středa 19. prosince 2018

20. den / Dvě tradiční hračky od Hračkotéky

Sponzorem dvacátého dne Adventního kalendáře je Hračkotéka.
Nováčkem v Adventním kalendáři je Hračkotéka a já mám obrovskou radost, že mi zrovna oni řekli své ano. Hračkotéka je sociální firma, jejíž největším posláním je zaměstnávání lidí se zdravotním postižením, což se jim daří už šest let! Kromě toho je Hračkotéka prostorem, ve kterém najdete kvalitní hračky z poctivých materiálů, při výběru hraček dbají nejen na vzhled, ale i kvalitní zpracování a "duši" produktů. Je pro ně důležité, aby hračky děti nejen bavily, ale i rozvíjely. 
Hračkotéka jako sociální firma se řídí pravidly sociálního podnikání, což znamená, že nabytý zisk zpět investují do rozvoje firmy. A zaměstnávají lidi, kteří jsou na běžném trhu práce znevýhodnění. To je obdivuhodné a jsem moc pyšná na to, že takové firmy u nás jsou! Pokud byste i vy chtěli Hračkotéku podpořit, nakoupit můžete na jejich e-shopu, ale s doručením do Vánoc už nepočítejte. Ještě stále ale máte možnost zastavit se v jednom ze dvou pražských PopUp obchůdků, které jsou oba moc krásné a útulné. Najdete tam opravdu veliký a rozmanitý výběr hraček. Osobně jsem navštívila ten v Růžové ulici a je to moje oblíbené místo, u kterého se vždy minimálně za výlohou pokochám cestou na Hlavní nádraží.


Hračkotéka mi pro vás do soutěže věnovala dva své bestsellery.
Malý hrací strojek s figurkou kosmonauta a vesmírnou tematikou, z boku má kličku pomocí které se rozezní krásná melodie a kosmonaut se otáčí.Tato hračka je od francouzské firmy Djeco.

Perfektní projektor do kapsy! Otáčením přední části baterky se střídají obrázky, které děti mohou promítat na zeď. Balení obsahuje 3 příběhy zvířátek z Afriky: Zlobivé slůňe, Hrošík se koupe a Lvíčci chytají rybky.

Výhercem se stává:
HRACÍ STROJEK
PROMÍTACÍ BATERKA
GRATULUJI!

!POJĎ SI ZASOUTĚŽIT!
Prosím, přečti si následující text pozorně, i když přicházíš soutěžit třeba už poněkolikáté, v průběhu soutěže se může sem tam něco málo změnit a byla by škoda o výhru přijít!
  • Dej "To se mi líbí" stránce Můj fialový svět BLOG, ať Ti neutečou další soutěže a novinky z našeho světa
  • Dej "To se mi líbí" stránce Hračkotéka jako poděkování za dárek do soutěže
  • Do komentářů pod příspěvek zde na blogu napiš svůj mail a připiš, kolik kategorií (kromě kategorie Všechny! ;)), ve kterých jsou hračky rozřazené, je na e-shopu
    Komentáře, které nebudou obsahovat e-mailovou adresu do slosování zahrnu, výherce pak bude mít tři dny na to, aby se mi ozval sám, pokud tak neučiní, vylosuji výherce nového. Stejně tak pokud výherce nebude na můj e-mail s výzvou k zaslání svých údajů reagovat (viz pravidla níže).
  • Soutěž je pro čtenáře s doručovací adresou v ČR i SK! Nezapomeňte se zítra přijít podívat, zda jste měli štěstí nebo si zasoutěžit o další krásné výhry. ;)
  • Zapojit se můžete pouze dnes 19.12.2018 od 00:01 do 23:59, komentáře přidané později budou smazány a nebudou zařazeny do slosování!
  • Sdílej soutěž veřejně na facebooku a zvyš svou šanci na výhru! Do druhého komentáře však musíš přidat přímo odkaz na sdílený příspěvek nebo alespoň na svůj facebookový profil, kde půjde soutěž dohledat, ideálně v popisku označte i stránku mého blogu, aby se mi sdílený příspěvek lépe dohledával. Nezapomeň i zde připsat svůj email! Sdílení mi musíte napsat do dalšího (druhého) komentáře, jinak není v mých silách to započítávat.
  • A uděláte mi radost, když nás budete sledovat i na Instagramu, to není povinné, ale budete mít malé plus, prostřednictvím instastories s námi navíc můžete být v každodenním kontaktu ;)

!SOUTĚŽ O HLAVNÍ VÝHRU!
Chceš se zapojit i do soutěže o hlavní výhru - týdenní pobyt v Chorvatsku v Apartmánech Galeb pro celou rodinu? 
  • Splň vše uvedené výše u denní výhry 
  • Dej "To se mi líbí" stránce Apartmány Galeb
  • A přijď soutěžit zase zítra! Čím častěji se zúčastníš, tím větší šanci na výhru máš!
!HLAVNÍ VÝHRA
TÝDENNÍ POBYT v Chorvatsku v Apartmánech Galeb, apartmán č. 6  (2+1 dospělé osoby nebo max. 2+1+1 dítě do dvou let věku bez nároku na lůžko) v termínu dle výběru výherce a volných ubytovacích kapacit v období květen/červen 2019
Apartmánový dům se nachází v malém, klidném rybářském městečku Živogošće přímo u pláže. Všechny apartmány mají balkón/terasu s výhledem na moře, vlastní koupelnu a kuchyňský kout. U apartmánů je parkoviště s dostatečnou kapacitou pro všechny hosty. Hned pod domem je krásná široká oblázkovo-písčitá pláž. Termín v tomto období jsme vybrali záměrně. V květnu a červnu už bývá v této oblasti krásné slunné počasí a teplé moře, pro dovolenou s dětmi je to ideální období. A možná se tam i potkáme! 

Pokud jste tu prvně, pročtěte si pozorně princip soutěže a její pravidla!↓
 
Pravidla a princip soutěže:
Soutěž probíhá na blogu mujfialovysvet.cz. Každý den od 30.11. do 24.12.2018 se na blogu v 00:01 otevře okénko/publikuje článek s výhrou/ami pro daný den.  Jednotlivé výhry budou v článku představeny a popsány (fotografie v článcích i ve videu mohou být pouze ilustrační, řiďte se textem v článku se soutěží!). O každou z výher budete moci soutěžit pouze v ten daný den. Soutěžit můžete každý den! Je jen na vás a na štěstěně, kolik dárečků letos vyhrajete. Každodenním soutěžením navíc zvýšíte i pravděpodobnost výhry hlavní ceny - týdenního pobytu v Chorvatsku v Apartmánech Galeb (apt.6). Výherce denní výhry budu losovat vždy co nejdříve po skončení soutěže a to náhodně ze všech platných komentářů (max. dva na osobu v případě veřejného sdílení soutěže na facebooku) prostřednictvím random.org. Jména výherců posléze doplním do článku s danou soutěží a výherce samotné neprodleně kontaktuji na uvedené mailové adresy. Pokud výherce mailovou adresu v komentáři neuvede, bude mít tři dny od vyhlášení na to se mi ozvat sám. V případě, že se výherce v daném čase o výhru nepřihlásí, budu losovat výherce nového. Stejně tak pokud mi výherce do tří dnů neodpoví na můj email a nepošle mi svou adresu, vylosuji po výzvě, kterou zveřejním na facebooku, náhradníka.  
Výherce hlavní výhry budu losovat tak, že 25.12.2018 nejdříve náhodně přes random.org vylosuji jeden ze soutěžních dní a následně pak z komentářů v daném dni i výherce hlavní výhry. Výhry se vám společně se sponzory budeme snažit odesílat co nejdříve, nicméně bohužel nemůžeme garantovat doručení všech výher do Štědrého dne. 
!HODNĚ ŠTĚSTÍ!

20 komentářů:

  1. pokud tam patří i "nejprodávanější hračky", tak 20 :) na Fb sleduji jako Barbora francová. cervenkova.barbora@seznam.cz PS: obě výhry jsou nádherné :)

    OdpovědětVymazat
  2. Kategorii je 20 s kategorií nejprodávanější hracky.
    ChudobovaPeta@seznam.cz
    https://m.facebook.com/Malipribinacek

    OdpovědětVymazat
  3. 20 kategorii
    antaloval@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Doufám, že to není zase chyták. :-D Zkusím- 20 kategorií. Verc27@email.cz

    OdpovědětVymazat
  5. já myslím že 20 i s nejprodávanějšíma
    marketa.heinrichova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. 20 (včetně kategorie nejprodávanější) smazena.hranolka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Je tam 20 kategorií z toho jedna jsou nejprodávanější hračky
    kamilamakovcova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Podle mě je kategorií 20.Počítám,že ,Nejprodávanější,,je též kategorie. m.lysikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Napočítali jsme 20 kategorií
    lenka.cervenova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. trochu zaludná otazka :-)
    kazdopadne vzhledem k tomu ze pod "hledat dle kategorie" se nachazi 21 polozek (vcetne kategorie nejprodavanejsi hracky u ktere neni zmineno, ze nema byt zapocitana) je spravna odpoved po odecteni kategorie vsechny .... 20 :-D
    sach@cmail.cz

    OdpovědětVymazat
  11. 20 i s nejprodávanějšími hračkami. jarcca056@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. 20 kategorií i s nejprodávanějšími hračkami ��
    purplekitten@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sdílím zde:https://m.facebook.com/jina.janoutova?fref=nf&rc=p

      Vymazat
  13. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10217851021005060&id=1168974438
    Ladyhawke@email.cz

    OdpovědětVymazat
  14. S nejprodavanejsimi 20, hm153@email.cz

    OdpovědětVymazat