pátek 4. července 2014

Otevíráme dm box

Ahoj!
Celkem nedávno jsem postovala článek o otevírání brandnooz boxu, dneska to bude dost podobné a přesto jiné, protože v dm boxu najdete výhradně kosmetiku.
Je to asi měsíc, co se na FB stránkách dm drogerie objevila výzva. Přihlásit se do testování mohl každý, počet krabiček byl však omezený a tuším, že možnost koupit si boxík dostal každý 100. přihlášený. dm box jsem si pak vyzvedla ve vybraném DMku za cenu 149,-.
Design krabičky mě opravdu potěšil. Musím říct, že kombinace žluté a tyrkysové byla skvělá letní volba a dm box tak patří mezi TOP, ne-li nejhezčí krabičku, jakou jsem si kdy v historii všech možných boxíků otevřela! Krabice je zvenku žlutá, lesklá s vyraženým logem dm, uvnitř bílá se žlutými puntíky. Navrchu ležel tyrkysový letáček s popisem produktů, moc hezky řešený, je vidět, že si někdo dal s laděním celé krabičky opravdu záležet! Samotné produkty byly zabalené do žlutého dárkového papíru ovázaného tyrkysovou stuhou.
A teď k obsahu boxu. Nadchlo mě, kolik plných produktů uvnitř bylo! Krabička byla opravdu plná. Jsem naprosto spokojená, protože boxík předčil všechna má očekávání. Obsahuje spoustu praktických věcí nejen na léto, které všechny určitě využijeme. Jen jsem čekala ještě alespoň jeden produkt z dekorativní kosmetiky - voděodolná řasenka, rtěnka nebo oční stín v letních barvách. Jinak nemám naprosto co vytknout!
Sun Dance tónovací fluid na opalování 50ml, Rexona Maximum Protection 45ml, Balea After Sun šampon a balzám 250ml, Garnier Oil Beauty tělové mléko pro suchou pokožku 250ml, Rimmel London 60second lak na nehty, vrozek Ria tampónů
vzorek Weleda krému pro citlivou pokožku, vzorek šamponu Schwarzkopf essence Ultime, Colgate Max White 50ml a Dermacol Aroma Ritual Juicy Shower Gel - rebarbora a jahody

CO NA NĚJ ŘÍKÁTE?

6 komentářů:

  1. Box se jim opravdu povedl, škoda, že jsem nebyla mezi těmi šťastnými, kdo si jej mohl koupit :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/07/new-in-june-2014.html

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé to jsem úplně propásla, jinak bych do toho 100% šla! :) Vypadá to krásně, spousta užitečných věcí. Pěkný článek :)

    http://berrytheblue.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Tiše závidím :D Já jsem ho bohužel nevyhrála. Obsah je super! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Bohužel jsem nevyhrála no :( :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. krásný boxík,vůbec jsem o takovém nevěděla :)

    OdpovědětVymazat
  6. Holky, určitě se nejedná o první a poslední krabičku. Sledujte dm na facebooku a časem bude určitě další příležitost ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥