neděle 30. června 2013

new in: léto může začít

Krásnou neděli vám přeji a zároveň i krásný poslední den měsíce června!
Doufám, že jste si tenhle měsíc užili, i když pro studenty je vždycky trošku náročnější, ale za odměnu dostávají to nejlepší - prázdniny :-) Mně se letošní letní semestr moc nevydařil, ještě mám co dohánět, nicméně dovolím si se také odměnit a to nejen věcně (viz dnešní článek), ale i spoustou nových skvělých zážitků a zkušeností. První mě čeká hned zítra...
Ještě než vám prozradím víc, ráda bych vám ukázala pár věcí, které si ke mně našly cestu za posledních pár dní. 
Začnu tradičním nákupem v Yves Rocher. Mám pár oblíbených kousků, na které nedám dopustit - tenhle tělový peeling z meruňkových jader je jedním z nich a stejně tak i krém na ruce s arnikou. Šampon byl dárek k nákupu, ale už jsme ho doma také měli, nemám co vytknout. Navíc jako každý rok dostanete k nákupu Letní šekovou knížku plnou skvělých slev a akčních nabídek (knížku jsem vám nafotila a během příštího týdne udělám článek ;-))


It´s potent! od Benefitu aneb má oslava Svátku bestsellerů v Sephoře. Vzorek, o kterém jsem psala TADY jsem už téměř vypotřebovala, takže jsem se rozhodla využít příležitost koupit plné balení s 20% slevou. Určitě se brzo dočkáte recenze ;-)
Neodolala jsem ani slevové akci na krasa.cz a objednala jsem si micelárku Sensibio od Biodermy. K nákupu jsem přihodila i nějaké vzorky parfémů - ráda zkouším nové vůně a navíc jsou ideální do kabelky. Líbí se mi, že krasa.cz k nákupu vždy přihodí i nějaký ten dáreček :-)
Tvářenku ob Bourjois z limitované kolekce v odstínu 34 Rose D´Or a Garnier Roll-on jsem vyšmelila na votočvohoz. Tvářenku ale nejspíš pošlu zase o dům dál, je na mě dost světlá.. 
Co mě ale opravdu potěšilo, je výhra od L´Orealu. Nádhera, že? Gelové linky Super liner Gel Intenza, linka ve fixu Super Liner blackbuster, klasická linka Super Liner Silkissime a řasenka False lash WINGS.
Dál jsem si nemohla nechat ujít červencovou ELLE, která mě nalákala nádhernou titulkou, ale - co si budeme povídat - i plným balením sprchového gelu Gommage de Reve od Bourjois. Tohle číslo je mimochodem opravdu vydařené, jen mi vadí těch několik (dost!!!) reklamních stran na konci...
Časopisy proložím serioznějším čtivem. Neodolala jsem a koupila jsem si knihu - předlohu k filmu, který mě opravdu zaujal - DIVOŠI. No a všichni moc chválí i knihu Pí a jeho život, prý se vyvedl i film, ale rozhodla jsem se, že si to raději nejdřív přečtu... Nakupovala jsem přes e-shop dobre-knihy.cz. Mají opravdu skvělé ceny a možnost osobního odběru v Praze zdarma!
A zlákala mě i Marianne. Zrovna, když jsem si myslela, že jsem ze závislosti na kupování časopisů vyléčená... Ale kdo by neodolal růžové na titulce? Navíc hezky ladí do páru k ELLE ;-) V podstatě můžu dodat to, co právě u ELLE - obsah skvělý až na ty reklamy... a jako bonus bonbony!
Znáte to - sháníte plavky, koupíte si kalhoty, sháníte kalhoty, koupíte si tričko... Kalhoty mi prostě neseděly, tričko bylo ve slevě! Super barva, ještě lepší materiál, tříčtvrteční rukávy a ta cena!!! :-) 150,- v H&M.
Asi největší oříšek - každoročně! Ale mám je! Hurááá!!! Teď frčí takové ty pásy, co vám z prsou udělají žehlící prkno. Pro prsatice OK, pro mě už jaksi spíše nelichotivé. Člověk by neřekl, jakou dá práci najít hezky barevné, letní, veselé plavky, lichotivého střihu, požadované velikosti a za dobrou cenu! Pffffff... 299,- POZOR - v Tchibu!!! Nečekám, že se mnou zestárnou, ale na letošní sezonu je to asi to nejlepší, co jsem mohla sehnat. Ne, opravdu nestojím o plavky za 1000,-. U rybníka bych s nima žádnou parádu stejně neudělala... 
No ale největší radost mám z nové práce - tedy brigády. Pokud vše vyjde, ráda vám o ní časem napíšu víc. Velkou radost mi děláte i VY svými komentáři. Sledujte blog, rozhodla jsem se nebejt hamoun a podělit se s vámi o ...

3 komentáře:

  1. Mám doma 3 trička z téhle Pima cotton z HMka, je to fakt skvělý materiál!! :) Jinak se mi všechny nákupy moc líbí,Elle s dárečkem mám doma taky, přinesla mi jí kamarádka, která ví o mém nenakupování <3

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥