středa 6. prosince 2017

6. den / Dárkový balíček Gilbert a Luc et Léa od linibebe.cz

Sponzorem pro dnešní den se stává eshop linibebe.cz.
Nejdříve bych ráda vyzdvihla svou koláž, která je výsledkem mé profi práce v Malování. :D Ale to je ve finále stejně fuk, protože všechny spíš zajímá, o co se v dnešním okénku hraje a kdo vyhrál, že? Eshop linibebe.cz založila maminka Veronika, která douho žila ve Francii, kde potkala svého manžela a porodila dceru. Oblíbila si tam spoustu produktů, které jí doporučily její kamarádky, a po příjezdu do Čech zjistila, že tu nejsou k sehnání. Rozhodla se, že dopřeje ozsvědčené francouzské značky i českým maminkám. Dnes tu tedy pro dva z vás mám krásný dárkový balíček plný francouzských produktů.

1/ Emulze Gilbert
 - velké balení emulze 480 ml s pumpičkou
 - malé cestovní balení 100 ml
 - vatové tampónky 200 ks
Přebalujte snadno a šetrně - jako Francouzky! 
Rády byste přebalovaly Vaše miminko snadno a zároveň šetrně? Zkuste to jako Francouzky s emulzí na zadečky na bázi olivového oleje a vápenné vody (Liniment oléo-calcaire). Tato emulze si u maminek ve Francii získala větší oblibu než vlhčené ubrousky. Nejedná se o žádnou novinku, nýbrž skutečnost, která se používá již po řadu generací. Pomůže Vám šetrně očistit zadeček Vašeho miminka a zároveň ochránit pokožku v plence, a předejít tak opruzeninám.
Emulze na zadečky značky Gilbert je vyrobena podle tradiční receptury na bázi panenského olivového oleje a vápenné vody. Obsahuje 99,8 % přírodních ingrediencí. Olivový olej krásně vyživuje, zvláčňuje pokožku a umožňuje dokonalé čištění. Vápenná voda svým zásaditým charakterem snižuje kyselost stolice a moči v plence, a pomáhá tak udržovat přirozené pH pokožky. Emulze vytváří ochrannou vrstvu na pokožce, čímž chrání před účinkem dráždivých látek obsažených v moči a stolici. Předchází tímto opruzeninám a přináší zklidnění pokožky. Díky jejímu šetrnému složení je vhodná ke každodennímu užití, a to již od narození miminka. Emulze je hypoalergenní, bez parfemace, vhodná i na tu nejcitlivější dětskou pokožku.
Tato emulze je přírodní alternativou k vlhčeným ubrouskům, které často mohou obsahovat konzervační látky a parfémy. Při čištění pomocí vlhčených ubrousků je navíc potřeba použít zvláčňující krémy. Emulze na zadečky z laboratoře Gilbert nevyžaduje další použití speciálních krémů, jelikož přináší kromě čištění i potřebnou ochranu a hydrataci pokožky.


2/ Luc et Léa
- plastové lžičky, které pomáhají kontrolovat teplotu podávaného pokrmu

A dnešními výherci jsou:
BALÍČEK 1
BALÍČEK 2

Gratuluji k výhře! Budu Vás kontaktovat na uvedené mailové adresy.

SOUTĚŽÍME DÁL!
Chcete si zasoutěžit o zítřejší výhru?

!OBECNÉ PODMÍNKY SOUTĚŽE:
Odebírejte youtube kanál mujfialovysvet
Podívejte se na video VELKÁ VÁNOČNÍ SOUTĚŽ / Adventní kalendář 2017 a dejte mu palec nahoru jako poděkování sponzorům soutěže, budu ráda i za jakékoliv jiné/další ohlasy ;)
Sdílejte video veřejně na svém facebookovém profilu
Dejte "To se mi líbí" facebookové stránce Můj fialový svět BLOG

Do komentářů pod tento článek zde na blogu napište svůj email, na který vás budu v případě výhry kontaktovat, a odpověď na soutěžní otázku: "Stala se vám někdy nějaká vánoční katastrofa? Spadl vám stromeček, kočka sežrala cukroví nebo Ježíšek nestihl donést dárky včas?"
Komentáře, které nebudou obsahovat emailovou adresu do slosování zahrnu, výherce pak bude mít tři dny na to, aby se mi ozval sám, pokud tak neučiní, vylosuji výherce nového.
Pozor! Soutěž je pouze pro čtenáře s doručovací adresou v ČR! Nezapomeňte se zítra přijít podívat, zda jste měli štěstí nebo si zasoutěžit o další krásné výhry. ;)

Pokud jste tu prvně, pročtěte si pozorně princip soutěže a její pravidla!↓
 
Pravidla a princip soutěže:
Soutěž probíhá na blogu mujfialovysvet.cz každý den od 30.11. do 24.12.2017, každý den od 1.12. do 24.12. 2017 se na blogu budou otevírat okénka/články s výhrami, které v nich budou představeny a popsány (fotografie v článcích i ve videu mohou být pouze ilustrační, řiďte se textem!).
Soutěžící budou den předem přidávat soutěžní komentář pod článek, který se soutěže bude týkat a ve kterém k tomu budou vyzváni (první je článek/video: VELKÁ VÁNOČNÍ SOUTĚŽ / Adventní kalendář 2017). Následující den se na blogu objeví článek s výhrou a rovnou i se jménem/jmény výherce/ů. Soutěžící tedy dopředu neví, o co soutěží. Je zachovaný princip překvapení jako v klasickém Adventním kalendáři.
Všechny sponzory a výhry si však můžete dopředu prohlédnout v události na facebooku a v úvodním videu na youtube. Soutěžit můžete každý den! Je jen na vás a na štěstěně, kolik dárečků letos vyhrajete, a zvýšíte tím tak i pravděpodobnost výhry jedné z hlavních cen. Výherce budu losovat náhodně ze všech platných komentářů přes random.org. Výhry se vám společně se sponzory budeme snažit odeslat včas, nicméně bohužel nemůžeme garantovat doručení do Štědrého dne.

!OBECNÉ PODMÍNKY SOUTĚŽE:
Odebírejte youtube kanál mujfialovysvet
Podívejte se na video VELKÁ VÁNOČNÍ SOUTĚŽ / Adventní kalendář 2017 a dejte mu palec nahoru jako poděkování sponzorům soutěže, budu ráda i za jakékoliv jiné/další ohlasy ;)
Sdílejte video veřejně na svém facebookovém profilu
Dejte "To se mi líbí" facebookové stránce Můj fialový svět BLOG
TIP: Nastavte si na facebooku ve sledování mé stránky, aby se vám moje příspěvky objevovaly jako první, neuteče vám tak žádná z adventních soutěží!

Hlavní výhry:
Apartmány Babyhouse, které jsou na seznamu Amazing Places v ČR, věnovaly VOUCHER NA UBYTOVÁNÍ NA 2NOCI V APARTMÁNU Č.3 KDYKOLIV V ROCE 2018 V TERMÍNU DLE VÝBĚRU VÝHERCE (kromě víkendů/prázdnin/svátků - nástupní dny pondělí, úterý nebo středa a dle volných kapacit)

Fotografka Anna Ulman věnovala VOUCHER NA JARNÍ FOCENÍ DĚTÍ, RODINNÉ FOCENÍ NEBO PORTRÉTNÍ FOCENÍ V EXTERIÉRU V PRAZE (termín jaro 2018, lokalita dle výběru fotografky, 1 hodina focení, 10 upravených fotografií)

Princip:
Letos máme v kalendáři i dvě hlavní výhry, jejichž výherci se budou losovat 24.12.2017. Nejprve se náhodně vylosuje v rámci Adventního kalendáře den a ze všech komentářů, které byly v tento den přidány, se posléze náhodně vylosuje jeden výherce. Stejným způsobem se bude losovat i výherce druhé hlavní výhry. Každá z hlavních výher bude mít jiného vítěze!

!PODMÍNKY PRO ZÍSKÁNÍ HLAVNÍ VÝHRY:
Sledujte instagramové profily apartmanybabyhouse a anna_ulman (pokud nejste na instagramu dejte "To se mi líbí" jejich facebookovým stránkám Babyhouse a Anna Ulman)

HODNĚ ŠTĚSTÍ!

111 komentářů:

  1. Jednou jsme šli na návštěvu s našim malým buldočekem a ten jim tam schodil stromeček 😂 Vendulkabv@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, žádná se mi nestala :D.
    hladkakaterina1995@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  3. le.bezdekova@gmail.com
    Vanocni katastrofa se nam zatim dokybohu nestala :)

    OdpovědětVymazat
  4. Musím říct že naštěstí vždy všechno proběhlo tak jak mělo :)
    kutrovavendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Nestala se mě, protože jsem byla ještě malinký miminko, ale moje sestra když už ji bylo víc a už sama chodila, tak mamka dala stromeček blíž k sestřině postýlce a ona se najednou postavila,a chytla větev a pojď sem stromečku, takže stromeček místo toho, aby stál vedle u postýlky, tak ležel spolu s mojí sestrou v postýlce :) a nebo co si pamatuji ještě z vyprávění od mamky, tak to, že jsme ještě měli kamna no a se sestrou jsme chtěli zatopit, no zatopily jsme, ale místo, aby jsme zatopily do kámen, tak jsme málem podpálily barák, ještě teď tam je na parketách černé očmouzené kolo :D Alena.Pelouchova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Pro mě největší vánoční katastrofa byla asi když mi byly 4 roky. Jako každý rok úsměvy taťkou šli koupit kapra. Ten den bohužel měli všechny kapry už prodané. Pro mě to tenkrát byl konec svět, celou cestu domů jsem proplakala, že nepřijde Ježíšek. Mamka mi dodnes říká, že nebylo smutnějšího výrazu, když jsem přišla domů ubrečená a nešťastná s prázdnou taškou. :( :D Ten další den taťka uz kapra přinesl a zachránil tak celé Vánoce. :)))) stejsmichaela@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. Zatím o ničem nevím, ale vzhledem k blížícímu se porodu to jedna velká katastrofa letos možná bude :)
    skyv@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Jen na mě díky kocourovi spadl vánoční stromeček. Vše, včetně kocoura, se ale podařilo zachránit :)

    OdpovědětVymazat
  9. Zatím si na žádnou katastrofu nevzpomínám a jen doufám, že se nestane nic letos. Přeci jenom, máme skoro ročního syna.. ;)

    OdpovědětVymazat
  10. mk.michaela@seznam.cz
    Naštěstí se nám zatím nic nestalo a doufám a že ani nestane :D
    Michaela Kratochvílová

    OdpovědětVymazat
  11. Katastrofa se nam nastesti zatim vyhnula ale vtipne okamziky mame. Treba kdyz jsem dodelala pernicky a umyla nadobi a slysim divny zvuky-kocour vystoural z odkapavace pirko na potirani cukrovi a sezral celou potiraci cast�� ivusicce@seznam.cz Iva Bidmonova

    OdpovědětVymazat
  12. Ťuky Ťuky ťuk naštěstí se nám o Vánocích nic nestalo. J.a.j.i.n.k.a@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Zatím se nám žádná katastrofa nestala.
    sucha.hakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  14. Katastrofy se nám naštěstí vyhýbají, snad to tak bude i letos...přece jenom dvouletá dcera je občas pošuk :D
    Lenka Fořtová
    lenka.cicha@email.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Dceři jsme před pár lety koupili na Vánoce štěňátko, pěkně jsme ho naaranžovali do pelíšku pod stromeček a aby dcera nic netušila, strávili jsme Štědrovečerní večeři u tchánu. Když jsme přišli k nám ke stromečku, tak v obýváku bylo jedno hovínko vedle druhého a šílený smrad. Dnes už i s našim pejskem na to vzpomínáme s úsměvem. :-)
    brazdova.p@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Uz je to par let...mozna 10? Vzdycky jsme mivali veliky Betlem - polystyren jako zaklad, papirove figurky, vata jako snih....no a jeden rok se tam pridali dve svicky...bracha,tehdy asi 10 lety je sel zapalit pomoci spejle..a jak plaminek prenasel z jedne svicky na druhou,tak mu upadl kousek ohorele spejle a puf....betlem v plamenech...ja zacla poskakovat a hulakat hori,hori...mama duchaplne vzala betlem a vyhodila ho ze dveri ven na dvorek...ale takhle zpetne mi ta situace uz prijde desne vtipna,kdyz si vzpomenu,jak bracha,nez jsme zjistili co se deje, si dosel pro hrnecek s vodou a nese ho pryc a mama se pta na co to potrebuje a on ze hori betlem...mamka jen koukla a s ledovym klidem povedela "no to ti hrnecek stacit nebude" :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo a jeste email: pivonkova.petra@gmail.com :)

      Vymazat
  17. Pamatuji si, ze když jsem byla dite, nechali jsme v kuchyni hořet andělské zvonění a od něho chytlo a prasklo okno, zrovna, když jsme vybalovali dárky 🙈
    klarakocova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj, naštěstí žádná katastrofa4
    vondrackova.jana@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Jednou nám od svíčky lapla záclona, ale všimli jsme si toho včas, takže se nic vážného nestalo :-)
    nikola.hradska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Jednou nam kocka schodila stromecek, potom uz se naucila byt opatrna a vzdy odpociva na stromku.
    Kulhavakat@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj, prozatím se u nás žádná katastrofa nestala, tak doufám, že to tak zůstane i nadále :)
    Lenka
    lenasus@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Minulý rok, jako každý jiný, jsme po večeři z okna vyhlíželi s dětmi ježíška...manžel s moji mamkou a tátou nosili pod stromek dárky....tak jsme tak vyhlíželi a najednou se pod pouliční lampou objevl můj manžel s plnou náručí dárků, pro které šel do auta ...no od té doby dětem říkáme, že jeziskovi musí pomáhat i lidé,že by to sám nezvládnul takových dárků.
    nikyta159@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj,

    zatim zadna katastrofa se nam nestala:-) mensi horor bylo kazdorocni dostavani stromku do stojanku,tata vzdycky prinesl s moc sirokym kmenem,takze orezavani byl horor :-D ale jinak probihaji v poklidu. Veronika (vrychnovska@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  24. Ahojky Maruško, myslim, že ani ne...jednou mamka zapoměla vyndat 2 dárky ze skříně a dávala mi je až druhý den :-D a klasika jeden spálený plech cukroví:-D jinak nic zvláštního, ale letos jsem trošku nervozní, protože tohle dobou jsem měla vždycky dárky koupené i zabalené a letos mi pořád chybí, tak snad vše stihneme...ale moooc se těším :-) kamilamakovcova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Hezky den,
    Naštěstí nás zatím žádná Vánoční katastrofa nepotkala :)
    Verča
    monikagl@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Zdravím, žádná katastrofa se nám zatím nestala. Ale občas ráda vzpomínám na mamku. Delali jsme marokanky. Už byly na plechu Nachystaný so trouby. Mamka je dává na lavici a říká: nesedněte si do toho!. No a co se nestalo. 5 minut a najednou v tom sedí mamka. :D Silvous96@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Zatím se nic nestalo, ale jsem zvědavá, co nás čeká příští rok. To už prcek bude akční 😀 Iwaneta@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Naštěstí se nám žádná vánoční katastrofa nestala.
    Daniela Kováříková
    polackovadaniela@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj, spadl stromeček 😔 naštěstí az až po Vánocích, Tak musel pryč. Už Uz mam lepší a bytelnejsi stojanek.
    Balkova.s@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Podařilo se mi spálit 3 plechy cukrových po sobě((( je to katastrofa. anna-guk@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Ťuk,ťuk,ťuk... naštěstí ne,když nepočítám nedopečeného kapra :D Tak kéž by to tak zůstala jsem totiž plašan,takže bych jakoukoliv katastrofu ještě zhoršila :D Pavla H.
    Email: falipe@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  32. Byli jsme cela rodina na navsteve a nas pes mezitim doma shodil tac s cukrovim a kazdy kousek peclive zahrabal(asi na horsi casy:-) do latkove sedacky,takze tohooo booordeeluuu!! horakol_volny.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Byli jsme cela rodina na navsteve a nas pes mezitim doma shodil tac s cukrovim a kazdy kousek peclive zahrabal(asi na horsi casy:-) do latkove sedacky,takze tohooo booordeeluuu!! horakol_volny.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Přijde mi, že mně se stávají katastrofy jen s jídlem :D Ať už jde o vánočku, která je jako beton, spálenýho kapra nebo zkyslou rybí polívku :D
    ver2903@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  35. Vetsinou probiha bez katastrof, jen jednou nam pes ,ktery vbehnul do baracku sezral obaleny rizky :D rmarci@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Vzpomínám na balíček s dárkem, který od začátku prosince putoval snad po všech koutech ČR, aby nakonec dorazil v lednu. Ještěže má dcera v lednu narozky, prostě jsem vyměnil narozeninový za ten vánoční a bylo všechno OK :) sramcik@volny.cz

    OdpovědětVymazat
  37. Vybavuji si z dětství, že když jsme na stromeček pověsili perníčky, tak nám na ně chodil pes i kočka. Pořád se kolem stromečku ochomejtali a byla otázka času, kdy a ně stromček spadne. A co myslíte. Jednou si tak u toho stromečku sedíme a najednou vyběhne kočka, za ním pes a za nimi letí k zemi stromeček. Naštěstí jsme neměli na stromečku skleněné ozdoby, tak se ni až tak hrozného nestalo :-)

    email: jawwana@seznam.cz na FB jsem jako Lucie Šitrová, na IG jako lucik_68 a na YT pod google účtem (lucie.prokesova@gmail.com) - mám to trochu složité s těmi emaily :-).

    OdpovědětVymazat
  38. Katastrofa přímo ne, ale jednou jsem musela ježíška nenápadně upozornit, že dárek pro mě nedal pod stromeček, ale zapomněl schovaný ve skříni. :-) jarcca056@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  39. elis.vesela5@gmail.com......jednou nám začal hořet stromeček od prskavky, ja byla jeste maličká, ale babička zrovna natacela kamerou, kdyz se to stalo a tak se tomu dnes můžeme zpětně smát :-D

    OdpovědětVymazat
  40. Nozinova.p@seznam.cz
    Nastesti se nam zadna vanocni katastrofa nestala.

    OdpovědětVymazat
  41. Co si pamatuju z detsvi za katastrofu, tak jen jednou spadly stromecek..
    petpec@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  42. Katastrofa asi přímo ne, ale asi před třema rokama syn ( v té době tři roky) rozbaloval dárky.některé byly v krabici, aby se to snadněji přenášelo a manžel to z té krabice nevyndal.moje zděšení bylo celkem velké, když jsem zjistila, že syn z té krabice vybaluje i dárky, které byly na narozeniny- ty má začátkem ledna a nakupujeme to vše dohromady.nakonec v té kupě dárků si to nepamatoval, takže jsme tyto dárky rychle schovali a dali mu je v lednu a byl z nich nadšený.
    jana.koloma@email.cz

    OdpovědětVymazat
  43. Naštěstí se nám vánoční katastrofy vyhýbají. Ale mladšímu je letos rok, tak třeba něco vymysli a provede. ��
    formankova.maru@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  44. Žádná velká katastrofa, která by stála za zmínku, se mi (naštěstí) neudála. Pamatuji si jen, že v pubertě jsem šíleně moc toužila po novém hezkém "lepším" mobilu. Rozbalila jsem všechny dárky, ale můj vytoužený dárek nikde. Takže úplná katastrofa :D Podívala jsem se ale za stromeček, a tam byla malá nenápadná krabička. Byla jsem nadšená! Dychtivě ji rozbalila a tam...Nic. Prostě prázdná zatěžkaná krabička. Taťka se smál, až se skoro za břicho popadal, mně bylo do pláče...Když viděl, jak se nešťastně tvářím, vstal a z kuchyně donesl mobil, který jsem si tak přála a který mi vydržel spoustu let :)) RadushV@email.cz (FB : Radka Vojtíšková, Youtube : RadushV.)Sleduji, sdílím, soutěžím :)

    OdpovědětVymazat
  45. Většinou se snažíme, aby pro nás byly Vánoce opravdu klidné a pohodové, takže nás naštěstí žádná vánoční katastrofa ještě nepotkala. Snad to letos nebude jiné. :D
    karolina.klub@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  46. Vánoční katastrofa se zatím díkybohu nestala a doufám,že snad nestane a vyhne se nás to. Můj e-mail: xxmisulkaxx@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  47. Největší katastrofa - mamka dala rozmrznout kapra do umyvadla, myčka zaplá a co se nestalo? Začala se vypouštět do umyvadla :D No a táta vánoce bez kapra nezvladal a už bylo všude zavřeno, takže vánoce nakonec zachráněny babičkou :D strnadova93@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  48. Zatím nic, ale letos už s námi bude 8. měsíční prďola, tak třeba nějaká vtipná historka na příští Vánoce bude :D
    katerinavitu@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  49. Zdenka jurečková, email electromike@seznam.cz zrovna minuly rok jsem s vnoucaty zapalila svicku na drevenem kolotoci,,je to ten princip zapalite svicky a toci se to..takovy vanoční svicen...no a po chvilce citíme kouř a celý hořel,plameny byly vysoko,nastesti nic jineho nechytlo..ale vnoucata z toho byly vydesene. A ted tady mam maleho raubire dvouleteho a porad mi shazuje maly stromeček ..co mam jako dekoraci :oD

    OdpovědětVymazat
  50. Asi nic zavazneho. Jen jednou kdyz jsme dr vraceli z vanocni mse, nemohli jsme se dostat domu, protoze vsechny cesty do vesnice byly zavate. Julie.halesova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  51. Naštěstí se nám žádná vánoční katastrofa nestala a doufám, že ani nikdy nestane :-).
    cumplova.lenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  52. Letos máme první domácí vánoce, tak doufám, že se nám katastrofy vyhnou :-D Ale pamatuju jeden rok, kdy mamka nutně něco potřebovala ve skříni pod kterou stál vánoční stromeček, ale protože nemohla dosáhnout vytáhla si židli ... a šup, najednou ležel na zemi stromeček, na něm mamka a na ní židle. Naštěstí to narozdíl od stromečku a baněk přežila bez úhony, ale do dneška se tomu smějeme :-D

    OdpovědětVymazat
  53. Žádna kastastrofa se nám zatím nikdy nestala a snad ani nestane :) Připálené sváteční jídlo, neberu jako velkou katastrofu :) Pokud nejde o život, dá se vše napravit ;)
    lenka.cervenova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  54. Když byl syn aktivní lezec v nestřežené chvíli zatáhnul za stromeček a bylo. Nic se nestalo, jen jsme se všichni dost lekli. charlotte.e@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  55. Kdyz jsem byla jeste mala holka, chytl nam stromecek od prskavky, tatinek ale zavcasu zasahl, takze se nastesti nic vazneho nestalo. Andrea.Kabelkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  56. Pamätám si, ešte keď som bola malá, mamina nás chcela vyfotiť pri Vianočnom stromčeku, ten sa však akosi neštastne prevrátil a svetielka asi neboli velmi nové nakoľko nás trochu zatriasla elektrina :) všetci sme to však prežili bez ujmy na zdraví :)
    gregorova.jaruska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  57. Kdyz jsem byla jeste mala holka, chytl nam stromecek od prskavky, tatinek ale zavcasu zasahl, takze se nastesti nic vazneho nestalo. Andrea.Kabelkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  58. Naštěstí zatím ne. Už od dětství si pamatuju pohodové každé Vánoce. liskahana@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  59. Barbora Hajduškova6. prosince 2017 v 15:26

    Pamatuji si že před dvěma roky jsem zapinala světylka že stromečku do zasuvky a už byly nějaké špatne ( nějaký statek přetrhly) tak mě to hodně pokopalo. bajaik@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  60. Deda,ktery je velky estet a citlivka,tak nasel v rybi polevce,primo na lzici,co si chtel strcit do pusy,kapri oko �� od te doby si vsichni davame velky pozor,zda jsme vylovili vsehny oci �� helena.xxxxx@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  61. Nám se zatím žádná katastrofa nestala a doufám, že ani nestane. lucierybova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  62. Stedry den, prvni s mym muzem, prvni sosto polevky a jeli jsme na pohotovost kvuli kosti v krku. A to se tesne predtim zeptal, jestli si ma davat pozor na kosti... Od te doby varim hrachovku. Jana meskjana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  63. Vyloženě katastrofa ne, ale jednou, jak jsem dala chladit plech s cukrovím na verandu na kachlicky, tak tam proklouzl náš pes a když jsem se pro něj vrátila, tak plech byl z poloviny sežraný 😂.

    OdpovědětVymazat
  64. Šárka Korousová6. prosince 2017 v 16:07

    Žádnou katastru na Vánoce jsem nezažila, ale co pro mě bylo nepříjemné, jako pro malé dítě bylo to, že k nám jednou Ježíšek 24.12. nepřišel. Byla jsem z toho špatná, že jsem pod stromečkem nenašla ani dáreček a dokonce jsem to i obrečela. Ale když jsem se druhý den ráno probudila a šla se podívat, jestli náhodou Ježíšek nepřišel v noci, tak jsem byla mile překvapena, protože pod stromečkem byla spousta dárků. Měla jsem z toho obrovskou radost a co si pamatuji, tak jsem si dárků hodně vážila a některé mám do teď. Tenkrát jsem si uvědomila, že dárky nejsou samozřejmostí a že si jich mám vážit. �� korousovasarka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  65. Tak kdysi jsem svému tehdy ještě příteli darovala k Vánocům létající helikoptéru na dálkové ovládání. Jaksi ještě nezvládl řízení a krásně to naletěl do stromečku a helikoptéra svoji vrtulí vyloženě rozsekla několik vánočních ozdob.... :-).
    email:verca.dohnal@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeden rok jsme zapomněli sehnat stromek, tak dárky jsme nakonec schovali a děti je museli hledat. Tak zas nakonec takova katastrofa to nebyl. witlucie@gmail.com

      Vymazat
  66. O Vánocích se naštěstí nic nestalo, ale vzpomněla jsem si na jednoho silvestra kdysi dávno, když jsem jako malá holka omylem skoro nechala vyhodit strejdu do povětří:D nicifi@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  67. Jen jedno takové malé fopa, kdy jsem prohodila dárky. Takže z darku pro dedecka se nakonec radovala sestra :D

    OdpovědětVymazat
  68. Jednou nám kočka skočila na stromeček a shodila ozdoby, které se samozřejmě rozbily a bylo to po celém bytě. Od té doby nám stromeček visí od stropu, a je po katastrofách :D misu.mikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  69. Na nic takoveho si nepamatuju
    ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  70. Žádné katastrofy nás naštěstí zatím nepotkaly,ale jako bývalá zdravotní sestra na ORL jsem si užila spousty pacientů s rybí kostí v krku ;-). sdagmar@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  71. Musím zaklepat, ale naštěstí se nám vánoční katastrofy vyhýbají. Tereza.binkova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  72. janabelcova@gmail.com zatím se nám naštěsrí katastrofy vyhýbají, ale letos budou první Vánoce s akčním prckem, takže uvidíme

    OdpovědětVymazat
  73. Zadna vetsi nehoda nebyla nstesti. Maximalne rozsypane cukrovi, kdyz mi sklouzl tac z ruky 😁 a jednou nedosel pro maleho darek z dracika,objednavka byla obj 2tydny pred Vanocemi a darek nikde ale nastetsi byl malinky a darku mel akorat email kromerova.zaneta@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  74. Vánoční katastrofy se nám naštěstí vyhýbají. Největší snad byla, když mi náš pes těsně před Vánoci rozkousal plastovou dozu a sežral všechny upečené perníčky. ��
    Nezna.motorkarka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  75. zapomenuté dárky jsou klasika, ale to neberu jako katastrofu. Nic zásadního se nám nestalo :)
    kubaskova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  76. Když jsme byly malé, moje sestra jednou zapálila stromeček. bartlovahanka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  77. asi jedina pohroma o ktere vím ... tedy jen z vypráveni ... jsou moje prvni vanoce, kdy jsem jako maly spunt vzal lahev od vina a prastil s ni o zem :-)

    a.taborik@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  78. Mária Kučerová6. prosince 2017 v 20:08

    Vánoční katastrofa - asi jen ještě jako malé jsme prý se segrami shodily vánoční stromeček. Od té doby ho nasi když jsme byly malé privazovali. Já si na to, ale nepamatuju. Mám to jen z vyprávění mamy. ��

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mária Kučerová6. prosince 2017 v 20:09

      Mail je gabrisova.maria@gmail.com

      Vymazat
  79. Jednou, když jsme ještě byli děti, se nás po večeři táta snažil rozptýlit hrou na kytaru, zatímco mamka nenápadně nosila dárky pod stromeček. Všechno by proběhlo dobře, nebýt zakopnutí, typického zachřestění a Ježíškova zvolání: Jé, puzzle!
    Naštěstí už jsme byli velcí :)
    Katka.chromkova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  80. Když jsem byla malá, tak nám spadl vánoční stromeček - zdobil ho taťka a všechny ozdoby dal dopředu - když jsem mu řekla, že "maminka to dělá jinak", tak mi odpověděl, že na co bude dávat ozdoby dozadu, když tam na ně nejde vidět :D email: redel@atlas.cz

    OdpovědětVymazat
  81. Vánoční katastrofa u nás zatím nenastala, jen se nám jednou stalo, že se nám popletly dárky :D
    Veronika.waloschkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  82. Naštěstí u nás zatím žádná katastrofa nenastala. A doufám, že ani nenastane :-) indrova.klara@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  83. Jednou jsem na Štědrý den měla jet od dědy domů, jenže jsem si neuvědomila, že poslední autobus už odjel a další jede až další den... vše se naštěstí vyřešilo :) smazena.hranolka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  84. Přítel si na Štědrý den zlomil nohu. Šel před dům popřát kamarádovi hezké svátky a když šel zpět, uklouzl na chodníku na ledě a už to bylo. Místo večeře a dárků jsme strávili hezký Štědrý den na pohotovosti. Ale děti jsme ještě neměli, tak to byla romantika. Hihi.
    Sarka.jerabkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  85. Až na to, že se mi pravidelně stane to, že zůstane nějaký ten schovaný dárek zapomenutý a nepředaný a já na něj přijdu až po vánocích se mi nikdy nic naštěstí nestalo :-)
    janiej@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  86. Katastrof bylo víc ale je jen jedna, při které mě tenkrát málem kleplo a nyní se tomu celá rodina už smějeme. Jako vždy jsem měla napečeno 16 druhů cukroví a těšila se, jak nabídnu návštěvám a že bude zásobička na celé vánoce a pro všechny hosty a rodinu. Protože lednice byla plná, všechno jsem naskládala do velkých krabic a dala na dvůr. Máme celý uzavřený dvůr, takže jsem v tom neviděla jediný problém. To jsem ale netušila že mám doma velké čtyřnohé mlsouny. Když jsme se 2 dny před štědrým dnem vrátili večer z práce, krabice byli skoro poloprázdné a zbytky okousané od našich německých ovčáků. Nikdy předtím si nic podobného nedovolili i kdybych tam dala maso, tak by mě nikdy nenapadlo že mě sežerou cukroví. Asi jim moch chutnalo a neodolali. No, dopadlo to tak, že den před štědrým dnem jsem narychlo udělala 3 druhy, hrála si s tím celý den aby alespoň něco bylo ale celá rodina z toho měla pak srandu celý svátky, že nám cukroví spapali pejsani a že nepřiberou díky nim. Psi to naštěstí také přežili ve zdraví a od té doby se u nás pečou jen 3 druhy cukroví a stačí to a vejde se to i do lednice :-) ale ani psi nejsou ošizení, vždy taky dostanou :-)
    marketa.heinrichova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  87. U nás vánoční pohroma nikdy nenastala a doufám, že ani nenastane:-) Teda kromě spaleného cukroví, ale to se občas stane každému:-) Katerina.Alexova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  88. Zatím nestala a doufám že ani nestane:-).
    lt83@email.cz

    OdpovědětVymazat
  89. od prskavky nám začal hořet stromeček

    stepiscz@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  90. Jednou naší Mainské mývalí kočce chytl ocas od adventního věnce :-D naštěstí jsme stihli včas uhasit, ale pak to u štědrovečerního stolu dost zapachalo.
    vejvodova.adela_seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  91. Žádnou extra katastrofu si momentálně nevybavím. Možná jen před X lety, kamarádka ze stejného paneláku došla večer na návštěvu v nových papučkách s kožíškem, nechala je za dveřmi mého pokojíku a když chtěla odcházet, tak našla jen jednu a po druhé zůstal jen chomáč chlupů z kožešinky. Náš jezevčik si s nimi pohrál :-)
    minonnka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  92. Ahoj, kromě trochu připečeného cukroví nic :) Jednou nám teda pes shodil stromeček a kočka nám žere takový ty třasně na stromek. :D email:lidu.milka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  93. Zatím se nám vánoční katastrofy vyhnuly nebo si na žádnou nepamatuju. makaface@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  94. Žádná katastrofa se zatím nikdy nestala, ale už se párkrát stalo, že Ježíšek dárky při rozbalování postupně doplňoval, protože si vzpomněl, že je pod stromeček zapomněl dát :D
    kam.bob@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  95. Katastrofa to asi přímo nebyla a typicky vánoční taky není, ale taková veselá příhoda se mi stala na Štědrý den cca 3 roky zpátky. Jeli jsme s babičkou a rodiči na hřbitov zapálit svíčku dědovi a mamka v kufru zabouchla klíčky, jelikož nebyla zvyklá, že toto auto se po odemčení (a neotevření dveří) zamyká samo. To by asi ještě tragédie nebyla, když bydlíme ve vedlejší vsi (3km) a náhradní klíčky byly doma. Bratr by přijel pro taťku, klíče od domu také měl a vrátili by se za chvilku. Akorát asi až za půl hodinky (chvilka, že?!). Jenže mě v tu chvíli "chytla běhavka", břicho bolelo jak blázen a já věděla, že 30 minut asi nevydržím. Všimla jsem si, že je malinko pootevřené zadní okénko, tak jsme s mladším bráchou koumali, jak otevřít dveře skrz tu skulinu. Byla bych si v tu chvíli i přelomila ruku v zápěstí, jak důležité bylo otevření. Ale marně. Cca po 20 minutách na ten samý hřbitov přijel známý a taťka ho (div ne na kolenou prosil), aby ho hned pro klíče odvezl on. A v tu chvíli jsem věděla, že to je moje poslední šance "to nepustit" a dojet domů. Když vysadil svoji rodinu, otočil auto, já i otec jsme k němu nastoupili, přizastavil u silnice můj bratr a tak jsme lezli do druhého auta. Povím vám, já to měla tehdy asi za vteřinu dvanáct, ale neštěstí se nestalo. Dneska už se tomu směju jako všichni tehdy kolem mě. A co auto? To jsem si asi půl roku nato od taťky koupila já a dodnes nám slouží :-) Jen nikdy nenechávám klíčky uvnitř... macka0308@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  96. Na žádnou katastrofu si nepamatuji. Maximálně plech spáleného cukroví, ale zase pokud bych nepřipekla aspoň jeden plech, tak by to asi ani nebylo ono :D :D
    lucecitka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  97. Nám vloni pár dní po Štědrém dnu z ničehonic spadnul stromeček na spící 3 a půl měsíční miminko ve vajíčku. Naštěstí se malému vůbec nic nestalo, jen se hodně tím leknutím poblinkal. Co se ale stalo mé pratetě kdysi, to musel být teprve šok! Vánoce, pohoda, pohádky, v rohu obýváku vedle televize nádherný velký stromeček, teta sedící v křesle a najednou jí vjel do baráku tank, sebral stromeček a zastavil těsně před křeslem! O pár let později, tentokrát v létě, se jí stalo to samé s Liazkou. To je tak, když má někdo blbě postavený dům. :-D

    sipecek3990@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  98. Ja si nic hrozného nevybavuji, naštěstí, stromeček nam parkrat spadnul, ale nic se nerozbilo. suezi@email.cz

    OdpovědětVymazat
  99. Každý rok zdobíme ráno stromeček. Tedy lépe řečeno ho zdobím já. Dělám to dřív než se všichni probudí aby měli moje i bráchovo děti radost a překvápko, jakože ho ozdobily andílci. :-) 23.prosince jsem musel ráno do práce a přišel jsem unavený. Švagrová zrovna vzala všechny děti ven do lesa, že půjdou krmit zvířátka. To bylo krásné ticho až jsem usnul. Ráno jsem se probudil v křesle. Oni mně ani nevzbudili! Do háje, půl sedmý a za chvíli všichni vstávají. Rychle jsem vstal, začal chystat ozdoby a pustil se do zdobení. Takhle rychle se mi to ještě nikdy nepodařilo, bylo to možná do Guinesovy knihy rekordů. Pleskl jsem sebou potěšeně do křesla ve stejnou chvíli, kdy se banda v bundách, čepicích a rukavicích objevila mezi dveřmi. V tu chvíli mi to došlo, on je totiž večer a ne ráno. :-D
    Potrefenyhusak@seznam.cz Zdenda Penda

    OdpovědětVymazat
  100. Mně se asi snad žádná katastrofa nestala, pokud nepočítám dárky zapomenuté ve skříni 😀 ladyhawke@email.cz (YouTube 23ladyhawke23)

    OdpovědětVymazat
  101. Zatím nikdy nic a doufám, že i letos se nam nějaká katastrofa vyhne. Máme doma kočku, tak nám snad nezboří stromeček ��
    Z.Jituska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  102. Zatím se žádná velká katastrofa nestala, občas nějaký zapomenutý dárek, ale nic velkého:-)Šárka saui.dj@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  103. Jednou nám začala hořet celá svíčka i s dečkou pod ní a děda se přišel zeptat jestli to tak má být :-D
    1denca@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  104. Zatím nic většího než zapomenuté dárky nebylo, tak doufám, že letos bude taky klid:-)Šárka saui.dj@seznam.cz

    OdpovědětVymazat