úterý 24. dubna 2012

Versatile blogger awards

Děkuji Téře z mujblondblog.blogspot.com za nominaci! :-)


Pravidla:
  • Zmínit, kdo Tě nominoval
  • Připojit k článku ikonu Versatile blogger awards
  • Prozdradit na sebe 7 věcí
  • Nominovat 15 dalších blogerů
  • Informovat nominované
A co o mně ještě nevíte?
1) Trpím na nízký tlak, často se celá třesu, nemám sílu, motá se mi hlava, jsem unavená... Obzvlášť v létě v nevětraných prostorách je to dost problém.

2) Strašně ráda spím. Deset hodin spánku pro mě v podstatě nic není. Občas mě to i štve, ale nemůžu si pomoc, nejspíš to hodně souvisí s bodem 1).

3) Vyškrabuju talíře skoro do čista. Většinou to na lidi působí, že mám ještě hlad a všude mi chtějí přidávat, ale já prostě nesnáším zapatlané talíře a absolutně nechápu, proč někdo na talíři nechá třeba čtyři zrníčka rýže nebo kydanec omáčky.

4) Absolutně postrádám matematické myšlení. Všechny postupy jsem se vždy musela učit nazpamět a sice jsem neměla žádné strašné známky, ale to jen díky tomu, že se psaly písemnky vždy jen z určitého úseku učiva. Dělá mi problém i převod jednotek nebo nějaké složitější počítání zpaměti. A když mi ve fyzice v zadání testu učitelka prohodila naučený vzoreček, byla jsem vždycky ztracená. Do teď se mi zdají noční můry, že propadám z matiky a nepustí mě ani k maturitě. Naštěstí už mám tohle trápení za sebou a studuji dál to, co mi jde a baví mě to! :-)

5) Jsem systematický bordelář a už jako malá jsem nesnášela, když po mně máma uklízela, nikdy jsem pak nic nenašla. Abych se pustila do pořádného úklidu musím mít tu správnou uklízecí náladu a tu rozhodně nemám, když mi někdo říká, ať si uklidím. :-D Ještě bych podotkla, že je veliký rozdíl mezi bordelem (oblečení přes židli, roztahané časopisy,...) a špínou, kterou nesnáším!

6) Když už jsem zmínila tu špínu - nesnáším prach a utírání prachu. Neříkám, že mě ostatní uklízení nějak extra baví, ale nevadí mi. Prach je ale můj největší nepřítel. Utřu ho a druhý den je tam zas, navíc zaleze úplně všude. :-( Děs!

7) Když jsem byla mladší pořád se mi na sobě něco nelíbilo, řešila jsem, že mám odstátý uši, malý prsa, dlouhý ruce... Na konci střední školy se to zlomilo, momentálně jsem se sebou naprosto smířená a spokojená! Určitě má na tom svůj podíl můj přítel, který mě ve všem podporuje, miluje mě a já se mu to snažím oplácet. V tomhle je těžké někomu radit, ale dokud se se sebou neztotožníte (tělo s duší a naopak - teď asi zním, jak nějaká sekta, ale nedokážu to lépe popsat :-D), budete mít pořád pocit, že to není ono. Je to asi takový přechod z puberty do dospělosti. I ve mně se to někdy pere, ale jsem daleko klidnější a vyrovnanější než dříve. :-)

No na to, že jsem nejdříve vůbec nevěděla, co na sebe prásknu, docela slušný článek. :-D Nevím, jestli má ještě cenu někoho nominovat, protože už byli nominováni snad úplně všichni.
15 blogů vybírat nebudu, tak snad postačí těhle 5 a kdokoliv, kdo by se chtěl přidat samozřejmě může. ;-)

1) Milkwoman http://iammilkwoman.blogspot.com/
2) Bí http://littlebandherlife.blogspot.com/
3) gabbi http://justholdmyhandnow.blogspot.com/
4) -angellovely-things- http://angellovely-things.blogspot.com/
5) Gabulka http://gabulka-lovelygirl12.blogspot.com/



4 komentáře:

  1. Myslím, že sedmým bodem si to dokonale vystihla a rozhodně Tě za členku žádné sekty nepovažuji :-D Ne, vážně - cítím to tak nějak i podobně, už od mala nemám nijak vysoké sebevědomí, spíš dost často trpím nedůvěrou v sebe samotnou, ale s přítelem se celá tahle situace alespoň trochu zlepšila :-) A stejně tak trpím na nízký tlak, někdy je mi po ráno tak špatně, že zvracím. Nejlepší je, že když jsem s tím šla k doktorovi, tak mi jen řekl, že mám pomalu vstávat z postele a že to většinou radí důchodcům :-D Takže spíš dávám jen na takové ty babkovské rady - buď vypiju kafe a nebo mi doma vnutí panáka, pokud to situace umožňuje. Žádná sláva to není, ale zabírá to víc než rada doktora :-D Co platí na tebe? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně! :-)
      jejda, tak já teda nezvracím, spíš zažívám pocity naprostého vyčerpání, kdy třeba vůbec nevím, jestli jsem schopná se zvednout a někam dojít, taková strašná slabost...
      no kafe mi právě vůbec dobře nedělá, protože to má zas opačný efekt - rozbuší se mi srdce, začnu se třást a potit a většinou mě po něm i tak divně pálí žaludek - prostě mi asi zvedá ten tlak moc prudce a celkově mi nesedne. takže to řeším pár doušky vychlazené coly, snažím se pravidelně pít a jíst, to to docela zlepšuje. :-)

      Vymazat
  2. Zaprvé gratuluji. Zadruhé jsem se opravdu dobře pobavila. Prvních 6 bodů máme úplně stejně, jako bych četla sama o sobě:-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥