úterý 13. listopadu 2012

Beauty Line Cosmetics - řecká dekorativka

na Rhodos jsem nejela nakupovat, ale když už jsem v jednom z obchůdků zahlédla tenhle stojan, musela jsem ho jít prozkoumat :-) mé nadšení se zněkolikanásobilo, když jsem zjistila, že se jedná o ŘECKOU dekorativní kosmetiku, se kterou jsem se doposud ještě nesetkala. na první pohled mě zaujaly krásné, výrazné barvy laků na nehty.
i ceny se mi zdály docela příznivé. nakonec jsem ale lakům odolala a vybrala jsem si 2produkty na rty - tužku a lesk (každý za 2eura). musím se přiznat, že ve mně ty nádherné barvy budily zároveň i nedůvěru... teď lituju, že jsem nepřibrala ještě alespoň jeden lak a nějaké oční stíny... :-/
v obchodě byly moc milé paní prodavačky, které mi dovolily nejen fotit, ale také mi zodpověděly pár otázek a vybrané produkty mi krásně zabalily. :-) řekla bych, že Beauty Line Cosmetics je taková řecká kosmetika pro mladé za příznivé ceny. v obchůdku kromě této kosmetiky a řecké klasiky - výrobků z oliv - prodávali i dražší kosmetické značky např. Korres :-)
no a v dalším článku uvidíte tyto dva zázraky v akci ;-)

11 komentářů:

  1. Pekné farby :) Vyzerá to ako taký grécky essence :D

    OdpovědětVymazat
  2. Tyyjo, ty laky!:O já bych se tam vyřídila, protože jsem (hlavně na tyhle barevné( uplně uchyl!:D krásnýý to je:)) pokoupila bych si několik :)) škoda že sis nevzala, já bych toho děsně litovala, ikdyž jak se znám, asi bych aspon bez 2-3 neodešla:(:D:))

    www.demination.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, tuhle kosmetiku vůbec neznám. Vůbec. Třeba se brzo rozšíří a bude na každém rohu:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Před rozkliknutím jsem si myslela, že se jedná o nějaký nový stojan Essence.. :) Nejvíc se mi líbí laky na nehty, jsou to krásné barvičky! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano, opravdu to tak vypadá, ale kvalitou jsou nesrovnatelné! :-)

      Vymazat

Děkuji ♥