středa 26. září 2012

GAME OVER!?

kdy je nejvyšší čas ukončit vztah?
když se pohádáte? když se pohádáte na veřejnosti? když vás v opilosti urazí? když vás urazí střízlivý? když hází věcmi? když vás uhodí?
život není jenom růžový a většina z nás se určitě už někdy ocitla v některé z mnou naznačených situací. u těch šťastnějších vše končí hádkou, u jiných to hádkou pouze začíná... výměna názorů je ve vztahu základním procesem. věční optimisti a flegmouši vše řeší s chladnou hlavou. temperamentnější osoby zvyšují hlas. pokud vše probíhá bez urážek a fyzického násilí, gratuluji, máte dokonalý vztah! :-)
holky, pokud je váš přítel agresivní nebo na vás dokonce vztáhne ruku, na nic nečekejte, neposlouchejte žádné omluvy, výmluvy, sbalte si svých pár švestek a zmizte co nejrychleji a co nejdál to jde! žádná z vás si nezaslouží žít s někým takovým. nemějte strach z toho, že už nikdy nikoho jiného nepotkáte. svěřte se kamarádce, ségře, rodičům, pomůžou vám to překonat! i kdyby vám s tím člověkem bylo sebelíp, pokud vás jednou uhodí, je pravděpodobné, že to udělá i podruhé a už to pro něj bude o něco snazší... chyba není ve vás!!!
a proč to píšu? protože jsem si sama něčím takovým prošla a hodně nad tím poslední dobou přemýšlím - co už je moc, co ještě lze tolerovat... tímto článkem si chci tedy nejen utřídit své myšlenky, ale především upozornit na tento problém i vás ostatní. buďte tu pro svoje kamarádky, nikdy nevíte, jak moc vás zrovna potřebují!

6 komentářů:

  1. Já Ti každopádně přeju hodně síly!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já naštěstí nejsem z těch, které by si to nechaly líbit. chtěla jsem hlavně upozornit na to, že se to děje všude kolem nás a že je občas potřeba pomoc :-)

      Vymazat
  2. To mi je líto když si si tím musela projít... Pro mě chlap co uhodí ženu není chlap, ale zbabělec.. Já bych mu to nikdy neodpustila... Drž se

    OdpovědětVymazat
  3. Doufám Mar, že už je to za Tebou. Jinak poselství je to krásné...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nebyla to zas taková hrůza, ale nic příjemného a prostě jsem měla potřebu na to upozornit! díky :-)

      Vymazat

Děkuji ♥