neděle 22. dubna 2012

Garnier B.B. Cream

o B.B. krému od Garnier už psala téměř každá blogerka. i já bych vám ale ráda sdělila své postřehy a rady.
kolem uvedení B.B. krému na český trh se nadělal takový humbuk, že jsem měla pocit, že jde o něco bez čeho lidstvo nepřežije další noc. jak už to u takovýhle boomů bývá, všechno je tak trochu ukvapené a přehnané. jsem nerada zklamaná, takže mám ve zvyku očekávat méně než více, ale zase vypláznout peníze za něco, čím si nejsem jistá...
udělala jsem dobře, že jsem si počkala, protože v dubnových číslech časopisů se objevily vzorečky a ty mi moc pomohly v utvoření objektivního názoru na tento produkt.
omyl č. 1: mám tmavou pleť, takže pokud bych si Garnier B.B. Cream kupovala bez ozkoušení v drogerii, sáhla bych po tmavší verzi. když jsem ale roztrhla obal vzorku odstínu Light, byla jsem strašně překvapená, jak moc je tmavý! mně tento odstín tedy naprosto vyhovuje, ale s hodně světlou pletí to bude asi problém...
omyl č. 2: nečekejte, že na vás vyskočí nějaký zázrak, což by se po tom obrovském haló dalo dost předpokládat. jedná se v podstatě o jemný spíše tónovací krém, který pokud trpíte na akné nebo jste zvyklé na hutnější make-upy budete moci okamžitě vyhodit. já mám pleť zdravou, tmavou, bezproblémovou a make-up (něco mezi tónovací krémem a make-upem) používám jen k nějakému výraznějšímu líčení, takže mi B.B. Cream, který mou pleť krásně sjednotil naprosto vyhovuje, ale pro náročnější z nás určitě není.

- Bleskově Bezchybná pleť ano, ale jen u nenáročných žen se zdravou pletí
- pouze 2 odstíny (podle mě navíc Light vůbec není Light...)
- nepřijde mi, že by hydratoval 24hodin, podle mě nemá ani takovou výdrž

+ příjemná konzistence a vůně
+ sjednotí tón pleti
+ nezanechává mapy
+ rozzáří pleť
+ přirozený vzhled

 použila jsem: Garnier B.B. Cream, rotační řasenku Bourjois Paris, tvářenku essence, lesk na rty Yves Rocher
já jsem tedy s B.B. krémem spokojená a uvažuji, že si ho po vypotřebování make-upu od Avonu pořídím. rozhodně to však není produkt, který bude vyhovovat všem!

11 komentářů:

  1. Já jsem ráda, že jsem si ho hned v zárodku nekoupila, protože by na mě byl určitě moc tmavý a čas od času potřebuju přeci jen něco, co zakryje, co světu má být skryto :-D Ale Ty máš krásnou tvářičku, tak ho můžeš klíďo dovolit :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju! :-)
      no na Tebe, si myslím, by byl zrovna opravdu dost tmavý! nechápu, proč ty odstíny udělali jen dva...

      Vymazat
  2. wow!Obsáhlá recenze, teď přesně vím co je výrobek zač.Po tvé recenzi si ho určitě pořídím))

    http://dreamaboutflowers.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju! jsem ráda, když můžu svým čtenářům pomoci prostřednictvím recenzí, takže mě moc těší, že to splnilo účel! :-)

      Vymazat
  3. BB krémy zná hodně z youtube. A když už tak bych si koupila od značky 79 jestli se nepletu. :) S Garnierem moc nemám dobré zkušenosti jeho výrobky mi nesedí. :) Ale na tobě vypadá vcelku dobře. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dík! :-) vůbec nepochybuju o tom, že jiné B.B. krémy jsou lepší, bohužel jsem ale zatím neměla možnost jiný vyzkoušet :-)

      Vymazat
  4. BB krém jsem taky vyzkoušela díky vzorku z časopisu, ale já právě patřím k těm s šíleně světlou pletí, ještě jsem nenašla žádný make-up, který by na mě nebyl moc tmavý, takže jsem už dopředu čekala, že tento BB krém, který je v dispozici jen ve dvou odstínech, mi nebude sedět. ale docela mě to mrzí, protože jinak mi svými vlastnostmi vyhovoval..

    jinak ten smoothie z mého blogu se prodává v drogerii dm, mají tam spoustu různých kombinací ovoce, nebo tam taky mají jen čisté šťávy např. z borůvek :)
    a nevadí, žes ještě neodepsala, napiš, až se ti to bude hodit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo, ty odstíny jsou vážně problém. nevím, jestli nejdříve chtěli vyzkoušet, jestli výrobek půjde na odbyt...
      díky moc za tip, určitě se po nich podívám, vypadá to totiž skvěle! :-)
      a určitě se ozvu!

      Vymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. Super recenze..už vím že to pro mě určitě není :)
    http://jewerellytobuy.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky! B.B. krémy vyrábí i jiné značky a třeba jsou kvalitnější, tenhle bohužel není pro každého :-/

      Vymazat

Děkuji ♥