středa 5. prosince 2018

MIKULÁŠSKÁ SOUTĚŽ: Encyklopedie pro zvídavé děti od Knihy Dobrovský

Speciální Mikulášská soutěž ve spolupráci s Knihy Dobrovský o krásné dětské encyklopedie je tu!
Vyhrát můžete balíček, který bude obsahovat ČTYŘI knihy z níže představených, a soutěžíme od dnešních (5.12.2018) 10hod na instagramu! Tady vám chci ale knížky detailněji představit, protože si myslím, že to je další hezký tip na vánoční dárky pro zvídavé děti.

"ZEVNITŘ"
Opravdu velmi originálně pojatá edice, kdy mohou děti po jednotlivých vrstvách prozkoumat T-REXE, LIDSKÉ TĚLO A EGYPTSKOU MUMII
T-REX ZEVNITŘ
3D postava dinosaura s výřezy vám umožní prozkoumat ho doslova vrstvu po vrstvě! Myslím, že tahle encyklopedie by pod stromečkem potěšila každého chlapečka i tatínka. Pomalu odklápíte jednu vrstvu za druhou a dostáváte se tak skrze kosterní soustavu až do nitra obávaného masožravého dinosaura. Už se těším, co na ní bude říkat Tobík, kterého zrovna nedávno začali dinosauři zajímat.

LIDSKÉ TĚLO ZEVNITŘ
3D postava člověka vám umožní náhled dovnitř doslova vrstvu po vrstvě! Lidské tělo jsem se vám rozhodla věnovat do soutěže. Přijde mi to strašně krásně zpracované, ale myslím, že pro moje děti by to ještě bylo moc náročné bádání. 

EGYPTSKÁ MUMIE ZEVNITŘ
3D zpracování s výřezy vám umožní prozkoumat mumii vrstvu po vrstvě! Mumie mě osobně baví nejvíc.Je to pro mě stále jedna velká záhada, ale myslím, že na její odkrytí máme s dětmi také ještě čas. Kniha v kombinaci tyrkysové a zlaté vypadá opravdu luxusně a bude krásným dárkem. Kdo z vás si o ní přijde zasoutěžit?



"CÍL MISE"
Edice, která potěší malé i velké objevitele. Vydejte se s dětmi do Vesmíru, ale nejdříve objevte všechny krásy Planety Země. Obě knihy najdete ve výherním balíčku.

CÍL MISE: VESMÍR
Naskoč na palubu raketoplánu a připrav se na svou životní cestu, protože se svým týmem pěti kamarádů kosmonautů prozkoumáš hluboký vesmír. Tato cesta objevování tě provede Sluneční soustavou až k dalekým galaxiím. S každým setkáním se dozvíš něco nového o hvězdách, planetách, meteorech a kometách na nebi, o historii našeho vesmíru a původu planety Země.

CÍL MISE: PLANETA ZEMĚ
Připravte se na životní dobrodružství – objevování planety Země. Na vaší výpravě zdoláte nejvyšší hory, ponoříte se do nejhlubších míst oceánů a na vlastní kůži si vyzkoušíte to nejdrsnější počasí. Naučíte se, jak se tvoří počasí, uvidíte, jak probíhá vodní cyklus a objevíte podstatu zemětřesení, sopek a tsunami. Dozvíte se o nebezpečích, kterým čelí naše nádherná planeta, a ukážeme si, co můžete vy sami udělat, abyste planetu Zemi chránili.

Pokud vás knihy zaujaly, přijďte si o ně zasoutěžit na instagram @mujfialovysvet, čas máte do 12.12.2018.