pátek 9. ledna 2015

beauty news: Kosmetické novinky, které získaly mou pozornost

Ahoj holky,
rozhodla jsem se napsat článek, který se na blogu neobjevil už strašně dlouho. Zaujalo mě ale pár novinek ze světa kosmetiky, o které bych se s vámi ráda podělila. Proč? Protože mě tyto produkty svým způsobem oslovily. Jedná se totiž o praktické pomocníky, kteří se, pokud budou splňovat to, co slibují, mohou stát vaší druhou pravou rukou. ;)
Lancôme Miracle Cushion
"Cushion compacts" tedy hybridní produkty, které mají zároveň vlastnosti fluidního make-upu v houbičce, kompaktního pudru a sjednocující a krycí účinky BB krému, jsou už dlouho velmi oblíbené na asijském trhu. Lancôme přináší tento produkt i na náš trh, do našich parfumerií. K dostání je v zahraničí v šesti odstínech, u nás bude pravděpodobně jen ve čtyřech. Velkou výhodou je praktické balení. Produkt se vejde do každé kabelky a tak ho můžete mít neustále po ruce. Nanáší se pomocí labutěnky, která je součástí balení. Slibuje osvěžení, sjednocení pleti a ochranu před UV zářením (SPF 23 / PA++) Pleť by měl zároveň hydratovat a vyhlazovat, takže bude působit sametovým dojmem.
Zapište si do diáře: Novinka bude představena příští pátek, tedy 16. ledna 2015 v parfumerii Sephora Nový Smíchov a od tohoto data bude exkluzivně k dostání ve všech Sephorách. Tak jí běžte omrknout!
Od 19. ledna navíc k nákupu Miracle Cushion v Lancôme beauty institutu získáte dárek - miniaturu Miracle Cushion a set 3 miniatur, který obsahuje řasenku Hypnôse Doll Eyes, tužku na oči Crayon khôl mini a odličovač Bifacil 30ml. ;)

Benefit Puff Off!
Těžká noc? Nevyspaly jste se nebo jste večer proflámovaly a teď máte pod očima pytle na hady? Benefit uvádí na trh oční gel, který vám oční okolí ochladí a nedostatky doslova rozžehlí. Lze ho nanášet samostatně nebo přes make-up. Jak už je u této značky dobrým zvykem, obal je neodolatelný, tak snad takový bude i produkt sám. Tady už jsem trošku skeptická, ale pokud by to fungovalo, tak si na mateřské nemůžu přát lepšího pomocníka! :) 
K dostání bude v parfumériích Sephora BRZY. 

Clarins Instant Light Lip Comfort Oil
Další hybridní produkt, který směřuje na náš trh se nazývá Lip Oil (Olej na rty). Měl by v sobě skrývat kouzlo dlouhotrvající, intenzivní barvy v kombinaci s vyživující péčí. Produkt obsahuje esenciální oleje, přesto slibuje gelovou strukturu a nemastný, nelepivý finish. K dostání ve dvou odstínech - 01 Honey a 02 Raspberry. 
Zapište si do diáře: Celá kolekce pro Jaro 2015 by měla být k mání v únoru.
Podobný produkt takzvaný Tint-In-Oil má ve své nabídce YvesSaintLaurent, pokochat se můžete ZDE.

Marsala - barva roku 2015
Nakonec bych se chtěla ještě zmínit o barvě roku 2015. Myslím, že už asi všichni zaregistrovali, že je jí Marsala - barva temně vínová, červeno-hnědá. Je to barva velmi univerzální a přesto výjimečná, to byl také důvod, proč v Pantone Color Institute padla volba právě na ni. Je to velice teplý, zemitý, ale zároveň dramatický odstín, který osloví jak ženy tak muže. U mě se vínová do obliby dostala už v předloňském a loňském roce, takže se moc těším na nějaké další pěkné kousky právě v tomto odstínu, které by se letos měly hojně objevovat. Ale ještě o něco víc se těším, až Marsala začne převládat v beauty průmyslu!    

Co na novinky říkáte? Máte nějakého svého favorita?

1 komentář:

  1. Chci vyzkoušet ten Benefit puff off, má to neskutečně nádherný obal :D a jestli to bude fungovat, tak to bude super :) thrillofme.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥