neděle 7. prosince 2014

Yankee Candle Winter Wonderland 2014 Edition + GIVEAWAY

Že adventní kalendáře nemusí být pouze z čokolády nám letos opět dokázalo spousta firem. Ten od Yankee Candle mě zaujal na první pohled. Každý den si vybalit a zapálit svíčku mi přijde jako  skvělý nápad. Nicméně jsem se nakonec rozhodla pro jinou zimní limitku a tou je tato nádherná kniha Winter Wonderland plná votivních svíček v zimních a vánočních "přívůních" :)


Na kolena mě dostalo už to nádherné balení. Na fotce tolik nevynikne, ale ve skutečnosti se stříbrné ozdoby třpytí! Je opravdu nádherně zimní! Celé vypadá jako kniha, má hřbet i falešné stránky. Zavírání je na mašličku se suchým zipem, takže se jentak nerozevře a mně později určitě poslouží jako skrýš na nějaké drobnosti.
Uvnitř se ukrývá 12 tématických votivních svíček. Vpravo je pak každá z nich popsaná. Doba hoření se u votivek uvádí až 24 hodin a jejich největší kouzlo spočívá v tom, že jsou provoněné celé - i uvnitř, takže opravdu voní po celou dobu hoření. Na e-shopu yankeesvicky.cz seženete jednotlivé votivky za 59,- a ZDE si můžete prohlédnout dostupné dárkové sady. Mě tahle překrásná kniha vyšla na 749,-.
Můj záměr ovšem není hamounit a všechny svíčky si nechat. Naopak, rozdělím je! Ke svíčkám jsem koupila ještě svícínky Yankee Candle (127,-/ks) a daruji takový malý setík mým sestřičkám k Vánocům. No a jednu svíčku bych ráda poslala i jedné z vás, aby vám doma navodila tu správnou vánoční atmosféru.
Takže pokud chcete zkusit štěstí stačí sledovat můj blog - GFC, FB... a napsat pod článek komentář. Můžete mi třeba prozradit, jakou vůni Yankee Candle máte rádi nebo jestli by to byla vaše premiéra. Nezapomeňte připsat e-mail, abych vás mohla v případě výhry kontaktovat. Zúčastnit se můžete do neděle 14. 12. 2014 do 12:00, večer pak vyberu vítěze a budu doufat, že balíček do Vánoc dorazí. 
HODNĚ ŠTĚSTÍ!

edit: Vítězem se stává Markéta! ;)

17 komentářů:

  1. gfc ervulenka
    fb eva richterova
    ervulenka@seznam.cz
    YC jsem doma ještě neměla, takže by to byla premiéra. Ovšem zrovna včera jsem různé vosky očichávala v obchodě. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Sleduji přes GFC jako Sedmikráska. Mail mám na seznamu: USedmikrasky.
    Yankee svíčky miluju, nejradši mám takové sladké jedlé vůně :-) Loni jsem si zamilovala Red velvet cake a lituju, že jsem si nevzala víc balení, protože už není a prý ani nebude :-( Ještě se mi líbí vůně Christmas Cookie nebo Merry Marshmallow. Naopak mi moc nevoní svěží vůně - Fluffy towels a tak :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Sleduji přes GFC jako Lucie K :). Mail : Kolodziejova.L@seznam.cz

    Už strašně moc dlouho si nějakou Yankee candle přeji, ale jako studentce je mi líto utrácet, ale musím si koupit aspoň vosky (ještě si pořídit aromalampu) :). Miluji svíčky, nejčastěji si kupuji v Ikee, ale při pálení už svíčky nevoní :(.

    OdpovědětVymazat
  4. Miluju Yankee Candle! :)

    úžasná soutěž :)
    GFC: sistershoods

    sistershoods@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. Miluju Yankee Candle! :)

    úžasná soutěž :)
    GFC: Šárka Tobiášková

    sistershoods@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. jeeej túto vyhru by som daa určite mamine :)

    fashionparadis@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. Mám ráda všecky vánoční vůně, ale takové malé guilty pleasure je rozhodně Salted caramel. Ale je třeba dávkovat ji opatrně, rychle se "převoní" a pak může být až otravná.

    Veru.Ly@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Yankee candle som vždy chcela vyskúšať lenže nikde v kamennom obchode ich nájsť neviem :) keby sa dali ovoniavať cez net tak zrejme ich už pár mám doma :) milujem sladké korenisté vône najmä škoricu, vanilku a karamel :)

    lubka.kolibasova@gmail.co,

    OdpovědětVymazat
  9. Ty světoznámé svíčky jsem ještě nezkoušela a docela mě to štve :-)
    vaculik.veronika@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Úžasná súťaž! :) Milujem sviečky ale Yankee som ešte nikdy neskúšala, takže byt to mohla byť moja premiéra, ak by sa mi pošťastilo vyhrať ;)

    GFC: Perla 28
    perla28895@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  11. Yankee candle jsou úžasné! Zatím jsem zkoušela jen vosky, kde hledám tu svou TOP vůni. Ale období před Vánocemi ovládly vánoční vůně, hlavně skořice! :-)

    Nolly.Nolly@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Moje nejoblíbenější vůně je White linen and lace:) A chci někde očuchat Christmas Cookie, ta by mě zajímala:) Jinak ten set je neskutečná nádhera, vůbec jsem netušila, že něco takového dělají:)
    beautyofbodyandmind@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. nikdy jsem jeste tyhle svicky nezkousela, ale uz dlouho po nich pokukuji :) treba budu mit stesti!
    czechforeigner@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Yankee Candle bezmezně miluji. Mám už tři střední housewarmery - Cranberry Pear, Soft Blanket a Sugaret apple a asi 30 vosků, ale votivku žádnou, tedy mé srdce touží po této náááádherné kolekci! Na Vánoce je to ideální a je to krásné i jako dárek. Co se týče nejoblíbenější vůně, tak je těžké si vybrat, voní mi jich spoustu a spoustu jich ještě nemám ani očichaných, ale Soft Blanket, to je taková svěží klasika a moc ráda se k této vůni vracím :)
    Blog sleduji jako Blueberry Pink přes GFC a mail je blueberrypink@seznam.cz
    www.blueberrypink.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj sleduji jako Kleer B email je Kler.B@seznam.cz
    Zatím jsem zkusila jen pár vosků a zamilovala jsem si je ! Ty jejich vůně jsou úžasné.

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj, byla by to moje premiéra, svíčky jsem nikdy nevyzkoušela, protože mi příjdou docela drahé, ale třeba po vyzkoušení změním názor, že cena odpovídá! :)
    M.Prustomerska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥