neděle 11. prosince 2011

Vánoční SOUTĚŽ/ Christmas GIVEAWAY

Dlouho jsem přemýšlela, jak vám poděkovat, čím vás odměnit. /A nemůžu uvěřit, že vás za takovou chviličku tolik přibylo. Je to pro mě znamení, že jsem se začala ubírat správným směrem. :-)/ Chtěla jsem pro vás vymyslet něco originálního a když jsem na fler.cz mezi komponenty objevila lahvičky, neváhala jsem a objednala je. A pak jsem poustu času  strávila přemýšlením nad tím, co do ní dám. Chtěla jsem, aby to mělo nějaký příběh. Až včera, když jsme s tatínkem zdobili stromeček a jedna z ozdob se odlomila, bylo jasno. Jeden z vás může vyhrát kousek mých Vánoc. Ve světle se krásně třpytí. :-))
Soutěž je pouze pro mé pravidelné čtenáře. Nechci totiž získávat nové lákáním na odměnu, z toho bych ani nemohla mít radost. :-) Zúčastnit se tedy může pouze ten, kdo mě už sleduje přes blogger /95lidí/, fb /7/ nebo bloglovin /5/. Každý, kdo tuhle podmínku k dnešnímu datu a času uveřejnění soutěže nesplňuje, bude ze soutěže vyřazen. A aby to bylo spravedlivé, nebude se konat žádné losování.

edit - 11.12., 21:24: prosím, uvádějte přes co (blogger, fb, bloglovin) blog sledujete, ať se mi to lépe dohledává. děkuji!!!

This giveaway is only for my followers, who already follow my blog - blogger /95/, fb /7/ or bloglovin /5/!
Vánoční dáreček pod stromeček přinese Ježíšek /pošťačka/ tomu, kdo si první správně tipne /nebo bude v den a hodinu skončení soutěže nejblíž správné odpovědi/ na soutěžní otázku: Kolik peněz jsem měla nastřádaných v kasičce? Byly to pouze koruny a dvoukoruny. A malá nápověda - správné číslo se schovává mezi 500 a 1000! :-)
Svůj tip napište do komentářů - každý z vás může napsat pouze jeden - společně se svou e-mailovou adresou.
Vítěze vyhlásím přesně za týden - tedy v neděli 18. prosince ve 12 hodin. :-)
Doufám, že se vám soutěž líbí a přeji hodně štěstí!

Write a comment with your e-mail adress and tip: How much money did I have in my moneybox? It´s a number between 500 and 1000!
The end will be the next Sunday - 18 December - at 12 o´clock. :-)
I hope, you like this giveaway. Good luck!

6 komentářů:

Děkuji ♥