malipribinacek
      ChudobovaPeta@seznam.cz

      Vymazat
  96. Kytara by byla skvělým dárkem pro syna. Miluje nové zvuky a hraje snad na všechno :)
    Edita.drabkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  97. Větší radost by mi udělal rukávník s kytarou – fusak již doma jeden máme, takže bych ho přála mamince, která fusak nemá. Navíc kytara vypadá naprosto skvěle. kulhanovap@seznam

    OdpovědětVymazat
  98. Gmini Fusak 3v1 Jibot Lilac, protože fusak zatím nemáme. Ale i set s kytarkou by určitě potěšil.
    jaaniickaa@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  99. Gmini fusak by se nam hodil
    Petpec@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  100. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10212149709089261&id=1572055766
    Petpec@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  101. Určitě fusak !! Máme jeden, co jsme podědili, ale už je několik let starý a nový by potěšil :) smazena.hranolka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  102. Nejvíce kytara- dcery mají moc rády hudební hračky. vejvodova.adela@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  103. Fusak, nech zahreje tu nasu malu zmrzlinu 🤩 skraky@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  104. Nejvetsi radost by mi udelal rukavnik s kytarou.Zejmena proto,ze nemam poradny rukavnik a kytarka pro dcerku k Vanocum,protoze zatim pro ni Jezisek tento tip hracky nema ����.
    purplekitten@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  105. Sdílím. https://www.facebook.com/profile.php?id=100018727780131 nezna.motorkarka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  106. Tak za nas skvely fusacek a nebo kytara! Ta by udelala radost jak mladsi, tak starsi dceri ❤️
    mira.sobotkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  107. nááádherne vyhry, nejvice by me potesil fusak, protoze Gmini Grand mam :) takze by tam uplne skvele sedel :) rukavnik s kytrarou by ale tale potesil :) Rmarci@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  108. Nejvíce by se mi líbila kytara nebo fusak. sykorka.maru@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  109. malej Kubíček si furt na něco jen tak brnká, i pusinkou a ručkama po bříšku a hraje si že má kytaru, takže by mu to určitě udělalo velkou radost mít opravdu kytaru v ruce a brnkat
    marketa.heinrichova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  110. Potesi kazda vyhra, ale nejvic asi ta ze ktere bude mit radost náš drobecek, takze kytarka
    Melinka17@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  111. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10216033298737386&id=1596383774 sdileno

    Melinka17@seznam.cz

    OdpovědětVymazat