neděle 17. června 2012

new in

dnes jsem pro vás nafotila věci, které jsem si koupila ve čtvrtek v Praze. :-)
ačkoliv mým cílem byly letní slevy v H&M, skončila jsem u pokladny z náušnicí (už jste ji mohli vidět v posledním outfit postu) a kraťasama (na sluníčku vypadají vyblitě,ale jsou černé! a jsou super nejen na doma a zahradu, ale i na procházku - hned jsem je provětrala!) z aktuální kolekce.
v H&M na Příkopech mě pak okouzlily zejména zlevněné doplňky. pořídila jsem si 2 sady náramků - každou za 70,- a jeden silnější zlatorůžový náramek - původně jsem měla v ruce ten samý i v modrém provedení, ale pak už mi to přišlo přehnané, i když se mi opravdu líbil! nejvtipnější bylo, když jsem ho doma odpoutala od cedulky a zjistila jsem, že bych ho mohla nosit pomalu na noze. ještěže jsem si vzala jen jeden! včerejší večer jsem teda trávila DIY zkracováním a naštěstí to dopadlo na výbornou - na fotkách už je po úpravě! :-)
 TRAMTADADÁÁÁÁ! Dalším z mých cílů byla akce s Lancome v Sephoře v OC Nový Smíchov (30% sleva na všechny výrobky této značky). Už dopředu jsem věděla pro co jdu a teď je můj! Pořád ho vyndavám, prohlížím a zase ho ukládám do krabičky. Čekám na tu správnou příležitost, kdy ho poprvé vyzkouším - už jsem vám psala, že mám takovou zvláštní vlastnost všechno nové (to, po čem opravdu toužím a z čeho jsem maximálně nadšená) si šetřit...
a poslední zastávkou bylo Tesco, kam jsem si šla JEN pro šampon, ale bohužel jsem musela projít kolem oddělení s módou a když jsem zahlídla tohle úžasné meruňkové tílko (tohle léto má nejoblíbenější barva) a navíc v akci 2 za 185,- popadla jsem k němu černou klasiku a radši jsem utíkala pryč, ale věřím, že tam takových akčních nabídek bylo víc. :-)

Co jste si naposledy koupili vy?


8 komentářů:

  1. Pěkné pokoupení, ty doplňky jsou príma :-)

    OdpovědětVymazat
  2. skvělý nákup, teint miracle závidím :))

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné úlovky já bych chtěla zkusit od Lancome tonovací krém nový. Uvidíme teď mám od Clinique a sem s ním velice spokojená. :)

    OdpovědětVymazat
  4. nice blog.please visit my blog and subcribe and i will do the same on yours.let's follow us.http://pictura-pe-unghii.blogspot.ro/

    OdpovědětVymazat
  5. toto fotenie a aranžovanie sa mi veľmi páči :D

    OdpovědětVymazat
  6. zrovna včera jsem byla v německu a ty slevy jsou skvělý, nakoupila jsem tolik barevného oblečení jako snad nikdy za celý svůj život! jinak ty naušnice první jsou skvělé!

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥