neděle 1. dubna 2012

1/4: new in & tip

máme sice 1. dubna, ale já vás nemám v úmyslu nachytat právě naopak! mám pro vás malý tip. chci vás informovat o akci H&M: k nákupu nad 600,- totiž v těchto dnech obdržíte dárkovou kartu v hodnotě 150,- :-) (jen nevím, zda tato akce probíhá ve všech H&M, já byla v Palladiu)
mentolové horečce jsem odolávala dost dlouho a stála jsem si za tím, že si v mentolové barvě koupím jen to, čemu opravdu nepůjde odolat. nakonec  mě udolalo tohle zdánlivě obyčejné tílko...
samodržící podprsenky jsou na jaro a léto naprostá nezbytnost! (nesnáším čouhající ramínka) tahle má tak úžasný tvar i materiál, že jsem si ji koupila hned ve dvou barvách! 
vše/all H&M
Přeji vám všem krásný zbytek víkendu! :-)

6 komentářů:

  1. jee těch podprsenek jsem si v H&M ani nevšimla :) opravdu fungují dobře? a kolik prosím stojí? :))

    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. stojí 399,- a řekla bych, že jsou dobré. zatím jsem je zkoušela jen v kabince, uvidíme, co zvládnou v reálu :-) ale sedí opravdu hezky... jenže je to asi taky dost individuální, určitě se po nich podívej a vyzkoušej je :-)
      a kdyby se časem ukázalo, že nesamodrží :-/, tak je budu nosit jako klasické podprsenky a budu dál pátrat po dokonalé samodržící :-)

      Vymazat
  2. My byli včera na černém mostě a tam tu akci měli taky a už mi tu ta kartička taky netrpělivě čeká :-) A zpříjemnit si jí chci nákup stejné podprsenky, mám jí tam vyhlídnutou v tělové barvě :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já mám zálusk na nějaké džínové šortky :-))

      Vymazat
  3. achjo. já v h&m byla, nakoupila jsem za 750,- a kartu jsem nedostala. paradoxem je to, že paní přede mnou ano...:/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, určitě jsi se měla zeptat, proč jsi kartu nedostala, třeba slečna prodavačka jen zapomněla... :-/

      Vymazat

Děkuji ♥