čtvrtek 27. března 2014

recenze: Balea Balzám na rty s vůní třešní

Krásný den všem!
Dnes po dlouhé době píšu recenzi a nějak nevím, jak vlastně začít. No...
Jsem ráda, že jsem měla možnost tenhle balzám pro dm drogerii testovat, sama od sebe bych si ho totiž asi nekoupila a tím pádem bych nikdy nepřišla na to, jak moc super je!
Balea Lippen Pflege Kirsche / Balea Balzám na rty s vůní třešní
Balení balzámu hodnotím kladně. Nenadchne, neurazí. Samotná plastová tubička je taková klasika. Oceňuji, že víčko opravdu drží a nehrozí tedy, že by vám balzám zapatlal kabelku. V drogerii bych po něm asi nesáhla, protože nijak extra nezaujme a nevěřila bych zkrátka tomu, že bude lepší než osvědčený jelení lůj nebo obyč Labelo.
A je lepší? Tak pěkně popořadě. První veliké plus má za úžasnou vůni. To je prostě paráda! Připomíná mi nějaké bonbóny, možná lipo :) Nevím proč, ale nějak jsem tak příjemnou parfemaci nečekala a produkt si mě tím nenápadně přiklonil na svou stranu.
A pak se dotkl mých rtů... Přiznám se, že jsem se trošku lekla. To jako fakt? Ješiš! No tak to je megapříjemný!!! Žádný přejíždění sem tam po rtech, aby balzám povolil. Klouže po nich jak sáňky po ledě a zanechává na nich tenký, vlhký, kluzký film po docela dlouhou dobu. Rty si pak nemáte tendenci olizovat (stačí promnout) a tím pádem se nevysušují a nepraskají a jsou zdravější a krásnější a je vám hej! :)
4,8 gramový poklad! S klidem přežije i nějakou tu malou sváču, pocit hydratace trvá i po dvou hodinách po nanesení. Je bezbarvý, maximálně lehounce tónuje.
Já prostě nemám co vytknout. Mám ho teď neustále po ruce, baví mě, jak se s mými rty mazlí, ostatní balzámy jsou proti němu totiž docela hrubci.
Tak hurá do dm pro pořádnou zásobu! Co kdyby ještě přišla zima?

8 komentářů:

  1. Já ho chci takýý :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. vypadá slibně, já tyhle docela můžu, doma mám nějaký růžový

    OdpovědětVymazat
  3. čerešňa mňam ten musi pekne aj voňať mam rada čerešňové hocičo:)) tieto balzamy som tiež ešte neskúšala ale človek nikdy nevie:)))musim hlavne pomiňať moju velku zasobu a hor sa na ďalšie:))

    OdpovědětVymazat
  4. mne smrdí... chemická čerešňa :/

    OdpovědětVymazat
  5. Páni, to bych do něj ani neřekla. Budu jej muset zkusit :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/03/nova-limitka-cookies-cream-od-essence.html

    OdpovědětVymazat
  6. Já ted koupila mandlový, voní jak marcipán, naprostá paráda, tak jsem zvědavá, jaký bude. :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  7. Já ho mám taky,ale více bych doporučila, asi ten v kelímku (juicy orange), který moc hezky voní, ale i tenhle je super!!!

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥