pondělí 24. září 2012

new in

Nejdříve jsem i díky vám a vašim hlasům (mockrát děkuju!!!) vyhrála soutěž na facebooku kabelek Kipling, pak jsem vyhrála giveaway u Lucifrid a nakonec jsme se s maminkou rozhodly, že si ještě prodloužíme prázdniny a já si pro tu příležitost v H&M koupila úplně úžasný top, který se mi tam líbil už dřív. Tentokrát byl ve slevě, tak jsem ho tam nemohla nechat :-)
Nejdřív mi Kipling měl poslat výhru domů, po pár dnech mi ale přišel mail, že si můžu v jejich prodejně na Jungmanově náměstí sama vybrat jakoukoliv kabelku. Wow! Obrovský výběr, moc milé a ochotné slečny/paní prodavačky... Pokud máte na nějakou Kiplingovskou kabelku zálusk, doporučuji tam zajít teď, zrovna totiž probíhá u spousty kabelek sleva dvě za 50% a různé další slevy. Já už jsem si jednu kabelku vyhlídla už asi před měsícem a to jsem ani netušila, že vyhraju nějakou soutěž natož, že si ji budu moc vybrat... Moje volba tedy byla jasná! Na fb jste mohli vidět fotku přímo z prodejny :-)

17 komentářů:

  1. Už jsem slintala na facebooku, moc gratuluju k výhře (vlastně k výhrám!) a krásnou kabelku si do sytosti užívej :-) Já mám na nějakou kabelku teď zálusk, ale do Prahy daleko, tak jsem si je alespoň vygůglila a pokochám se na eshopu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju! :-) já jsem hledala ideální kabelku opravdu strašně dlouho, ta stará se mi mezitím skoro rozpadla :-D

      Vymazat
  2. Tady má někdo velké štěstí :). Gratuluju ti a kabelka je krásná. Užij si prodloužené prázdniny :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji!!! Přej a bude Ti přáno, dej a bude Ti dáno - jednoduché a funguje to ;-) ale i to štěstí asi trošku hraje roli :-)

      Vymazat
  3. Jo , ten sprcháč taky zbožňuju ... Ale ten pomerančovo / čokoládovej ! Je skvělej ! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tohle je tělové mléko, to čokoládovo-pomerančové je taky moc fajn :-) je super, že voní nejen v tubě, ale i na těle :-)

      Vymazat
    2. Já mám ten sprchový gel (Vodní meloun) a, bohužel, na těle po koupeli není vůbec cítit ...

      Vymazat
  4. Na ten melounový krém si brousím zoubky už docela dlouho a vždycky na něj nějak zapomenu! Příště už ho konečně musím strčit do košíčku!:-D

    OdpovědětVymazat
  5. Přidávám se ke gratulacím, ty se máš ;-).
    Úžasný poklad jsi vyhrála a další poklady nakoupila - tomu říkám klikařka ;-).
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  6. Tomu říkám prodlužování prázdnin! Krásné všechno, zaujala mě hlavně kabelka, je fešácká:-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥