středa 5. června 2013

Marley Box Duben 2013

Ahoj, 
ano, podívala jsem se správně do kalendáře zřejmě narozdíl od tvůrců této "krabičky krásy" pro pejsky. Neustále nám tvrdili, že se expedice boxíku posouvá, aby byl pořádně "vytuněný", až přišel v červnu... Za zpoždění naslibovali těm, co si boxík objednali dárečky pro paničku i pejska. Přišlo mi to milé a radši dostanu boxík jednou za čtvrt roku s tím, že bude opravdu stát za to, než každý měsíc ošizený, i když spoustě dalších tohle může sakra vadit... Jen nechápu, proč neopustili od pojmenování podle měsíce a momentálně je v prodeji "květnový" a ne třeba "třetí"...
(pro porovnání Marley Box Březen 2013)


Boxík přišel řádně zabalený, po vytažení z přepravní krabice na mě vykoukla samolepka s logem Marley Boxu. Čekala jsem, že třeba tento měsíc dají na boxík jinou mašličku, ale jinak byla krabička čistě bílá.
Za to uvnitř byl boxík moc hezky načančaný :-) Bertík to nemohl vydržet a postupně mi rozkrádal pamlsky. První, co ukořistil, byla tahle kostička, kterou však vzápětí vyměnil za tyčinku s kuřecím masem, kterou už mi nepůjčil ani na vyfocení :-)
Měla jsem radost, že má radost a jala jsem se sama doobjevit zbytek obsahu. Ten už ale bohužel není úplně pro něj...
Boxík je asi plnější než minule, na první pohled hezká nadílka. Bohužel jsem ale čekala trošku rozmanitější obsah (např. nějakou hračku, pytlíky na hovínka nebo kartáč, obojek, šáteček..). Téměř celý boxík zabraly vzorky granulí. Granulí pro středně velká plemena...
Letáček je moc povedený stejně jako minule.
APTO-FLEX - Veterinární nutriční doplněk stravy pro podporu chrupavek a vazů. Podle toho, co píšou v letáčku spíš pro větší psy... Asi nebudu dávat ani jako prevenci, spíš podarujeme nějakého většího pejska.
Zvířátka mix - V letáku uvedeno plné balení. V boxíku jedna kostička. Půl kila 48,-, jedna kostička 00nic...
Fitmin - Reklamní vzorek navíc pro střední a velká plemena... Asi poslouží jako odměny. Dle popisku jsou to granule doslova nabušené vším možným nejlepším. Cena za 3kg - 225,-, reklamní vzorky se ale snad dostávají zadarmo.
DENTAFUN - tyčinka svázaná kuřecím masem. Prý 3 kusy za 66,-. V boxíku jeden, tedy 22,-.
HUSSE - Granule Prima Plus - Už velikost granulí napovídá, že nebudou určené pro malá plemena. Mají snížený obsah tuku a zabraňují vzniku obezity.
HUSSE - Granule Optimal Mini - Superpremiové krmino vyrobené z nejkvalitnějších surovin. To zní moc hezky. Granule jsou sice menší, ale jsou "vhodné pro aktivné středně velké (30kg) psy." Takže opět nic pro nás... Obojím podarujeme.
A to je vše! Žádný avizovaný dárek... Na fb všem napsali, že se dárek nejspíš někde zatoulal... Nejde o to, že jsme nic nedostali, ale o princip... Sliby chyby? Jako fakt? Rozhodně si nechci stěžovat, ale boxík mě prostě zklamal. Takhle si "vytuněnou" krabičku rozhodně nepředstavuji, od minule kvalita prudce klesla a navíc ten přístup... Hodnota obsahu navíc ani zdaleka nedosahuje na pořizovací cenu boxíku (249,-). Trošku to kompenzuje fakt, že jsem na boxík měla 30% slevu a že by část z peněz měla jít na nějaký útulek. Ale co mě nakrklo nejvíc? Pomyslná "třešnička na dortu":
Půl roku staré vydání časopisu Psí kusy, které už navíc BYLO V MINULÉM BOXU! Ješiš, a to jim trvalo 3 měsíce... Jako pardon, ale co je moc... 
Za mě zatím poslední boxík, který jsem objednala, uvidím, jak budou vypadat další vydání (jestli se jich dočkáme ještě letos a nebo vůbec...).

5 komentářů:

  1. Staré časopisy co se neprodají se pak rozdávají všude zadarmo, protože už do prodeje nikdy nejdou. Známej má trafiku, takže jsme zásobování pořád nějakýma časopisama zadarmo, takže nějakej starej časopis je fakt sranda:)

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem ráda,že jsem neobjednala. Řekla jsem si,že tenhle boxík jedině až uvidim,co v něm je. Sice je to hezký,ale cenově to prostě neodpovídá a hlavně můj pes taky nežere vše a už vůbec si se všim nehraje. :D

    OdpovědětVymazat
  3. No tak to jsem ráda, že jsem to tentokráte vynechala. Hlavně, že všude píšou, že MArleybox je pro malá plemena, naše starší fenka jezevčíka by asi jen málo, co zvládla :P

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, mno koukám, že máme na Marley boxík stejný názor :) tak snad ti to vynahradí ten jejich příští boxík zdarma ;-) budu se těšit na recenzi.

    http://theclarkysworld.blogspot.cz

    C.

    OdpovědětVymazat
  5. holky, Marley Box se chytil za nos a doposlal slibované dárky viz. fb blogu...
    nechci už v tom šťourat! nerada něco haním. nabídli mi, že mi další měsíc pošlou boxík zdarma, chtěla jsem odmítnout, ale dám jim ještě šanci, aby to neskončilo takhle, tak doufám, že další recenze na Marley Box bude zase jen "óóchací" :-))

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥