sobota 1. června 2013

5

...věcí, které mi v poslední době udělaly radost :-)
A ano, inspirovala jsem se u ostatních blogerek. Přijde mi to jako skvělý nápad a moc se mi tyhle články líbí, tak proč to nezkusit? ;-)
Plameňák
 Tenhle roztomilý a vtipný řetízek s přívěškem - plameňákem s bimbajícíma se nohama - jsem objevila v Takku a nemohla jsem ho tam nechat! Mimochodem tenhle obchod jsem navštívila po straaašně dlouhé době a docela mile mě překvapil. V rámci léčebného programu z nakupování blbostí, mám zákaz utrácet za věci, které opravdu nepotřebuji, takže jsem odnesla jen obyčejné bílé tričko a plameňáka, protože mi v deštivém počasí okamžitě spravil náladu :-)



Poklady z poštovní schránky
 Kromě účtů na mě ze schránky občas vykouknou i docela příjemné věci. Pravidelně jednou měsíčně časopis JOY a semtam nějaké ty výhody pro věrné nákupčí... Tento měsíc mě obzvlášť potěšil slevový speciál z DMka věnovaný značce L´Oreal včetně dvou vzorků - šampon a BB.
Dárek
 Taky tak rády dostáváte dárečky? Já dostala oblíbený deodorant v inovovaném balení a něco na zub! :-) Ještě jednou moc děkuju!
Pečení
 aneb ten pocit, když dnes můžete posnídat, co jste včera upekli...
První zkouška
 Pro mě je první zkouška zlomovým bodem a většinou se od ní odvíjí celé zkouškové... Tak snad se bude dařit i dál, protože Paleoantropologii mám v kapse, jupííí!!!

 A jaká je vaše pětka?

13 komentářů:

  1. jééé super. tiež mám rada občasné prekvapenia v schránke v podobe zľavových kuponov a iných výhod.

    OdpovědětVymazat
  2. Krásny článok! Ten plameniak je rozhošný, škoda že u nás ho nemaju :( A ten koláčik je klasický perník ? Vyzerá chutne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. perník s polevou posypaný kokosem. je výborný! možná mu věnuju článek :-)

      Vymazat
  3. tyhle články miluju! :D ten plemeňák je úžasný :) poslední dobou slýchám na Takko jen samou chválu, dřív jsem ho nemusela, ale asi se tam zajdu podívat, když ho všichní chválí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no mě Takko právě dost překvapilo, určitě tam zas někdy zajdu :-)

      Vymazat
  4. Super článek..:) Moc Ti to sluší..hratuluji ke zkoušce :)

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělý článek, ten plameňák je rozkošný :)

    www.christinewait.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Jé, ten plameňák je skvělý! :) V Takku už jsem taky nebyla věky a myslím, že tam ani chodit nebudu, právě proto, že bych se neudržela a koupila si nějaké zbytečné blbosti :D. I když ten plameňák by možná za hřích stál.. :D

    Mňam, ten koláč (buchta? :D nevím), vypadá moc chutně.. Taky bych chtěla umět péct! Mé výtvory moc poživatelné nejsou, natož aby si na nich někdo pochutnal :D.

    A gratuluju ke zkoušce!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. naprosto chápu :-D
      je to perník s čokoládovou polevou a kokosem :-) pekla ho moje maminka, když jsem byla malá, je vynikající!!! :-) taky to není zatím úplně ono, ale řekla bych, že se zlepšuju :-D
      děkuju moc!!!

      Vymazat

Děkuji ♥