sobota 8. prosince 2018

testujeme: Cihličky pro dětičky / Malí architekti

Dnes tu pro vás máme další zajímavý tip na vánoční dárek pro děti. Obří stavebnice pro malé architekty - Cihličky pro dětičky - je bude zaručeně bavit a navíc rozvíjet jejich představivost a motoriku. Jsem moc ráda, že jsme Cihličky objevili. Bunkry dostávají nový rozměr! Baví je i komíny, které pak boří, různé tunely a mosty.

Pro vás mám předvánoční slevu v hodnotě 100,- s kódem: 590346039 (platí do konce roku 2018!

Cihličky vám domů přijdou v rozleženém stavu, ale poskládat je není nic složitého, měli jsme to raz dva! V jednom balení je jich 24ks. Kromě cihliček balení obsahuje i spojky, díky kterým můžete stavit stabilnější a složitější stavby jako jsou tunely, mosty, dělat domům střechy, atd. My už vyzkoušeli různé lavičky, dráhy, stěny a nemůžeme se dočkat, až si je převezeme do nového domova.
Co na tuhle obří stavebnici říkáte?

6 komentářů:

  1. máme ji 3 tim rokem je uzasna :) jen se teda celkem ryhcle opotrebuje karton to moc nedava :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. paráda! vzhledem k tomu, že jedna z největších zábav hned po stavění domků a hradů je bourání, tak je mi jasné, že u nás to nebude lepší ;) ale nápad je to úžasný!

      Vymazat
  2. wow, to vypadá dobře :) petra.ferencikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadato skvele..jen v nasem lidi byte uz bychom se nepohnuly :) ale libi se mi to..protoze nas Samik ted vlezl do krabice od stromku a vseobecne krabice ma rad a bunkry jeste vic

    OdpovědětVymazat
  4. Mají to dva kluci, ktery hlidam pravidelne, 4 a 6let. Zrovna dneska sme si s kostkama hrali a super. Maji je už hadam dlouho a stale se drží. Jen jedna nebo dve už trochu promačkle. Uvazuji koupit neteři, ale jsou ji teprve 2 roky, tak aby z toho nespadla a nebo aby na ni nespadly. Přeci jen, kdyz se postavi vysoka věž a tu dítě zboří, tak to muže male dite bolet, pri nejmensím. Jinak sou super

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsou! Děti stále baví a jak rostou, vymýšlí lepší a lepší stavby ;)

      Vymazat

Děkuji ♥