neděle 11. ledna 2015

BABY BLOG: Kočárek

Už před nějakou dobou jsem slíbila, že vám ukážu, jaký jsme na miminko dostali kočárek. Je od přítelovi sestřenice po jednom dítěti, ale vypadá jako nový. Jsem strašně ráda, že jsme kočárek vyřešili tímhle způsobem a nemusíme ho vybírat sami, protože bych byla úplně ztracená..
casualplay s4
Obrázek je pouze ilustrační, stažený z internetu. Jsem totiž trošku pověrčivá a tak je ten náš zatím schovaný. Ráda ho pak ale nafotím a napíšu, jak nám vyhovuje. ;)
Jedná se o tříkolku v černé barvě. Sama bych si vybrala asi spíš klasický čtyřkolový kočárek, tenhle má ale přední kolo zdvojené a zdá se stabilní. Černá barva mi přijde fajn, je elegantní, neutrální, kočárek vypadá opravdu dobře. Těžko říct, jakou bysme byli bývali vybrali, černá by to asi nebyla, kdo ví.. Jsem nadšená z velkých koleček, která se dají dofouknout a kočárek je tak vhodný i do terénu. Přečetla jsem pár recenzí, kde je chválený, je odpružený, takže je vhodný i do lesa nebo na hory. Moc mě potěšilo, že má na rukojeti brzdu. Plánuju totiž jezdit s kočárkem na kolečkových bruslích, takže manipulace tak bude o dost jednodušší. Tím se dostávám i k tomu, že tříkolka působí tak trochu sportovněji, což nám nakonec vyhovuje. Je to trojkombinace - vajíčko, korbička, sporťák, takže by nám měl kočárek sloužit od narození miminka až do 2-3let. Dostali jsme k němu i další výbavu jako pláštěnku, slunečník, fusak, tašku.. Pevně doufám, že se nám vyhnou potíže s vrzajícícm podvozkem, který je v recenzích občas kritizovaný a bude to parťák, kterého si oblíbíme nejen my, ale hlavně naše miminko.
Jaký je váš (vysněný) kočárek? Máte nějaké zkušenosti s tímto modelem?

7 komentářů:

  1. kočárek je pěkný, ale já bych trojkolku nechtěla :)..snad bude vyhovovat, vysněný kočárek zatím nemám, ale určitě budu chtít trojkombinaci, možnost dofukovacích koleček a čtyřkolku :)..líbí se mi hodně polské kočárky a čtu na ně i dobré reference + jsou za příjemnou cenu :)..ať vám kočárek vyhovuje a prcek je v něm spokojený ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano, asi bych volila nějak podobně ;) děkujieme, uvidíme.. :)

      Vymazat
  2. Já si myslím, že je hlavně důležité, jak je kočárek velký, protože dnes je běžné, že se do hlubokého nevejdou čtyřměsíční miminka a musí do sporťáku:( Honzík šel na stálo do sporťáku před týdnem, tedy na začátku desátého měsíce a byl v hlubokém fakt spokojený. Navíc až před Vánoci začal sám stabilně sedět. Tenhle sporťák vypadá opravdu moc hezky!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo, četla jsem, že to bývá u kočárků problém. korbičku jsem neměřila, tak nevím, uvidíme.. ideál by byl, kdyby nám vydržela ještě přes zimu, ale to se asi nepovede..

      Vymazat
    2. Heleť třeba jo, nebo aspoň přes půlku, Honzík je v dubnu a do sporťáku šel v lednu...:) NA druhou stranu, když se vám tam mimi nevejde, nebudete si rvát vlasy, jako kdybyste dali za kočárek 18 tisíc jako jedni rodiče z našeho okolí :)

      Vymazat
    3. No to by mě šlehlo! :D

      Vymazat

Děkuji ♥