úterý 17. července 2012

Five Things That Make My Life Easier

Na tenhle řetězák - 5 věcí, které mi ulehčují život - jsem narazila u Lili. Narozdíl od kupy jiných, mi přijde opravdu užitečný a přínosný. Vzájemně si díky němu můžeme vyměnit tipy na to, jak si ulehčit život, no co si přát víc? :-)
Samozřejmě se tu nebudu rozepisovat o mobilech a internetu, ale o kosmetických produktech, které mi šetří čas, jsou šetrné, dobře se s nimi manipuluje nebo prostě jen perfektně fungují. Vybrala jsem ty nejlepší z nejlepších, i když omezit se na pět nebylo vůbec jednoduché. A tady jsou:
Snažila jsem se, aby můj výběr byl různorodý - něco na vlasy, něco na tělo...

 

Gestil Wonder Regenerační zábalový krém


Tuhle vlasovou masku většina z vás zná, jen v jiném balení - černý kulatý kelímek s bílými nápisy, z kterého ji musíte nabírat nějakou špachtlí nebo prsty. Mně daleko víc vyhovuje tohle menší balení - tuba, ze které si vymáčknete přesně tolik, kolik potřebujete. :-)
Gestil Wonder už jsme doma měli, když jsem byla malá. Pak jsme ho nějaký čas nemohli sehnat a teď se začal zase hojně objevovat a já jsem za to jedině ráda. Používám ho jako kondicionér. Po každém umytí vlasů šampónem, ho nechám na vlasech tak minutu působit a opláchnu. Vlasy jsou už při oplachování jemné, hebké, lesklé a krásné oddělené vlásek vedle vlásku - žádné zacuchance! S jakýmkoliv jiným kondicionérem vydrží mé vlasy nezacuchané jen pár hodin a poté se mi zespoda začnou tvořit dredy. Od té doby co opět používám tento přípravek se mi necuchají a rozčesávání v podstatě není třeba! Opravdu mi hodně pomáhá!

 Bioderma Sensibio H2O pleťová voda

Tento produkt předčil má očekávání. Už žádné patlání se mastnými odličovacími mléky! Jednoduché, příjemné, rychlé... Podrobnější recenzi, kterou jsem nedávno psala najdete ZDE. :-)

Normaderm Aktivní koncentrovaná péče na problematickou pleť

Tohle je takový malý zázrak! Slouží k lokálnímu ošetření pleti. Večer ho nanesu na pupínek a ráno není po pupínku ani stopy. Rozhodně patří mezi ty produkty, u kterých člověk o účinku pochybuje, dokud to nevyzkouší a pak už ho nedá z ruky! ;-) Je ale pravda, že nemám moc problematickou pleť a když se mi jednou za čas udělá pupínek, popere se s ním raz dva! Těžko říct, jak funguje na problematické pleti, ale věřím, že podobně... Už jsem vám o něm psala TADY, mám stále to samé balení a řekla bych, že jsem ještě nevypotřebovala ani čtvrtku.

 Bel Olejové tyčinky pro úpravu líčení

Tak tohle je vážně úžasná vychytávka! Vatové tyčinky, které jsou na jedné straně napuštěné olejem, takže jimi bezproblémově upravíte i voděodolný make-up. Navíc jsou uloženy v praktické krabičce s víčkem na šroubování, takže se nebojím vzít si je kamkoliv, kde se budu líčit, s sebou!

 Tělové mléko Dove Intensive Nourishment pro extra suchou pokožku

Máte suchou pokožku, měli byste se mazat, ale neděláte to, protože vás to prostě nebaví? Měla jsem stejný problém, než jsem narazila na tohle tělové mléko. Má opravdu zvláštní složení, píší: s krémovým složením s olejem. Roztírá se jedná báseň a než stihnete namazat celé tělo, do míst, kde jste začaly, už je mléko vpité! Zanechává krásně hydratovanou, jemnou pokožku, ale NE mastnou! Je opravdu moc příjemné, aplikace je rychlá, stejně tak vstřebávání se. Dřív jsem se čas od času mazala tělovým mlékem od Nivei a ta je oproti tomuhle strašně hutná a mazání mi vždycky přišlo zdlouhavé a upatlané. :-) Pokud máte stejný problém, tohle mléko určitě vyzkoušejte, ulehčí vám život. ;-)

Máte s některým z těchto výrobků zkušenosti?

 Budu moc ráda, když mi do komentářů vložíte odkaz na vašich 5 věcí, které vám ulehčují život ;-)


6 komentářů:

  1. dnes som si kúpila tie olejové tyčinky a som z nich nadšená :)

    OdpovědětVymazat
  2. ta péče od Vichy vypadá moc dobře, díky za tip :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, jen jsem chtěla napsat, že se mi moc líbí tvůj úvodní obrázek. Moc příjemně jarní .)

    OdpovědětVymazat
  4. Biodermu sem si taky hodně oblíbila! Už ke mě putuje 500 ml balení jupí! :) Pěkný článek! :)

    OdpovědětVymazat
  5. ty tyčinky vypadají supr, mě ale obvykle stačí ty obyčejné suché :) odmáznu s nima řasenku, linky, cokoliv :)))

    OdpovědětVymazat
  6. Mmm ty tyčinky vypadají moc dobře kouknu na ně.:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥