čtvrtek 17. září 2015

new in: Dny Marianne - Pandora, F&F, Sparkys, H&M, Clinique, Estée Lauder

Jak jsem slíbila, tak činím. Dnes tedy článek o tom, co jsme pořídili na Dnech Marianne. Nakonec scénář nebyl vůbec tak katastrofický, jak jsem se obávala. V pátek dopoledne téměř nikde ani noha - tedy na to, že probíhala tak obří shopping akce.. 
Přítel jel něco vyzvednout až na Černý Most, nechal si Tobíska spokojeně spícího v autě a já měla tak spoustu času na proběhnutí OC Nový Smíchov, kde jsem úplně neplánovaně pořídila svůj první Pandora náramek s přívěskem.


Příkrmy máme všude, jsme pak oba na vanu a tak jsem div neskákala radostí, když jsem v F&F objevila igelitovou zástěrku pro Tobíka za pár korun. (ta věc v popředí s hvězdičkama na rukávech a nosorožcem - jak jinak) A sobě jsem vzala balík šortkospoďárů. 
Pak jsem mazala do metra a jela jsem do Palladia, protože jsem nutně potřebovala uplatnit slevu na Lego ve Sparkysu. Tobíkovi jsem koupila lodičku, kterou už máme vyhlídnutou od Kostkománie a vezmeme jí s sebou do Chorvatska. Tobíka zatím žádný Lego samozřejmě nezajímá, ale láska k Legu je třeba pěstovat už od malička (vlastně je to jen záminka, abysme si mohli s přítelem hrát s Legem). A v tašce jsou dvě krabice pro neteř a synovce k Vánocům.
Nakonec jsem se přesunula za klukama na Zličín, kde jsem oběhla pár obchodů s oblečením. Těmi podzimními kolekcemi se mi letos vůbec netrefili do vkusu.. Ulovila jsem akorát šortky v H&M za 70Kč (na fotce vpravo dole). 
V Clinique jsem klasicky pořídila Tři kroky v cestovní velikosti, taštička se třemi produkty byla jako dárek.
A poslední úlovek - voděodolná řasenka a odličovač voděodolného make-upu v Estée Lauder. K nákupu jsem dostala jako dárek taštičku s šesti miniaturami. 
Výběr jsem nakonec dost přizpůsobila tomu, že nás ještě čeká dovolená. Mrzí mě, že jsem nestihla Sephoru (i když díky tomu jsem aspoň nezruinovala rodinný rozpočet) a bohužel pak s klukama už nebyl moc klid na knihy, na které jsem se těšila, ale mám spoustu jiných krásných věcí, ze kterých se teď těším, takže..
 Co jste si na Dnech Marianne pořídili vy?

3 komentáře:

  1. Clinique taštičky jsou vždycky super :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné věci sis pořídila. Po náramku Pandora také toužím, moc se mi líbí ten koncept sestavení si vlastního, originálního šperku :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥