čtvrtek 1. ledna 2015

Můj rok 2014

byl plný radosti, napětí, objevování, překvapení a lásky! Jasně bylo i pár chvil, kdy bych se nejraději nechala vystřelit někam do vesmíru, ale nakonec má vždy vše své řešení a ve finále to není zas taková tragédie, jak se třeba zpočátku jeví.. Zkrátka to byl krásný rok!
Mrzí mě snad jen to, že na blog nebylo tolik času, jenže jsem tak nějak začala víc žít a prožívat skutečný život a tak ten virtuální zůstal trošku stranou. Vlastně toho nelituju, protože i díky tomu nyní můžu psát BABY BLOG a to mě baví asi nejvíc. O to víc si vážím vás, kteří jste blogu zůstali věrní a občas jste do toho mého světa zavítali. Děkuji za všechny krásné komentáře, za rady a tipy, za podporu a pochopení! 
Doufám, že jste do roku 2015 vykročili zvesela a tou správnou nohou (ať už je to pro vás pravá nebo levá :)). A hlavně doufám, že jste si nezapomněli něco přát! My jsme se loni drželi za ruce, hleděli jsme si do očí, naše přání bylo veliké, ale tak upřímné, že se nám splnilo a na jaře nás bude o jednoho víc. Nový rok pro nás tedy bude opravdu nový ve všech směrech a snad bude tím nejkrásnějším rokem mého života. A takové zážitky by bylo škoda nesdílet..

A teď pár okamžiků roku 2014, které by rozhodně neměly být zapomenuty:
KRÁSNÝ NOVÝ ROK!

1 komentář:

  1. Krásne fotky. Na blog nie je naozaj niekedy tolko času, ako by sme chceli, ale verím, že pravidelných čitatelov poteší aj občasný článok, ktorý stojí za to :) Ako tento. Príjemné, stručné zhrnutie roka :)
    A tento rok nás čaká podobný - narodenie nového človiečika :) Prajem všetko dobré!

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥