pondělí 3. června 2013

recenze: rty jako Angelina

Toto skromné přání vám jistě rád splní váš plastický chirurg. Nicméně pro někoho, kdo má strach z jehel, nemůže si takový "luxus" dovolit nebo je zkrátka vyznavačem přirozenějších metod, to nejspíš nebude ta správná cesta. A právě pro ty z nás mám řešení. Rty jako Angelina můžete mít téměř bez bolesti a za pár kaček.
Volume-up lipgloss od S-he aneb Lesk pre objem pier (jak stojí na zadní straně) slibuje XXL objem během pár vteřin... Sliby chyby?

Balení je bytelné, není nijak zvláštní, rozhodně nepůsobí luxusním dojmem, přesto mě nijak neuráží. Bílá barva působí čistě. Trošku mě mrzí, že na první pohled nepoznáte, co že to máte vlastně za odstín. Hádám, že ho určuje číslo vedle čárkového kódu a to sice 142/215 (není nad názvy, že?) Lesku je v lahvičce 8ml a měli byste ho sehnat snad v každé DM drogerii. Cenu vám bohužel neprozradím, jelikož jsem lesk dostala jako dárek, ale kosmetika S-he je cenově přijatelná (hádám okolo 70,-) :-)
Precizní aplikaci lesku zajišťuje maličký štěteček, se kterým se opravdu skvěle pracuje.
Lesk je růžový s odlesky do fialova a obsahuje opravdu droboučké zlato-stříbrné třpytečky, které na rtech ale nejsou vůbec znát. Rty zabarví opravdu lehce. 
Přilepili jste si někdy mentolovou žvýkačku po rozžvýkání na rty? Je to trošku štiplavé, mentolové, osvěžující, chladivé... Přesně tak působí i tenhle lesk. A vůbec to není nepříjemné! Rty vás jemně brní a jsou "svěží" (zní to blbě no, já vim...) Lesk rty opticky zvětšuje už sám o sobě, ale to brnění způsobí, že ještě o něco nabydou. Ten pocit opravdu plných rtů je parádní! Lesk navíc nelepí a docela vydrží (bez jídla a pití několik hodin). No nečekejte zázraky, ale je moc fajn!
Kdysi jsem měla lesk s podobným efektem od Avonu a ani zdaleka mě nebavil tak jako tenhle! :-)
Za mě tedy jedno velké ANO.

4 komentáře:

  1. Its like you read my thoughts! You seem to know so much about this, such as you wrote the book in it or something.
    I think that you simply could do with some p.c.
    to drive the message house a bit, however instead of that,
    that is fantastic blog. A fantastic read. I'll definitely be back.

    Here is my web-site ... アバクロジャケット

    OdpovědětVymazat
  2. lesk s brnícím efektem jsem měla poprvé od Miss Sporty, hrozně mě to baví :D :D
    na tomhle lesku se mi líbí, že nelepí! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tiež ho mám, ale zatiaľ som mu ešte neprišla na "chuť" :D Na tebe vyzerá veľmi pekne :)

    OdpovědětVymazat
  4. vyzera skvelo, She mam velmi rada cize urcite ano :)

    Inak už je na čase vymeniť si na poličke letný krém, ak ho ešte nemáš tip na jeden výborný tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/06/menime-krem-na-leto-doliva-rehydratacny.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥