čtvrtek 28. listopadu 2013

GIVEAWAY: Vánoční dárek pro mé čtenáře


Děkuji! To, že tohle právě čteš, pro mě moc znamená. Na blog už nemám tolik času jako dřív, naučila jsem se zase žít opravdový život. Mám spoustu nápadů na články, ale nakonec se vždycky radši zvednu a jdu se projít do lesa... Blog mě ovšem stále baví, proto také ještě nadobro nezmizel z blogosféry!
Blíží se Vánoce a tak jsem si pro Tebe a další mé čtenáře přichystala malý dárek: Dárkový poukaz v hodnotě 200,- na úpravu a obarvení obočí od Forever Young (platnost do 30. 1. 2014). Forever Young Medical Center má sídlo v Praze na Českomoravské!!! (prosím, dobře si promyslete, zda je pro vás reálné se tam v případě výhry dostavit)
Stačí sledovat Můj fialový svět přes GFCfacebook nebo bloglovin´ a zanechat v komentáři pod článkem svůj e-mail. Výherce vybere random.org 15. 12. 2013.
HODNĚ ŠTĚSTÍ!

2 komentáře:

  1. Ahoj, já to mám teď stejně. Než bych dělala věci, které mě dřív naplňovaly, jsem teď radši venku sama. Jinak jsem moc ráda, že budeš přispívat i nadále a myslím si, že každý chápe, jak časově náročné to je a nikdo se zlobit nemůže:)
    Sleduju jak přes GFC tak FB.

    vav.ran@seznam.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥