sobota 13. července 2013

lifestyle: squat challenge

Tím, že si koupíte nové plavky, to bohužel většinou nekončí, pouze začíná... Rozhodla jsem se, že letos bych opravdu měla něco dělat - ne kvůli okolí, ale především pro SEBE! Protože nejdůležitější je cítit se dobře :-)
Tenhle 30 denní cvičební plán prosvištěl blogovým světem jako vichřice a odvál s sebou už pěkných pár kalorií (aspoň doufám :-)) No tak proč to nezkusit? Původně jsem se tady o tom nechtěla zmiňovat, ale pak jsem si řekla, že čím víc to bude vědět lidí, tím spíš se mi to podaří pokořit a možná se ke mně ještě někdo přídá...?! Mám za sebou třetí den a cítím se skvěle! Určitě dám vědět, jak jsem dopadla, jestli jsem neodpadla a jestli to vůbec mělo smysl. 
Kdo se přidá?
P.S.: Ještě dnes a zítra máte poslední možnost zúčastnit se L´Oreal Paris giveaway ;-)

12 komentářů:

  1. :) Já cvičím podle Rebeccy zdá se mi,že jen jeden cvik nepomůže. :) Ale je určitě super když si začala a hlavně jen díky tomu, aby ses cítila dobře. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak já samozřejmě nedělám jen tohle. ale přijde mi dobrý to různě střídat. cvičím každé ráno jógu a teď se k tomu zaměřím na nohy, pak zase na břicho... uvidíme, jestli to bude fungovat :-)

      Vymazat
  2. Mně tohle cvičení upřímně řečeno přijde jako nesmysl. Stejně tak jako udělat každý den určitý počet sedů-lehů nebo jiných cviků. Neúměrně se přetěžuje jedna část těla a to nemůže mít žádný pozitivní efekt.

    OdpovědětVymazat
  3. To jako fakt udělá někdo třeba 100 dřepů naráz? Já mám problém s 30. :)) J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no zatím jsem u 70 a zvládám. těch 250 si už ale nějak neumím představit :-D

      Vymazat
  4. Já už to mám za sebou :) dávala jsem si to i s pauzama a třeba si to rozdělila i půlku na ráno a druhou na večer. Že by bylo vyloženě lepší pozadí to zase ne, ale teda zmizela mi ta hnusná viditelná celulitida, takže vlastně lepší je :D Jen je potřeba cvičit pořád něco dál, protože člověk na týden poleví a výsledky jsou fuč

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jasně, tak tohle je prostě výzva, nečekám zázraky! i když už rozdíl cítím... potom začnu jezdit na kole, snad :-D

      Vymazat
  5. Je to hlupost keby sa trosku zaujimate o fitnes tak s tym ani nezacinate pretoze viete ze to k nicomu nepomoze..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je to výzva! překonávám sama sebe, něco dělám... řekla bych, že je vidět i rozdíl, takže za mě rozhodně ANO! :-)

      Vymazat
  6. drzim palce nech to vyjde! videla som to na viacerych blogoch tak som zvedava ako budes spokojna!

    Inak uz len tyzden do konca mojej SUMMER giveaway o tasticku plnu darcekov. Nezabudni sa zapojit tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/07/summer-giveaway.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥