čtvrtek 11. prosince 2014

Rossmann vs. dm drogerie

Krásný den všem!
Včera jsem byla po dlouhé době v Praze. Ocitla jsem se na Letenském náměstí, kde je Rossman hned vedle dm drogerie a tak jsem si řekla, že by byla škoda toho nevyužít a když už jsem tam byla, nafotila jsem vám v obou obchodech akce a slevy, které mě zaujaly. Zároveň budete mít možnost porovnat, kde je co levnější a třeba vám to usnadní předvánoční nákupy. ;)

Rossmann
V Rossmannu mě zaujaly především velké slevy na kosmetiku Dove, kterou mám opravdu ráda. Líbí se mi bílé obaly, které působí čistě. Skvělým tipem na dárek jsou např. sprchové gely za 39,90,-. Krásně voní! Nebo tělová mléka 400ml za 104,-. Můžete přibalit třeba ještě šampon a je z toho krásný balíček třeba pro ségru nebo mámu. A k tomu navíc akce - při nákupu produktů Dove nad 99,- sprchový gel zdarma!
V akci mají i tělová mléka od Neutrogeny.

Dále mě zaujala akce na sprchové gely Palmolive Aroma Therapy a Dermacol Aroma Ritual - 39,90,- Opět moc hezká balení vhodná i jako dárek např. do nějakého kosmetického balíčku.
No a jako třešničku na dortu tu mám 25% slevu na dekorativku NYC. 
A nyní pár akcí na kosmetiku pro pány, protože co si budeme povídat, vybrat dárky pro naše drahé polovičky, bráchy a tatínky bývá ten nejtěžší úkol. 
Akce na sprchové gely Old Spice a Adidas - 59,90,-. Navíc přinákupu libovolných výrobků Adidas nad 299,- dostanete jako dárek rukavice.
 A pak spousta slev na spoustu značek deodorantů. Old Spice - 69,90,-. Adidas - 59,90,-. Fa - 49,90,-.

dm drogerie
I dm drogerie má v akci kosmetiku Dove, ale pozor dražší než v Rossmanu! Velké tělové mléko dražší o 20,- a bez dárečku..
Sprchové gely vyjdou v dm drogerii nastejno. Dermacol - 39,90,-. Palmolive - 39,90,-.
V dm mají akci na Niveu 1+1 zdarma - 64,90,- (32,45,- za kus). Adidas a Playboy - 64,90,-.
Dlouhodobě zlevněno. Slevy na produkty značky Mixa. 
V sekci Dlouhodobě zlevněno má dm drogerie i kosmetiku L´oreal. Levnější jsou nejen pleťové krémy Triple Active za 129,- (v Rossmannu tuším 179,-), ale např. i šampony Elseve - 89,90,-.
Něco nejen pro blondýnky Schwarzkopf blonde Ultime.
Zaujala mě i nabídka kosmetiky Nivea pro dámy i pány. Bohužel mi fotka nejde nahrát, nevím proč. Ale pro přestavu Nivea Men Skin energy/Sensitive Shaving gel - 89,90,-; After shave lotion 149,90,-; Wasch gel 117,90,-.
A poslední ale o to lepší akce Moje Plus - 2+1 (nejdražší) zdarma na vlasovou kosmetiku Aussie! Opět ideální na vytvoření nějakého pěkného balíčku třeba pro maminku, sestru, přítelkyni, ... 
Abych to tedy shrnula: pro Dove se vydejte do Rossmanna a L´oreal zas raději nakupte v dm! Na balíček pro pány bych nakoupila v akci v Rossmannu - Old Spice nebo Adidas a pro dámy či slečny bych zas v využila akce 2+1 na Aussie v dm. ;)
Na fb blogu si navíc můžete prohlédnout limitku Mountain calling od essence. 
No a nezapomeňte na Vánoční giveaway, soutěžíme do neděle!

7 komentářů:

  1. Zaujala mě ta sleva a dáreček Dove v Rossmannu. A v DM mi padla do oka akce na Aussie :)

    Makeup Revolution - Konečně u nás! + 2x Giveaway

    OdpovědětVymazat
  2. Ta akce na Aussie mě dost zaujala ale momentálně mám vlasové kosmetiky až až :D :-/

    OdpovědětVymazat
  3. Já si myslím, že se dá v Rossmannu nakoupit levněji než v DM :-). Pokud mám možnost, jdu radši do Rossmannu :-).

    OdpovědětVymazat
  4. Díky za typ na slevu na Dove. Mám ráda jejich antiperspiranty a koupě v akci se vážně vyplatí. Určitě si tam dneska skočím.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  5. Dove sprchace jsou nejlepsi.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Mně připadá DM hrozně drahé v porovnání s Rossmannem. V DM nakupuji výhradně jen značky, které v Rossmannu neseženu, což je především Alverde a Balea. Případně když mi přijde nějaký slevový kupon třeba na 50% slevu na určitý sortiment nebo značku, tak ho taky ráda využiju. Ale jinak u mě vede jednoznačně Rossmann :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak jsem ráda, že nejsem sama, kdo pro určité věci chodí do Rossmanna a pro něco jiného do DM, i když mi příjde ze všech nejdražší (kromě Balei). A teď, jak inovovali Tetu, tak i tam se dají často pořídit super věci se slevou :-) Prostě když je kosmetika koníčkem, tak se člověk naběhá :-D

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥