čtvrtek 22. března 2012

new in - Yves Rocher colors 2012

věrnostní kartičku Yves Rocher vlastním už několik let a tak jsem měla možnost výhodně vyzkoušet spoustu produktů, k některým se stále velice ráda vracím.
tento měsíc máte možnost koupit si za výhodné ceny produkty z nové kolekce líčení - celá kolekce je v jarních a letních barvách a má krásný design! v nabídce jsou stíny, řasenky, tužky na oči, lesky a balzámy na rty a laky na nehty. vše si můžete prohlédnout ZDE. navíc jako dárek k nákupu produktů z tého kolekce dostanete minilesk na rty a pokud vlastníte věrnostní kartičku, tak i krásnou kosmetickou taštičku.
jelikož jsem zvědavá, ale také opatrná, pořídila jsem si zatím jen dva produkty - lak na nehty, který je pro mě v naprosto úžasné velikosti "jen" 3ml, takže se vejde do každé kosmetické taštičky a je ideální i na cesty, ale více až v samostatné recenzi ;-) dlouho jsem zvažovala, jaký odstín si vybrat, lákala mě fialová, ale nakonec jsem se rozhodla pro klasiku - červený, i když je to spíš taková malinová, přestože nese název Rouge groseille - červený rybíz :-) a tužku na oči, černou.
chtěli jste více beauty recenzí, tak je máte mít ;-) už brzy!

6 komentářů:

  1. Kolem Yves Rocher chodím často, ale ještě jsem si tam nikdy nic nekoupila. Chyba, kterou budu muset nejspíš brzy odčinit, vypadá to totiž moc hezky :-)

    OdpovědětVymazat
  2. these look like great products! pretty nail color!

    xx

    Erin @ http://www.trufflesnruffles.com/

    OdpovědětVymazat
  3. I love Yves Rocher too)
    great nail polish colour!

    http://acupofmary.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. great photos and style
    i'm following u but now it's your turn :) follow me


    www.celyneglam.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Yves Rocher mám rada ale zatiaľ som mala od nich iba sprchové gély, tak musím aj dekoratívnu kozmetiku skúsiť :) Tá taštička je krásna...

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥