úterý 25. června 2013

recenze: Bioderma Hydrabio Mousse

Ahoj!
Tak to trošku vypadá na týden plný recenzí, ale nebojte :-) Dnes tedy o šlehačce bez kalorií!!!
Udělejte sebevětší kravinu se šlehačkovým aplikátorem a já to koupím! :-D Ješiš, kdo by po tom neskočil - takhle jsem si naposledy rvala z rukou pěnu od Balei... Ale od začátku.


Občas se mi prostě stane, že bezmyšlenkovitě vlezu do vany a teprve pak si uvědomím, že jsem se vlastně zapomněla odlíčit. No a co s tím pak, že jo? Poté, co jsem párkrát obtiskla řasenku do ručníku, jsem se rozhodla najít nějaký SOS produkt, který bych měla v takových případech po ruce. No a osud tomu chtěl, že jsem narazila na tuhle čistící hydrataxní pěnu od Biodermy Hydrabio Mousse.
Abych měla co hodnotit, musím vám napsat, co pěna oficiálně slibuje: Perfektně čistí pokožku a odstraňuje make-up z tváře a očí a zároveň pokožku hloubkově hydratuje. Pěna má hustou a bohatou šlehačkovou texturu. Je vhodná i na holení. Po opláchnutí se pokožka stává čistou, hedvábně jemnou a svěží. Pěna je nekomedogenní a hypoalergenní.
+ balení - krásné, čisté, praktické, originální, zábavné, ...
+ pěna má bohatou šlehačkovou texturu - ááááááááááááááááááááááááááá!!!
+ krásně voní
+ moc příjemná
+ je vhodná i na holení
+ pleť nijak nedráždí
+ nepálí v očích
+ snadné použití
+ pleť je po použití jemná

Pak jsem ale trošku v rozpacích. Záleží na tom, co očekáváte. Já myslela, že párkrát ošmudlám obličej, pěnu spláchnu a budu odlíčená. Pěna vám však pomůže jen od toho nejhoršího - ručník si od řasenky nezamažete, ale oči je prostě ještě potřeba doodlíčit. Za mě tedy v podstatě naplnila má očekávání. Za co ale musím dát mínus je fakt, že mě: 

- pleť po použití pne - přijde mi spíš vysušená, než hydratovaná (nebo je to jen můj pocit???)

U produktu, který je speciálně zařazený do "hydratační" řady, je to prostě trošku zklamání. Ovšem nic, co by nevyřešil krém. Nicméně je pro mě stále důležitější, že pleť nijak nedráždí, takže přivírám oči a tohle ji promíjím. Navíc je opravdu skvělá i na holení ;-)

Pěnu jsem pořídila za nějakých asi 260,- přes internet (v akci). Používám už jí docela dlouho, i když ne denně a pořád mi přijde plná - je hustá, na jedno použití jí stačí opravdu maličko!

15 komentářů:

  1. díky za recenzi, já teď koupila krém a sérum z téhle řady, tak snad mě mile překvapí :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nemýliš sa. Aj ja som popravde čakala väčšiu hydratáciu. Je pravda, že pena nevysuší pokožku tak ako moje obvyklé umývacie gély, ale aj tak som čakala niečo viac. Aktuálne som sa ju naučila používať tak, že sa najskôr umyjem penou a potom dočistím micelárkou hydrabio a táto kombinácia je super. Pleť je naozaj vyživená, hydratovaná a teda hlavne dokonale vyčistená a háčik je už len v tom, že potom ľahko zabúdam na krém, keďže si ho pokožka nepýta:)))

    OdpovědětVymazat
  3. Já jí miluju a naučila jsem si ve sprše ten obličej mýt tak, že už pak dočištění nepotřebuju, takže jí mám fakt ráda! Pokožka mi po ní nepne, rozhodně ne nijak víc, než kdybych použila jen samotnou vodu na obličej, ta taky sama o sobě jakoby trošku vysušuje. Na druhou stranu jí fakt používám jen když se odličuju ve sprše, takže tak jednou týdně...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak třeba se to časem také naučím :-) taky jí nepoužívám denně, ale už z principu, když je z řady pro vysokou hydrataci, bych čekala něco víc...

      Vymazat
  4. Na tý druhý fotce to vypadá jako šlehačka :) Super recenze, já jsem si teď oblíbila ubrousky :)
    http://blogbymichaela.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Díky za recenzi, vyzkouším! Nicméně suhlasím s Míšou,taky jsem si teď oblíbila ubrousky. Já dneska utratila v drogerii majlant, v Dmku mají akci na Radox spchové gely, které uplně miluji. Tak jsem tam hned musela běžet a vzala k tomu dalších tisíc věcí :) Štěstí, že všechno bylo relativně levné, v akci a je léto, takže můžu na brigády :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak ubrousky musím vyzkoušet!!! :-) tyhle akce mě taky dost ničí :-D

      Vymazat
    2. V Dm je teraz akcia? Tak to sa ja pozriem na ten Radox, vraj je to na anlgickom trhu absolútna jednička :)

      Vymazat
  6. Ahoj, ráda bych Tě pozvala na svůj blog, kde začínám minirubriku o cestování. Jelikož budou prázdniny (snad i s počasím), tak třeba u mě najdeš tip, kam se vydat a snad i nějakou radu, kterou jinde nenajdeš a doufám, že se Ti u mě bude líbit :-).

    OdpovědětVymazat
  7. Nic se šlehačkovým aplikátorem jsem ještě nezkoušela, ale Hydrabio Mousse mě dost láká. Jen jsem teď trochu znejistěla, když píšeš, že neodličuje až tak perfektně, odličování vatovým tamponem přímo nesnáším, vždycky se odličuju akorát ve sprše, tak by mě to odličování očí zvlášť dost rozčilovalo..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. třeba to chce jen cvik ;-) jinak je super, moc příjemná!!!

      Vymazat

Děkuji ♥