pátek 7. prosince 2012

Skin79 VIP Gold BB recenze

S BB krémy se doslova roztrhl pytel. Celou tuhle senzaci vyvolal nejspíš Garnier se svým BB krémem, na který se však vyrojily spíše negativní recenze. I přes to, že mě osobně BB cream od Garnieru naprosto vyhovuje, jsem chtěla vyzkoušet některý z těch pravých opěvovaných asijských BB. Proto jsem byla opravdu nadšená, když mi bbcreamshop.sk nabídl spolupráci. Mohla jsem si vybrat buď Skin79 VIP Gold nebo Skin79 Hot Pink. Jelikož mám pleť spíše suchou, vybrala jsem si první variantu. Balíček mi ze Slovenska domů přišel snad do tří dnů :-o
 K balení snad ani není co dodávat. :-)
První, co mě znepokojilo, byla barva BB creamu na mojí pokožce - moc světlý
BB cream se však dá rozetřít doztracena a to doslova! Znepokojení č. 2 - dělám něco špatně? kam zmizel? Třeba mi prostě tenhle jen nesedl. Rozhodnu se vyzkoušet jeden ze vzorečků, které mi v bbshopu přibalili.
Roztrhla jsem pytlíček se Skin79 Hot Pink (růžový), natřela jsem ho na obličej a taky zmizel! Navíc mi kůži na obličeji tak divně napnul. Šla jsem ho smít a znovu zkusila Skin79 VIP Gold. 

K dobru mu můžu přičíst pouze to, že: hezky voní, hezky se roztírá, asi i hydratuje nebo aspoň nijak kůži nepne, údajně obsahuje ochranný faktor a to je asi tak vše...
Naopak mínus má za to, že mi zvýrazňuje suchá místa na obličeji a na zbytku se prostě ztratí, což by bylo žádoucí, pokud by se s ním ztratily i případné nedostatky, což nepozoruji - takže nedostatečné krytí!

Jsem moc ráda, že jsem měla možnost tento BB cream vyzkoušet a moc děkuji týmu bbcreamshop.sk za zaslání tohoto produktu k zrecenzování. Zjistila jsem, že pro mě holt asi asijské BB krémy nejsou to pravé ořechové a tak zůstávám dál věrná tomu od Garnier :-) Sto lidí, sto chutí!


A co vy a BB krémy?
 

11 komentářů:

  1. zajimalo by me jak ti sedl ten prostedni ze vzorecku, ten totiz mam a je skvely - kryti je stredni, ale rozhodne dostatecne

    OdpovědětVymazat
  2. Z týchto ázijských som skúšala zatiaľ len vzorku, najprv som bola nadšená ale potom sa mi tiež zdalo, akoby zvýrazňoval niektoré miesta :/ Ja keď mám veľmi málo času napr ráno tak používam Garnier BB a striedam to s BB od GOSH :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no mě tyhle nějak neokouzlily, možná časem vyzkouším jiné... ale zatím u mě vede Garnier :-)

      Vymazat
  3. Skin79 mi taky vůbec neseděl, doporučuji zkusit Misshu (http://www.makeupalley.com/product/showreview.asp/ItemId=105706/M-Perfect-Cover-BB-Cream/MISSHA-/BB-Cream) nebo nějaký od Skin food než hodíš všechny asijské bb krémy do jednoho pytle...

    Tak nějak se mi totiž zdá, že Skin79 má akorát dobrou reklamu, ale účinně nic moc... Já nepoužívám už nic jiného než právě tu Misshu (a občas střídám s minerálním make-upem)...

    Kdyby jsi chtěla víc info, tak klidně na e-mail v profilu ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já je neházím do jednoho pytle, jen tyhle mě zatím nepřesvědčily a momentálně se mi nechce za ně utrácet, když mi ten od Garnier vyhovuje víc. je jasné, že každému sedne něco jiného! o Misshe jsem toho taky hodně slyšela, možná zkusím nějaké to cestovní balení ;-)

      Vymazat
  4. Cool BB product! :) Just found your blog and love it...would you like to follow each other? Let me know and let's keep in touch. Happy Blogging!!! 



    ♥ Elle
    www.thehighfeather.com 
    High Feather Twitter
    High Feather Facebook
    High Feather Bloglovin

    ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

    OdpovědětVymazat
  5. Mě teprve včera přišla zásilka z BBcreamshopu a ještě jsem jí nevyzkoušela na tváři. Já naštěstí nemám ten co ty, ale objednala jsem si růžový BB v tom malém provedení. Vzorky mi s ním přišli také, ale jiné než ty tvé :-) Ještě že ale existují i jiné BB creamy a nejen tyto, když nejsi spokoená :-)

    Galaxy giveaway !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano, v dnešní přebbcreamované době si ten svůj najde snad každý :-))

      Vymazat
  6. Fantastic site you have here but I was curious if you knew of any message boards that cover the same topics discussed in this article?
    I'd really like to be a part of group where I can get feedback from other experienced individuals that share the same interest. If you have any recommendations, please let me know. Bless you!
    Here is my page - cheap air max

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥