čtvrtek 5. března 2015

wishlist: Volání jara ☼

Ahoj, krásný večer všem!
Na instagramu proběhla tagovka: Co je aktuálně na mém wishlistu a já moc děkuji za označení, ale nejen, že jsem na to za nějakou chvíli tak trochu pozapomněla, protože mám teď prostě jiné starosti a neumím jentak vzít a vložit fotku, ráda si s nimi pohraju..no ale hlavně jsem ani v hlavě žádné MUSTHAVE neměla. Nějak teď šly prostě tyhle věci stranou. Najednou se zasekávám u všeho dětského a trička, kabelky a dokonce i kosmetika mě (byť byly často i za dobrou cenu nebo ve slevě) mě nějak nechávají chladnou. Potřebovala jsem si to v hlavě trošku srovnat a ujasnit. No a nakonec to dopadlo tak, že jsem potřebovala všechno! Nové jarní kolekce plné pastelových odstínů, inovované multifunkční produkty.. Naštěstí vím, že jak rychle tohle šílenství přijde, tak stejně rychle i přechází, až pomine. Stačí tedy jen odolat. Nebrouzdat moc po internetu a raději se na nějaký čas úplně vyhnout nákupním centrům. A výsledek? Ohromující! Z těch desítek ne-li stovek věcí se totiž nakonec vytříbí těch pár opravdu top! Těch, co vzaly za srdce tak, že víte, že je nejen chcete, ale i potřebujete, že je využijete a nejedná se o pouhý rozmar. A tady jsou:
wishlist



Marc Jacobs Daisy Dream - TOP 1 na pomyslném žebříčku mého wishlistu. Vůně, která mě opravdu okouzlila. V parfumérii jsem byla za poslední dobu asi čtyřikrát. Pokaždé si ji stříknu na zápěstí, abych se ujistila, že je to opravdu "ono" a stále mi voní, nemůžu se jí nabažit! A navíc ten flakon ♥ Na jaro jako stvořená! Jediné, co mě trošku láme proti je fakt, že čekám miminko a parfémy nejsou určitě minimálně prvních pár týdnů žádoucí... ale i tak se s ní asi po porodu odměním, bude holt chvíli jen zdobit poličku, ale o to dýl vydrží :)
benefit they´re Real! - Jestli máte aspoň trošku zájem o kosmetiku a nečetly jste nebo neslyšely na tuhle řasenku něco pochvalného nebo ji dokonce vůbec neznáte..ne, to nepřipadá v úvahu! No taky kolem ní chodím už dlouho. Řekla bych, že kartáček by mi mohl opravdu vyhovovat a vypadá to, že se to i brzy dozvím, protože jsem se zrovna dnes domluvila s jednou slečnou, které nevyhovuje (?!) a tak ji prodává s výraznou slevou..
Yves Saint Laurent 10-Colour Gradient Eye Palette - Dlouho, opravdu dlouho si chci pořídit nějakou paletku kvalitních očních stínů v neutrálních odstínech, které používám nejčastěji. Vedla to u mě Naked od Urban Decay, ale až do chvíle, kdy jsem zahlédla tuhle od YSL! Hlavně z toho důvodu, že mám Undressed od MUA, která je co se odstínů týče v podstatě kopií Naked paletky. Používám jí hodně, ale nejvíce využiju ty světlejší odstíny do béžova, růžova a hněda, poslední dva téměř vůbec. A YSL je tak laděná celá! No a slyšela jsem na kvalitu/pigmentaci stínů zatím chválu, takže teď jen zbývá na ní našetřit. Jediné její mínus je totiž zjevně cena, která je i oproti UD o dost vyšší.
Dermacol 16H Lip Color - Nejdřív jsem se zbláznila do olejů na rty, pak mě uchvátily všemožné balzámky a rtěnky v jarních kolekcích (Clarins, YSL, Lancome, Clinique, Nars..), abych se od Lou nakonec dozvěděla, že se ten "svatý grál" v produktech na rty nenachází v parfumerii mezi těmi nejdražšími značkami, ale v drogerce. Na produkt z drogerie tedy trošku dražší záležitost, ale šla jsem, zkusila a nemohla jsem to dostat z ruky dolů! Odstín č. 3 skutečně přežil několikatero umytí rukou mýdlem, veškerou běžnou denní činnost a celou noc beze změny. To chci! (ještě když si vzpomenu, jak se mi pár desítek minut před tím snažila jedna moc milá slečna v Sephoře vnutit nějaký balzám na rty asi za 990,-, který byl sice příjemný, ale vydržel sotva půl slova :D)

A protože ráda dělám radost sobě, ale ještě raději ostatním, mám pro vás malé překvapení - jarní GIVEAWAY! Objeví se na blogu v sobotu, protože je to pro nás významný den ;)

3 komentáře:

  1. Super wishlist, s vůní od Marca Jacobse naprosto souhlasím. Vlastně mi od něj voní všechny a brala bych je hned :) A i zbytek wishlistu je vybraný skvěle. Paletka je senzační, řasenka od Benefitu je již živoucí legendou a barvičky na rty od Dermacolu mě zaujaly také, prý mají opravdu fantastickou výdrž, tak bude jejich pořízení určitě trefou do černého :)

    Giveaway - I love... Cosmetics :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nejvíc mě zaujala paletka, je nádherná :). A Lou mě na ten Dermacol taky nalákala, ale potřebovala bych nějaký neutrálnější odstín a prý se to liší kus od kusu, tak to budu muset ozkoušet :).

    OdpovědětVymazat
  3. Ta paletky od YSL je nádherná! Nedávno jsem koukala na jednu recenzi a asi ji potřebuju taky! Tu věcičku na rty od Dermacolu mám a miluju ji:))

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥